Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana
DOLCE & GABBANA

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Italian Zest του οίκου D&G


Εμπνευσμένη από έντονα και χαρούμενα χρώματα, η νέα Make up Collection του οίκου Dolce&Gabbana μας μεταφέρει στην ακτή του Capri, εκεί που το μπλε της θάλασσας συναντά τoν χρυσό ήλιο.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Η νέα καλοκαιρινή Make up collection του οίκου Dolce&Gabbana, περιλαμβάνει μια παλέτα με ζωηρά χρώματα και αποχρώσεις που ξαφνιάζουν και δημιουργούν τα πιο χαρούμενα και καλοκαιρινά Make up looks.

Το νέο Miss Sicily lipstick στην απόχρωση Gaetana, προσθέτει στα χείλη μια λάμψη που θυμίζει την απόχρωση του ήλιου.

Μπορεί να φορεθεί τόσο μόνο του, όσο και συνδυαστικά με την απόχρωση Angela 420 για ένα πορτοκαλί αποτέλεσμα ή το Maria 600 για πιο έντονο κόκκινο, ενώ η καραμελένια απόχρωση του lipstick Antonia, ταιριάζει μοναδικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Για αντίστοιχη χρωματική ένταση στα δάχτυλα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Nail Lacquer Mandarino σε πορτοκαλί απόχρωση και το Anguria σε κόκκινη, ενώ για ένα πιο απαλό χρώμα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Anice στην απόχρωση της μέντας.

Οι σκιές Perfect Mono Eyeshadows στις αποχρώσεις Gold Sand, Copper και Bronze ολοκληρώνουν ιδανικά το καλοκαιρινό look, αποτυπώνοντας τη μοναδική ιριδίζουσα αντανάκλαση που δημιουργεί το φως του ήλιου όταν πέφτει στη χρυσή άμμο.

ΤΟ ΝΕΟ ITALIAN ZEST HEALTHY GLOW STICK

Το Italian Zest Healthy Glow Stick, αποτελεί τον πρωταγωνιστή της σειράς.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

Η πιο σκούρα απόχρωση, η Bronze, δίνει ένα ζεστό αποτέλεσμα, ενώ η πιο ανοιχτή, η Shimmer, δίνει ένταση χαρίζοντας χρυσή λάμψη.

ΤΟ BEAUTY LOOK Το Italian Zest Healthy Glow Stick στις αποχρώσεις Shimmer και Bronze προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ δύο νέες αποχρώσεις στη σειρά Miss Sicily lipstick, το Gaetana και το Maria, προσθέτουν στο look την ένταση που χρειάζεται, με κόκκινα χείλη.

Το χρώμα στα νύχια συνδυάζεται μοναδικά με τα χείλη, με το βερνίκι Nail Lacquer στην απόχρωση Anguria.

Οι σκιές Perfect Mono Eyeshadow στην απόχρωση Gold Sand σε συνδυασμό με την Copper δίνουν την απαραίτητη καλοκαιρινή λάμψη στην περιοχή των ματιών, ενώ το μολύβι φρυδιών Emotioneyes Brow Powder Duo στην απόχρωση Natural Blonde και το Emotioneyes Eyeliner Stylo Nero, προσφέρουν το απαραίτητο βάθος στο βλέμμα.

Για να ολοκληρωθεί αυτό το μοναδικό καλοκαιρινό look, χρησιμοποιήθηκε η αδιάβροχη μάσκαρα Passioneyes Waterproof Mascara Nero που παραμένει σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Το μοντέλο Giulia Maenza από τη Σικελία, φώτισε με τη λάμψη της την παραλία του Capri, ενώ ο φωτογράφος της καμπάνιας Tom Munro αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο την αισθαντικότητα της περιοχής με φόντο το νησί Faraglioni.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ιtalian Zest Healthy Glow Stick στην απόχρωση SHIMMER 10–Limited Edition

Healthy Glow Stick στην απόχρωση BRONZE 20 – Limited Edition

ΧΕΙΛΗ

Μiss Sicily Lipstick απόχρωση GAETANA 130 – Limited Edition

Μiss Sicily Lipstick απόχρωση ANGELA 420 – Limited Edition

Μiss Sicily Lipstick απόχρωση ANTONIA 120

Μiss Sicily Lipstick απόχρωση MARIA 600ΜΑΤΙΑ

ΜΑTIA

Perfect Mono Eyeshadow απόχρωση GOLD SAND 35 – Limited Edition

Perfect Mono Eyeshadow απόχρωση COPPER 41 – Limited Edition

Perfect Mono Eyeshadow απόχρωση BRONZE 50

Passioneyes Mascara Waterproof NERO 1

ΝΥΧΙΑ

Nail Lacquer απόχρωση MANDARINO 606 – Limited Edition

Nail Lacquer στην απόχρωση ANGURIA 612 – Limited Edition

Nail Lacquer στην απόχρωση ANICE 714 – Limited Edition