H L’Oréal Paris και η Δούκισσα Νομικού σου μαθαίνουν τα μυστικά για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό | 0 bovary.gr
H L’Oréal Paris και η Δούκισσα Νομικού σου μαθαίνουν τα μυστικά για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό | 0 bovary.gr
L’OREAL PARIS

H L’Oréal Paris και η Δούκισσα Νομικού σου μαθαίνουν τα μυστικά για έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό


Με επιτυχία παρουσιάστηκαν τα τρία νέα smooth sugar scrubs L’ Oréal Paris, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο St. George Lycabettus, ολοκληρώνοντας την κατηγορία Skincare.

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού προσώπου σε 3 απλά βήματα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά συνδυαστικά αναδεικνύοντας όλη τη γκάμα των προϊόντων. Μαζί με την Brand Ambassador Δούκισσα Νομικού και την Επιστημονική Συνεργάτη της L’ Oréal Paris, Δερματολόγο Βάλια Μουσάτου, οι beauty editors είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ζάχαρη χωρίς ενοχές!

Για πρώτη φορά, οι ειδικοί της L’Oréal Paris επέλεξαν είδη ραφιναρισμένης ζάχαρης 100% φυσικής προέλευσης, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας, για άμεσα καθαρό ​και λαμπερό δέρμα, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άφοβα σε πρόσωπο και χείλη.

#SugarScrubIt λοιπόν και αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθαρίστε τους πόρους από τη ρυπαρή ατμόσφαιρα της πόλης και συμβάλλετε σημαντικά στην ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου σας.

 To Glow Scrub με 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη συνδυάζει την απολεπιστική δράση τριών σακχάρων με την αντιοξειδωτική δράση του ελαίου των σπόρων σταφυλιού, λειαίνοντας και προσφέροντας λάμψη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την 7 η μέρα χρήσης.

Το Clearing Scrub* συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα και προσθέστε χλιαρό νερό για βαθύ καθάρισμα των πόρων. Το αποτέλεσμα της καθαρής και φρέσκιας επιδερμίδας είναι άμεσα ορατό. Μέχρι την 7 η ημέρα, οι πόροι μειώνονται αισθητά και η επιδερμίδα είναι πιο λεία.

Το Nourish Scrub* απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο. Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. Τα θρεπτικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μέχρι την 7 η μέρα, η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λαμπερή.

Beauty extra tip: Και μην ξεχνάτε τα χείλη σας! Τα ευαίσθητα χείλη χρειάζονται ειδική περιποίηση: Κάντε απολέπιση με τα άκρα των δακτύλων σας, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και θρέψη. Και μετά το face scrub, τι καλύτερο από μια μάσκα προσώπου Pure Clay L’ Oréal Paris! Το λαμπερό μπλε και το ζωηρό κίτρινο, ήρθαν να προστεθούν στην «παλέτα» με το μαύρο, το κόκκινο και το πράσινο! Οι μάσκες προσώπου Pure Clay Anti-Blemish κατά των μαύρων στιγμάτων και Pure Clay Bright για ομοιόμορφο τόνο και ακτινοβολία ήρθαν να συμπληρώσουν την οικογένεια των Pure Clay masks από τη L’Oréal Paris!

 Η Pure Clay Anti-Blemish Mask με τη δύναμη της θάλασσας και βασικό συστατικό τη θαλάσσια άλγη, δημιουργεί́ ένα φυσικό́ φράγμα κατά́ των παραγόντων που προκαλούν ατέλειες. Συνδυάζοντας τα τρία είδη καθαρού αργίλου, εξασφαλίζει καθαρισμό των πόρων και καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων, ενώ χαρίζει ολοκάθαρο και αψεγάδιαστο δέρμα.

 Η Pure Clay Bright Mask φέρνει τη δύναμη της απολέπισης, από την Ιαπωνία, με βασικό συστατικό το Λεμόνι Yuzu, πλούσιο σε οξέα φρούτων. Η επιδερμίδα αποκτά́ ομοιόμορφο τόνο, χάρη στις ήπιες απολεπιστικές ιδιότητες του Λεμονιού Yuzu, ενώ ενισχύεται η φυσική της ακτινοβολία σφύζοντας λάμψη και ζωντάνια.

Εφαρμόστε την Glow Μask για λάμψη στο δέρματος, την Purity Μask για ρύθμιση της λιπαρότητας, τη Detox Mask για αίσθηση αποτοξίνωσης.

Έχετε περισσότερες από μία ανάγκες; Κάντε το απόλυτο δικό σας multimasking, κάνοντας συνδυασμό δύο ή περισσότερων Pure Clay masks, αφιερώνοντας 10 λεπτά για την απόλυτη αποτοξίνωση!

Και για την καθημερινή αφαίρεση του μακιγιάζ από την επιδερμίδα, η πρώτη σειρά καθαρισμού προσώπου είναι εδώ από τη L’ Oréal Paris, εμπνευσμένη από τις καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητες, σπάνιων fine flowers σε ευεργετικούς συνδυασμούς: τριαντάφυλλο & λωτός και τριαντάφυλλο & γιασεμί, όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα.

Γιατί μας αξίζει!