Όλη η σοφία της φύσης στα μαλλιά σας με τις 9 εξειδικευμένες σειρές περιποίησης της Freshline | 0 bovary.gr
Όλη η σοφία της φύσης στα μαλλιά σας με τις 9 εξειδικευμένες σειρές περιποίησης της Freshline | 0 bovary.gr
21|05|2018 17:18
SHARE
FRESH LINE

Όλη η σοφία της φύσης στα μαλλιά σας με τις 9 εξειδικευμένες σειρές περιποίησης της Freshline


H Fresh Line επαναλανσάρει 9 εξειδικευμένες σειρές περιποίησης μαλλιών που βασίζονται σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές και στην αρχαία ελληνική βοτανοθεραπεία.

Είναι εμπλουτισμένες με κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά, πολύτιμα αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα από καρπούς, φρούτα και βότανα, βιταμίνες, βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρα που προσφέρουν μαλακτικές και θεραπευτικές ιδιότητες στα μαλλιά και στο τριχωτό. Στις συνταγές χρησιμοποιούμε φυσικούς αφριστικούς παράγοντες με ήπια καθαριστική δράση, που σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού, ενώ το νερό σε όλες τις συνταγές έχει αντικατασταθεί με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης. 

Ανακαλύψτε και τα 100% χειροποίητα Σαμπουάν στερεής μορφής, σε μορφή μπάρας σαπουνιού, όπου η φυσική σαπουνόμαζα αναμειγνύεται στο χέρι με ευεργετικά βότανα όπως λεβάντα, τσουκνίδα & ελίχρυσο, τα οποία απελευθερώνουν κατά την διάρκεια εφαρμογής όλες τις ευεργετικές ιδιότητες τους. Σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού με ουδέτερο pH. Είναι σχεδιασμένα να διαρκούν περισσότερο από τα σαμπουάν υγρής μορφής και να αντιμετωπίζουν διαφορετικές ανάγκες του τριχωτού και των μαλλιών, αφήνοντας τα υγιή και λαμπερά.  Ιδανικά για ταξίδια!

ΠΟΛΥΜΝΙΑ
Διέγερση & Ενδυνάμωση 

Για την Τριχόπτωση

Περιέχει κυστίνη ένα κλινικά αποδεδειγμένο αμινοξύ που προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών, αυξάνει την πυκνότητά τους και επιβραδύνει τα συμπτώματα της τριχόπτωσης. 

ΚΛΕΙΩ
Συχνή Χρήση
Για ευαίσθητο τριχωτό

Με εκχυλίσματα από αχιλλέα, βρώμη & αλθαία, η συλλογή σέβεται τη φυσιολογική χλωρίδα του τριχωτού, προσφέρει ενυδάτωση και καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενώ αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα γιασεμί. 
Στη σειρά προστέθηκε ένα νέο λεπτόρευστο leave-in Conditioner σε spray με γκότζι μπέρι που ξεμπερδεύει τα μαλλιά με τον πιο φυσικό τρόπο και προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

ΕΡΑΤΩ
Επανόρθωση & Ενυδάτωση
Για κατεστραμμένα μαλλιά

Περιέχει ελληνικό ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο & σανταλόξυλο και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που θρέφουν και αναδομούν τα μαλλιά, ενώ προσφέρει εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ
Λάμψη & Αναζωογόνηση
Για θαμπά μαλλιά

Περιέχει αιθέρια έλαια από πορτοκάλι, λεμόνι & νεράντζι που αναζωογονούν  και δίνουν λάμψη στα μαλλιά, αφήνοντάς τα λαμπερά και ανάλαφρα. 
Το Ξύδι Λάμψης σε συνδυασμό με την υπόλοιπη συλλογή ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα στα μαλλιά.

ΘΑΛΕΙΑ
Ρύθμιση & Εξισορρόπηση
Για λιπαρά μαλλιά

Με αιθέρια έλαια από λεμόνι, ευκάλυπτο & τσαγόδεντρο. 
Με νέο φρέσκο άρωμα και σύνθεση που περιέχει εκχύλισμα από επιλόβιο, ένα φυτικό και κλινικά αποδεδειγμένο συστατικό που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και σέβεται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού.

ΝΕΚΤΑΡ
Βασιλική Θρέψη
Για ξηρά μαλλιά

Με βιολογικό μέλι, βασιλικό πολτό & πρόπολη. Η συλλογή ενισχύθηκε με κλινικά αποδεδειγμένες «Vegan μικρο-πρωτεΐνες» που ενδυναμώνουν και αναδομούν την τρίχα.
Επανορθώνει τις φθορές και αυξάνει την ανθεκτικότητα των μαλλιών χαρίζοντας βελούδινο αποτέλεσμα και ένα υπέροχο άρωμα από μέλι ανθέων.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Καθαρισμός & Καταπράυνση
Για ξηροδερμία & πιτυρίδα

Περιέχει κλινικά αποδεδειγμένα λιποαμινοξέα, χαμομήλι και έλαιο Neem που καθαρίζουν τα μαλλιά, μειώνοντας τον ερεθισμό και την πιτυρίδα. 

ΕΥΤΕΡΠΗ
Όγκος & Αναζωογόνηση
Για λεπτά μαλλιά

Ήπιο σαμπουάν σε υγρή και στερεή μορφή με αιθέρια έλαια από κυπαρίσσι & πιπερόριζα που προάγουν την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους περισσότερο όγκο και υγιή εμφάνιση. 

ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΙΑΣ
Ενδυνάμωση & Τόνωση
Για άνδρες

Η σειρά περιέχει πιπέρι καγιέν και πιπερόριζα που ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία στο τριχωτό και αιθέριο έλαιο κέδρου που προάγει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.