H NIVEA Q10 Body ανανεώνει την σύνθεσή της και εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν | 0 bovary.gr
H NIVEA Q10 Body ανανεώνει την σύνθεσή της και εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν | 0 bovary.gr
NIVEA

H NIVEA Q10 Body ανανεώνει την σύνθεσή της και εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η NIVEA ανανεώνει τη μοναδική σειρά Q10 Body για να μας χαρίσει σφριγηλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα και να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας σε 10 μόλις ημέρες!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει να κάνει αισθητή την παρουσία του και η ανάγκη μας για επιδερμίδα απαλή και πιο σφριγηλή από ποτέ έρχεται στο προσκήνιο! Η NIVEA για ακόμα μια φορά έρχεται να δώσει τη λύση και να βοηθήσει τις γυναίκες να αισθανθούν ο εαυτός τους, να νιώσουν σίγουρες και γεμάτες αυτοπεποίθηση λίγο πριν την παραλία!

Η αγαπημένη σειρά της NIVEA Q10 Body ανανεώνει την σύνθεσή της για να προσφέρει αποδεδειγμένα αποτελέσματα για σφριγηλή επιδερμίδα μέσα σε μόλις 10 ημέρες. Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των αντιοξειδωτικών και του συνένζυμου Q10 στην εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Πώς όμως αυτά τα δύο ενεργά συστατικά γίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ελαστικότητα της επιδερμίδας μας; Αυτό ήταν και το μεγάλο στοίχημα των ειδικών της NIVEA για να μας προσφέρουν φέτος το καλοκαίρι μόνο το καλύτερο και να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την επιδερμίδα που πάντα ονειρευόμασταν!

Το μυστικό της νέας σύνθεσης

Το γνωστό συνένζυμο Q10 είναι αυτό που απαντάται φυσικά στην επιδερμίδα μας και υπάρχει σε κάθε κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, με το πέρασμα το χρόνου το συνένζυμο αυτό μειώνεται και τα κύτταρα δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να ανανεωθούν. Η σειρά NIVEA Q10 Firming Body Milk & NIVEA Q10 Firming Body Lotion, περιέχει το μοναδικό αυτό φυσικό συνένζυμο που η επιδερμίδα μας σταδιακά χάνει και τώρα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την προσθήκη της Βιταμίνης C για καλύτερα αποτελέσματα. Η νέα σύνθεση της σειράς βοηθάει στο να μειωθεί αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες ενώ ο ισχυρός αυτός συνδυασμός Βιταμίνης C και Q10 συντελεί στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας και κατ’ επέκταση της εμφάνισής της χαρίζοντας αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε μόλις δέκα ημέρες!


 

Νιώστε άμεση αναζωογόνηση κι αίσθηση φρεσκάδας

Εκτός όμως από την ανανεωμένη σύνθεσή της, η σειρά εμπλουτίζεται και με ένα προϊόν που αναζωογονεί τα κουρασμένα πόδια – ένα πρόβλημα που ολοένα και περισσότερες γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Η NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs Lotion, είναι ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή των ποδιών και συνδυάζει το συνένζυμο Q10 μαζί με τη μενθόλη, ένα φυσικό συστατικό που χαρίζει άμεσο αίσθημα φρεσκάδας σε μόλις δέκα ημέρες από την εφαρμογή.

Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε τη νέα NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs Lotion κάνοντας απαλό μασάζ στα κουρασμένα πόδια σας και αισθανθείτε άμεσα την διαφορά και την αναζωογόνηση!

NIVEA Q10 Firming Body Lotion με Vitamin C

Η ανανεωμένη σύνθεσή της με το συνένζυμο Q10 και τη Βιταμίνη C ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σε μόλις 10 ημέρες!


 

NIVEA Q10 Firming Body Milk με Vitamin C

Ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, το γαλάκτωμα NIVEA Q10 Firming Body Milk με Vitamin C ενυδατώνει σε βάθος και μας χαρίζει απαλότητα που διαρκεί ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει αισθητά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας μας.


 

ΝΕΑ: NIVEA Q10 Firming + Fresh Legs Lotion

Η νέα σύνθεσή της εμπλουτισμένη με το συνένζυμο Q10 και Cooling Menthol χαρίζει στα πόδια μας άμεση αίσθηση αναζωογόνησης ενώ βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας μας σε μόλις 10 ημέρες! Η απαλή σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα μας απόλυτα ενυδατωμένη κι απαλή!


 

NIVEA Q10 Firming + Cellulite Gel-Cream

Η γνωστή κι αγαπημένη σύνθεσή της με Q10 και εκχύλισμα λωτού μειώνει αισθητά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στην επιδερμίδα μας μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες, ενώ η υφή της σε μορφή κρέμας gel αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και γεμάτη ενέργεια.

NIVEA Q10 Firming + Cellulite Serum

Το serum NIVEA Q10 Firming + Cellulite Serum με το ισχυρό συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα λωτού, μειώνει την κυτταρίτιδα σε μόλις 10 ημέρες ενώ η σύνθεσή του ενυδατώνει την επιδερμίδα μας σε βάθος.


 

NIVEA Q10 Firming + Even Body Oil

Η ισχυρή σύνθεσή της με το συνένζυμο Q10 και απαλά έλαια έχει πολλά πλεονεκτήματα, προσφέροντάς μας ενυδάτωση από τη μία ενώ ταυτόχρονα χαρίζει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα μας και απαλύνει τις ραγάδες σε μόλις δύο εβδομάδες. Η επιδερμίδα μας ανακτά την ομοιόμορφη όψη της αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο.

NIVEA Q10 Firming + Reshaping Cream

Η αγαπημένη σύνθεσή της με το ισχυρό συνένζυμο Q10 και εκχύλισμα σόγιας, επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα ανασχηματίζει κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Η πλούσια κρέμα ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

 

Με την ανανεωμένη σειρά NIVEA Q10 Body, κάθε γυναίκα μπορεί να νιώσει σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση με επιδερμίδα πιο αναζωογονημένη και πιο σφριγηλή από ποτέ μέσα σε μόλις 10 ημέρες! Ό,τι δηλαδή ψάχνουμε για φέτος το καλοκαίρι! Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!