Φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή της πιο προσωπικής μας περιοχής | 0 bovary.gr
Φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή της πιο προσωπικής μας περιοχής | 0 bovary.gr
29|05|2018 13:50
SHARE
FREZYDERM

Φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή της πιο προσωπικής μας περιοχής


Ξεπροβάλει επιτέλους δειλά-δειλά το πολυπόθητο καλοκαιράκι. Τίποτα δε έχουμε σκοπό να αφήσουμε να χαλάσει αυτή τη χαλάρωση και τις στιγμές ανεμελιάς που τόσο επιζητούμε όλη τη χρονιά.

Βόλτες στην αμμουδιά, κολύμπι στα αρμυρισμένα νερά και στις καταγάλανες πισίνες, και ατέλειωτες ώρες στην παραλία. Το βρεγμένο μαγιό, οι πετσέτες μέσα στην άμμο, η θάλασσα ή η πισίνα, όμως, έχουν άλλα σχέδια για φέτος το καλοκαίρι. Σκοπεύουν να δηλώσουν την παρουσία τους με τρόπο επιβλαβή και ενοχλητικό για την ευαίσθητη μας περιοχή.  
Η σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες όλων των ηλικιών σε όλη τη διάρκεια του έτους. Το καλοκαίρι όμως, όταν είμαστε πιο εκτεθειμένες σε επίφοβους παράγοντες, ευνοούνται οι μικρές μολύνσεις και η ανάπτυξη δερματικών ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή. 
Έτσι, καλό είναι να θυμηθούμε ξανά μερικές χρήσιμες συμβουλές, όχι απαραίτητα για να «αμυνθούμε» σε κάποια ενόχληση, αλλά για να είμαστε προνοητικές και να φροντίζουμε για τη σωστή υγιεινή της… πιο προσωπικής μας περιοχής!  

Σωστός και καθημερινός καθαρισμός: το Νο1 για ολοκληρωμένη υγιεινή
Η καλύτερη πρόληψη αλλά και το ήμισυ του παντός για τη διατήρηση  της γυναικολογικής υγείας και της σωστής ατομικής υγιεινής, είναι ο σωστός καθαρισμός και η καθημερινή φροντίδα. Ο εφοδιασμός λοιπόν με εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας θωρακίζει τις άμυνες του οργανισμού.
Η εξειδικευμένη σειρά Intim Area της FREZYDERM αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής. Με προϊόντα που δε διαταράσσουν τις ισορροπίες της ευαίσθητης περιοχής και καλύπτουν τις ανάγκες της γυναίκας κατά την αναπαραγωγική ηλικία.  

Intim Area Foam – Intim Area Liquid
Σε μορφή αφρού ή σε υγρή μορφή αντίστοιχα, ενδείκνυνται για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και ξηρότητα. Προστατεύουν από μολύνσεις και κολπίτιδες και ενδείκνυνται για χρήση μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα.
Παρέχουν ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύουν την φυσιολογική άμυνα του δέρματος, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί. 

Intim Area Wipes
Τα πρακτικά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού – το απόλυτο must-have για  όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο-, προσφέρουν απαλό καθαρισμό, παρέχουν ήπια αντισηπτική δράση και προστασία, και δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας.

TAGS