Valentino Donna Rosa Verde -To νέο δροσερό άρωμα του οίκου Valentino μας τραβάει από τη μύτη | 0 bovary.gr
Valentino Donna Rosa Verde -To νέο δροσερό άρωμα του οίκου Valentino μας τραβάει από τη μύτη | 0 bovary.gr
VALENTINO

Valentino Donna Rosa Verde -To νέο δροσερό άρωμα του οίκου Valentino μας τραβάει από τη μύτη


Mια μοντέρνα στιγμή.

Ο Οίκος αρωμάτων Valentino παρουσιάζει ένα νέο δροσερό και κομψό, γυναικείο άρωμα: το Valentino Donna Rosa Verde. Ένα άρωμα που χαρίζει την αίσθηση της φρεσκάδας και έχει δημιουργηθεί από έναν απροσδόκητο συνδυασμό συστατικών. Με το λανσάρισμα του αρώματος Donna Rosa Verde, ο Οίκος Valentino μας παρουσιάζει τη νέα του διάσταση.

ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Το Valentino Donna Rosa Verde αποτελεί μία δροσερή επανάσταση στον κόσμο των αρωμάτων του Οίκου Valentino, ακολουθώντας όμως την πορεία των αρχικών αρωμάτων του Οίκου: Valentino Donna και Valentino Uomo. Τα κλασικά αρώματα Valentino δημιουργήθηκαν από εκλεκτά συστατικά και εκφράζουν την ανεξαρτησία, τη συναισθηματική ομορφιά και την κομψότητα. Τα αρώματα Valentino Donna Acqua και Valentino Uomo Acqua εκφράζουν την επιθυμία και τον πειρασμό.

MΙΑ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Το Valentino Donna Rosa Verde θυμίζει τον καταπράσινο κήπο ενός ιταλικού παλατιού. Μας ταξιδεύει σε έναν πρωινό ηλιόλουστο περίπατο μέσα στην ανθισμένη φύση. Μυστικά καταφύγια, σιντριβάνια, κρυστάλλινες λίμνες και αναρριχόμενα μικρά τριαντάφυλλα που έχουν βρεγμένα τα πέταλα τους από την πρωινή πάχνη. Ο κήπος είναι ένα σύμβολο ζωντάνιας και αυθεντικότητας. Η αρωματοποιός Sonia Constant εμπνεύστηκε από τα φανταστικά αρώματα αυτού του κήπου και δημιούργησε το Valentino Donna Rosa Verde. Μία οσφρητική σύνθεση με νότες από πράσινο τριαντάφυλλο, mate tea, περγαμόντο, τζίντζερ και magnolia.

ΜΙΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Το Valentino Donna Rosa Verde παρουσιάζεται μέσα σε ένα εμβληματικό, ανάγλυφο, γυάλινο μπουκάλι. Ένα άρωμα συνώνυμης σημασίας με τα υπόλοιπα αρώματα του Οίκου Valentino. Η χρυσή πλακέτα που διακοσμεί το μπουκάλι συνδέει τον κόσμο των αρωμάτων με τον κόσμο της μόδας του Οίκου Valentino. Το άρωμα και η εξωτερική συσκευασία έχουν ένα απαλό πράσινο χρώμα. Η συσκευασία έχει ματ υφή και τη διακοσμούν χρυσές λεπτομέρειες.