Asos
Asos
CRAYOLA

Θα βαφόσουν ποτέ με κηρομπογιές; Η Crayola δημιούργησε την πρώτη της σειρά μακιγιάζ


To μεικ απ έχει αλλάξει πολύ μέσα στις τελευταίες δεκαετίες και αυτή η αλλαγή είναι έντονη και αισθητή από όλες μας.

Έχουμε δει σχεδόν τα πάντα, από παράξενες και εκκεντρικές τάσεις, μέχρι τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες. Άλλη μία τέτοια, είναι αυτή της Crayola (πολύ σωστά διαβάζετε) με το διάσημο retailer Asos.

Θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η Crayola, οι μπογιές των παιδικών μας χρόνων στην στήλη της ομορφιάς.

Η είδηση την νέας exclusive συλλογής μακιγιάζ με την υπογραφή Crayola είναι γεγονός και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Κάτι μας λέει πως σας κινήσαμε την περιέργεια. Όσο για την συλλογή, θα σας εξάψει την φαντασία, αφού είναι γεμάτη -από τι άλλο- χρώμα και σας καλεί να κάνετε το χρώμα παιχνίδι.

Η Crayola φαίνεται πως έβαλε στοίχημα να πάρουμε ξανά τα πολύχρωμα μολύβια της στα χέρια και να δημιουργήσουμε χωρίς όρια, όπως τότε.

Για όλες εσάς που μικρές ξεφύγατε από τα σύνορα του χαρτιού και βάψατε με τις κηρομπογιές και τους μαρκαδόρους τα πρόσωπα σας, αλλά και για κάθε beauty addict εκεί έξω, τα νέα θα σας φέρουν απίστευτη χαρά.

Επιπλέον, κάποια από τα κομμάτια της συλλογής έχουν όμοια εμφάνιση με τις all time classic μπογιές, όπως το Color Crayon Trio, με πολυχρηστικά χρώματα που εφαρμόζονται στα μάτια, τα χείλη, και τα μάγουλα.

Παλέτες χειλιών και ματιών με τα πιο διασκεδαστικά και αισιόδοξα χρώματα, το απόλυτο bronzer stick και φυσικά μάσκαρα.

Από την ενημερωμένη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κατάλληλα εργαλεία, πινέλα για τα πιο ιδιαίτερα και πολύχρωμα λουκ.

 

Δείτε όλη την συλλογή εδώ.