Nina Ricci
Nina Ricci
ΝΙΝΑ RICCI

Η συλλογή αρωμάτων Les Belles de Nina μεγαλώνει και μας διηγείται το πιο όμορφο παραμύθι


Όλα τα σημερινά κορίτσια κρύβουν μέσα τους τη δική τους, μοντέρνα πριγκίπισσα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προσφώνηση των νέων αρωμάτων Les Belles de Nina του οίκου Nina Ricci είναι το hashtag: #princesslife.

Η παρέα των Les Belles de Nina μεγάλωσε. Οι δύο φίλες, η Nina και η Luna, γνώρισαν μία νέα πριγκίπισσα με μεγάλη επιρροή και το όνομά της είναι Bella.

Οι σύγχρονες πριγκίπισσες διαφέρουν από τις κλασικές ηρωίδες και τα σχολικά παραμύθια. Σπάνε τους κανόνες και μαγεύουν τον κόσμο. Δεν υπακούνε σε εντολές και σε κανόνες. Οι γόβες στιλέτο έχουν αντικατασταθεί από αθλητικά παπούτσια.

Οι νέες φιλίες αναπτύσσονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... #bff

Οι Les Belles de Nina είναι πλέον μια συμμορία από ενωμένες πριγκίπισσες. Τη Nina την υποδύεται η Estella Boersma, τη Luna η Sonia Ben Ammar και τη Bella η Barbara Palvin. Τα τρία διάσημα κορίτσια ταιριάζουν απίστευτα με τους ρόλους τους και έχουν εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙΡΟΥΣ...

Παιχνιδιάρα αλλά και ταυτόχρονα σαγηνευτική, η ζωή της τολμηρής Bella είναι γεμάτη προκλήσεις. Είναι αδύνατο να αντισταθεί κάποιος στην ομορφιά της. Το άρωμα της ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα της.

H νέα πριγκίπισσα θα αλλάξει τη Nina και τη Luna για πάντα. Το άρωμα Nina δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Olivier Cresp. Μία ρομαντική σύνθεση από λεμόνι Καλαβρίας, Caipirinha lime, γαρδένια, καραμελωμένο μήλο, κέδρο και λευκό musk.

Το άρωμα Luna αποτελεί μία αινιγματική οσφρητική εμπειρία, που συνδυάζει το άρωμα της καραμέλας με το βατόμουρο και έχει την υπογραφή των αρωματοποιών Marie Salamagne και Christophe Raynaud.

Η Bella, η Nina και η Luna είναι τρεις μοντέρνες πριγκίπισσες και όλες μαζί ενωμένες έγιναν πιο δυνατές. Επιβεβαιώνουν ότι οι ηρωίδες του 20 ου αιώνα υπακούνε στους δικούς τους κανόνες και μεταμορφώνουν τον κόσμο με τη δύναμη της μαγείας.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Η Barbara Palvin, η Estella Boersma και η Sonia Ben Ammar υποδύονται τους ρόλους της παρέας Les Belles de Nina. Αποτελούν παγκόσμια είδωλα και μέσα από τις δημοσιεύσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλύπτουν τη μοναδική προσωπικότητά τους.

Στο ρόλο της Bella...η Barbara Palvin

Η Bella κλέβει τις εντυπώσεις με την αποπλανητική ομορφιά της. Είναι ακαταμάχητη και τολμηρή και ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα στη Barbara Palvin. Το μοντέλο από την Ουγγαρία, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει είδωλο και έχει έντονη παρουσία στα περιοδικά και στις πασαρέλες.

Είναι επίσης σταρ των κοινωνικών δικτύων, με σχεδόν 8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram παγκοσμίως.

 

Στο ρόλο της Nina...η Estella Boersma

Η Nina είναι μια κατ’ εξοχήν ρομαντική πριγκίπισσα. Είναι αγνή, ευαίσθητη και λαμπερή. Δεν είναι τυχαίο που τη Nina την υποδύεται η Estella Boersma. Το μοντέλο από την Ολλανδία όταν δεν βρίσκεται σε κάποια πασαρέλα ή σε στούντιο για φωτογράφιση, ζει το αιώνιο πάθος της για τη ζωγραφική. Είναι μια πριγκίπισσα, αλλά συγχρόνως και καλλιτέχνιδα.

