Η νέα συλλογή Le Paradis de Nina Ricci μας ταξιδεύει στον παράδεισο  | 0 bovary.gr
Η νέα συλλογή Le Paradis de Nina Ricci μας ταξιδεύει στον παράδεισο | 0 bovary.gr
NINA RICCI

Η νέα συλλογή Le Paradis de Nina Ricci μας ταξιδεύει στον παράδεισο


O Oίκος Nina Ricci ανοίγει τις πόρτες του σε έναν ξεχωριστό παράδεισο: ένα φανταστικό κήπο, ένα σύμπαν γεμάτο χρώματα και θαύματα, όπως ένα αληθινό όνειρο.

Όλα είναι φανταστικά σε αυτή την πολυτελή όαση. Ένα πλήθος από παραμυθένια πλάσματα όπως νεράιδες, κατοικούν στην καρδιά μιας αξιοθαύμαστης φύσης. Ένα πτηνό αφήνει ένα εξωτικό άρωμα στο πέρασμά του.

Μια ακαταμάχητα ελκυστική γοργόνα γοητεύει με το μελωδικό της τραγούδι. Χαρούμενες νύμφες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είναι τόσοι πολλοί οι χαρακτήρες που συμβολίζουν τα εμβληματικά αρώματα του Οίκου Nina Ricci.

Η συλλογή Le Paradis De Nina Ricci υπό την επίβλεψη της Martyna Zoltaszek

Ο Οίκος Nina Ricci είναι πιστός στη φιλοσοφία του και έχει βαθιά δέσμευση με τον χώρο της τέχνης. Με αφορμή τη νέα συλλογή Le Paradis de Nina Ricci, ο Οίκος ζήτησε από τη ζωγράφο και εικονογράφο Martyna Zoltaszek να σχεδιάσει την εξωτερική συσκευασία των αρωμάτων.

Η Πολωνή καλλιτέχνιδα, εμπνέεται από την πολυπλοκότητα της φύσης και δημιουργεί τοπία με έμφαση στη λεπτομέρεια, όπου η άγρια φύση αποτυπώνεται με ζωντανά χρώματα.

Χάρη στις πινελιές της, η συλλογή Le Paradis de Nina Ricci ζωντανεύει. Πλούσια βλάστηση, εξωτικά φρούτα, φανταστικά πλάσματα...μια ποιητική δημιουργία, ένα ρομαντικό έργο τέχνης, που διακοσμεί τις συσκευασίες της συλλεκτικής έκδοσης.

L'Air du Paradis

Ο Οίκος Nina Ricci παρουσιάζει το L'Air du Paradis, μια πρωτότυπη και ευχάριστη εκδοχή του εμβληματικού αρώματος L'Air du Temps, που θυμίζει τα αρώματα ενός εξωτικού κήπου.

Νότες από passion fruit και combava προσφέρουν στο άρωμα μια όξινη φρεσκάδα, ενώ οι νότες από γιασεμί, frangipani και mahonia japonica, συνθέτουν ένα μπουκέτο που προκαλεί αισθησιασμό. Ένας καταιγισμός από άνθη με ένα ιδιαίτερα ζεστό και ξυλώδες υπόβαθρο, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι. Το L'Air du Paradis, παρουσιάζεται μέσα στο διαχρονικό μπουκάλι του L'Air du Temps, αλλά έχει τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Η καλλιτέχνιδα έχει σχεδιάσει ένα εξωτικό μεγαλοπρεπές πτηνό για να διακοσμήσει την εξωτερική συσκευασία.

Chant d'Extase

Στην καρδιά αυτής της φανταστικής όασης του οίκου Nina Ricci, περιπλανιέται ένα μυθικό πλάσμα, με μια ακαταμάχητη έλξη: η γοργόνα. Η γοργόνα είναι η πηγή έμπνευσης του Chant d'Extase, μια πρωτότυπη εκδοχή του L'Extase, που αποτελεί το πιο αισθησιακό άρωμα του Οίκου. Μια γοργόνα αποπλανά με το τραγούδι της. Το άρωμά της απλώνεται στην ατμόσφαιρα όπως οι νότες μιας μαγικής μελωδίας.

Οι ζωηρές νότες κορυφής, λεμόνι, ροζ πιπέρι και φρέσκο τζίντζερ, ακολουθούνται από πιο απαλές νότες... λουλούδι champaca, γιασεμί sambac και γκρι κεχριμπάρι, που θυμίζει τη γεύση του δέρματος όταν είναι αλατισμένο από τη θάλασσα. Το άρωμα ολοκληρώνεται, με μια έντονη αίσθηση βανίλιας και musk και το αποτέλεσμα αναστατώνει τις αισθήσεις.

Το μπουκάλι του Chant d'Extase έχει την μπλε απόχρωση της λιμνοθάλασσας. Η συσκευασία διακοσμείται με μία γοργόνα ζωγραφισμένη από τη Martyna Zoltaszek.