Gliss Beauty Milks: Δύο νέα προϊόντα για υπέροχα μαλλιά με μία κίνηση | 0 bovary.gr
Gliss Beauty Milks: Δύο νέα προϊόντα για υπέροχα μαλλιά με μία κίνηση | 0 bovary.gr
14|06|2018 13:42
SHARE
GLISS BEAUTY MILKS

Gliss Beauty Milks: Δύο νέα προϊόντα για υπέροχα μαλλιά με μία κίνηση


Νιώθετε τα μαλλιά σας θαμπά και άτονα; Έχετε ανάγκη από αναζωογόνηση και περιποίηση; Η νέα σειρά Gliss Beauty Milks έρχεται για να σας κάνει να πείτε αντίο στη φθορά των μαλλιών με ένα μόλις ψέκασμα!

Τα νέα Gliss Beauty Milks είναι κάτι παραπάνω από απλά spray-treatments. Χωρίς να χρειάζονται ξέβγαλμα, η θρεπτική τους φόρμουλα με Milk-Amino-Proteins και Floral Essences επανορθώνει τις φθορές που έχουν υποστεί τα μαλλιά, κρατώντας τα ανάλαφρα και λαμπερά. 

Είτε έχετε ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, είτε έχετε θαμπά και εύθραυστα μαλλιά, η νέα σειρά Gliss Beauty Milks έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Το Gliss Repairing Beauty Milk είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας  επανόρθωση σε βάθος και προστασία από το σπάσιμο της τρίχας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, η σύνθεσή του με Keratin Sealer, κλειδώνει την Κερατίνη απαλύνοντας την επιφάνεια της τρίχας. 

Gliss Repairing Beauty Milk
Gliss Repairing Beauty Milk

To Gliss Glossing Beauty Milk είναι ειδικά σχεδιασμένο για θαμπά, εύθραυστα μαλλιά, προσφέροντας φυσική λάμψη και απαλότητα. Η σύνθεσή του με Liquid Nutri Silk, απαλύνει την επιφάνεια της τρίχας και χαρίζει φυσική λάμψη.

Gliss Glossing Beauty Milk
Gliss Glossing Beauty Milk