Στο ρόλο της Luna...η Sonia Ben Ammar

Αναπάντεχη και αισθησιακή, η Luna είναι μία μυστηριώδης πριγκίπισσα. Η Sonia Ben Ammar είναι το μοντέλο που την ενσαρκώνει και παρουσιάζει την αινιγματική πτυχή της προσωπικότητάς της.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της είναι η σπάνια ομορφιά της και η πολύπλευρη προσωπικότητά της. Το λαμπερό μοντέλο από την Τυνησία είναι επίσης ηθοποιός και μουσικός με ροκ πνεύμα.

ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΡΑΒΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Δημιουργός του αρώματος Bella είναι η αρωματοποιός Sonia Constant. Ένα πολυτελές άρωμα από όξινες-floral νότες και με δυναμική προσωπικότητα.

Η εθιστική πλευρά: Μια όξινη συμφωνία από Ραβέντι. Ο εθισμός είναι εγγυημένος χάρη στο ραβέντι με την ελαφρώς φρουτώδης και γλυκιά γεύση του. Το άρωμα γίνεται ακόμα πιο ακαταμάχητο με μία δόση από πράσινο μανταρίνι και βανίλια.

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός από απροσδόκητα συστατικά.

Η floral πλευρά: Μια συμφωνία από τριαντάφυλλο.

Ένας πλούτος από τριαντάφυλλα Τουρκίας και έλαιο τριαντάφυλλου, που συνδυάζουν το δροσερό άρωμα των καινούριων πετάλων, με τις ζεστές νότες από την καρδιά του λουλουδιού. Στη συνέχεια, το λουλούδι φρέζια προσδίδει στο άρωμα κρυστάλλινη φρεσκάδα και ρομαντισμό. Τα λευκά musks δημιουργούν μία απαλή αίσθηση, όπως το ύφασμα κασμίρι όταν ακουμπάει στην επιδερμίδα.

Μια δήλωση αισθησιασμού και θηλυκότητας.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Το εμβληματικό μπουκάλι σε σχήμα μήλου αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης των Les Belles de Nina. Είναι σημαντικό να θυμηθούμε τι συμβολίζει το μήλο από την αρχαιότητα: τον απαγορευμένο καρπό που προκαλεί τον πειρασμό, το πάθος και την απόλαυση που αισθανόμαστε διαπράττοντας μία αμαρτία.

Αυτή τη φορά, το εμβληματικό μπουκάλι έχει πράσινη απόχρωση και αντανακλά τη ζωηρή προσωπικότητα της Bella. Μας επιφυλάσσει όμως μία έκπληξη! Ένα έντομο έχει προσγειωθεί στα φύλλα που διακοσμούν το μπουκάλι: μια μπλε πασχαλίτσα.

ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Καλώς ήρθατε σε ένα παραμύθι του 20 ου αιώνα. Ο σκηνοθέτης Eugénio Recuenco έχει επιμεληθεί τη νέα καμπάνια των Les Belles de Nina. Τη μουσική του μοντέρνου παραμυθιού την έχει συνθέσει ο Bruno Coulais.

Σε αυτό το παραμύθι, δεν υπάρχει ούτε γοητευτικός πρίγκιπας, ούτε κακό πνεύμα, παρά μόνο η μαγεία των σύγχρονων πριγκιπισσών.

Η Nina και η Luna ζουν σε ένα μαγικό κόσμο μαζί με συμβολικά ζώα: μια κουκουβάγια που συμβολίζει τη σοφία της Nina και ένας λύκος που συμβολίζει την αποφασιστικότητα της Luna. Το ζώο που συμβολίζει τη Bella είναι ένα ελάφι. Ένα απρόβλεπτο πλάσμα που είναι σχεδόν αδύνατον να το δαμάσει κάποιος.

Η Nina και η Luna μεταμορφώθηκαν μόλις γνώρισαν τη Bella. Πλέον τολμούν και ρισκάρουν.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Έζησαν αυτοί καλά...και μας χάρισαν πολλά αρώματα.