Rido/Shutterstock
Rido/Shutterstock
ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΛΑΔΙΑ

Αυτά τα αντηλιακά λάδια σώματος δεν προστατεύουν μόνο αλλά μυρίζουν και υπέροχα


Το καλοκαίρι έχει μπει πια για τα καλά και το μόνο που ονειρευόμαστε είναι η στιγμή που επιτέλους θα βρεθούμε στην παραλία.

Έστω και μια ολιγοήμερη απόδραση είναι αρκετή για να γεμίσουμε μπαταρίες και να χαλαρώσουμε.

Στην παραλία τα ρούχα είναι ελάχιστα με το μπικίνι να πρωταγωνιστεί. Η sun kissed επιδερμίδα αντανακλά φως και έχει γεύση αλμύρα.

Όσο για το άρωμα, το αντηλιακό έρχεται να ενισχύσει το summer feeling με την πιο όμορφη μυρωδιά καλοκαιριού. Και φυσικά με απόλυτη προστασία κάτω από τον ήλιο. Τα ωραιότερα αντηλιακά λάδια έχουν και φανταστικό άρωμα που σας ταξιδεύει.

Βοηθούν στο βαθύ μαύρισμα με διάρκεια και προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Εμείς εντοπίσαμε τα ωραιότερα αντηλιακά λάδια με λαχταριστό άρωμα. Ανακαλύψτε τα.

HEI POA Monoi Dry Oil Tiare

Απολαύστε ένα άκρως εξωτικό καλοκαίρι με το ξηρό λάδι Monoi, με άρωμα Tiare και SPF30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο.

Είναι εντελώς αδιάβροχο και με εύκολη εφαρμογή και μη λιπαρή υφή. Με σύνθεση που δεν κολλάει για να αισθάνεστε άνετα στην παραλία.

Με 20% λάδι Monoi από την Ταϊτή, που θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα ενώ μυρίζει υπέροχα.

Lancaster Sun Beauty Tan Satin Oil Sun Beauty Fast Tan Satin Sheen Oil Optimizer spf 30

Αντηλιακό λάδι για γρήγορο μαύρισμα. Προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση.

Mε προηγμένη τεχνολογία που χαρίζει ολοκληρωμένη προστασία, τόσο από τις UVA, UVB ακτίνες όσο και από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Θα αποκτήσετε υπέροχο μαύρισμα λαμπερή επιδερμίδα που μυρίζει τέλεια.

Korres Suntan Oil Face & Body Καρύδα και Καρύδι SPF20

Tο βιολογικό έλαιο από Καρύδι προσφέρει φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ παράλληλα το έλαιο Καρύδας, επίσης βιολογικής προέλευσης διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική. Με SPF ώστε να μην σας απειλεί ο ήλιος και μοναδικό άρωμα.

Nuxe Sun Huile Bronzante Haute Protection SPF 30

Ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Χωρίς σιλικόνη, χωρίς οινόπνευμα και χωρίς ορυκτά έλαια, η σύνθεσή του μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα. Χωρίς parabens.

Πιο γοητευτικό από ποτέ, αφήνει ένα άρωμα στην επιδερμίδα που ταξιδεύει τις αισθήσεις στο καλοκαίρι.

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF 20

Αντηλιακό λάδι πλούσιο σε βιταμίνες και τροπικά εκχυλίσματα. Κάνει το δέρμα να μυρίζει υπέροχα, ενώ παράλληλα προστατεύει σαν γαλάκτωμα . Ιδανικό αν σας αρέσουν οι ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας θα σας χαρίζει πλούσιο και έντονο μαύρισμα. Με καρύδα και γκουάβα, εντελώς αδιάβροχο.