Η νέα trend edition Choose your Power της Εssence θα δώσει χρώμα και λάμψη στο καλοκαίρι σου | 0 bovary.gr
Η νέα trend edition Choose your Power της Εssence θα δώσει χρώμα και λάμψη στο καλοκαίρι σου | 0 bovary.gr
ESSENCE

Η νέα trend edition Choose your Power της Εssence θα δώσει χρώμα και λάμψη στο καλοκαίρι σου


Δυναμικές παλέτες!

Από τα μέσα Ιουλίου 2018, η essence παρουσιάζει τη νέα trend edition Choose your Power με δύο παλέτες για τα μάτια και το πρόσωπο και δύο παλέτες highlighter – όλες πραγματικά πολυτάλαντες, ιδανικές για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά, καλοκαιρινά λουκ.

Κάθε παλέτα για τα μάτια και το πρόσωπο είναι θεματική και περιλαμβάνει οκτώ σκιές για τα μάτια και ένα ρουζ ή highlighter που ταιριάζει απόλυτα με τις αποχρώσεις των σκιών.

Είναι η συλλογή που έλειπε από το νεσεσέρ σας για χρώμα και λάμψεις το καλοκαίρι.

born awesome eye & face palette

Η παλέτα με το ρετρό σχεδιασμό προσφέρει εντυπωσιακές σκιές ματιών σε ζεστές αποχρώσεις με ματ και ιριδίζοντα εφέ, οι οποίες συμπληρώνονται από ένα ρουζ σε ένα φανταστικό βερικοκί χρώμα.

too glam to give a damn eye & face palette

Η παλέτα αυτή περιλαμβάνει δυναμικές αποχρώσεις, με μεταλλικά και ματ εφέ, και ένα ταιριαστό χρυσό highlighter που εξασφαλίζει ένα υπέροχο λαμπερό

go for the glow highlighter palette

Οι τρεις ολογραφικές αποχρώσεις highlighter είναι ιδανικές για να δημιουργήσετε την τέλεια λάμψη.

Οι αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά, η μία πάνω από την άλλη ή και να αναμιχθούν. Η παλέτα κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές και προσφέρει αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος – η μία εκδοχή έχει παστέλ αποχρώσεις και η άλλη ζεστούς, μπρονζέ τόνους.