Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βάζουμε αντηλιακό στους μικρούς μας φίλους | 0 bovary.gr
Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βάζουμε αντηλιακό στους μικρούς μας φίλους | 0 bovary.gr
06|07|2018 10:59
SHARE
CARROTEN

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βάζουμε αντηλιακό στους μικρούς μας φίλους


Μια από τις συνηθέστερες εικόνες στις ελληνικές παραλίες είναι μαμάδες και μπαμπάδες να κυνηγούν κάτω από τον καυτό ήλιο τα παιδιά τους για να τους βάλουν αντηλιακό.

Η, κατά τα άλλα, απλή και ζωτικής σημασίας διαδικασία μετατρέπεται σε ένα άλυτο πρόβλημα για τους γονείς, καθώς τα παιδιά δεν κατανοούν τη σημασία της.

Το Carroten Kids Song Project 2018 ήρθε για να λύσει το πρόβλημα που απασχολεί όλους τους γονείς! Με ένα απλό και διασκεδαστικό τραγούδι κάνει την εφαρμογή του αντηλιακού να μοιάζει με μια χορευτική δοκιμασία, όπου τα παιδιά διασκεδάζουν την άλλοτε βαρετή διαδικασία.

Το τραγούδι είναι άκρως καλοκαιρινό και δροσερό και η χορογραφία πολύ απλή και κατανοητή.

To Carroten Kids Song Project 2018 δείχνει με μια παιδική και διασκεδαστική μουσική πώς μπορεί μόνο του το κάθε παιδί να βάλει σωστά το αντηλιακό του στην παραλία και πόσο σημαντικό είναι να φοράμε όλοι αντηλιακό.

Τα αντηλιακά Carroten Kids έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα στο νερό γι αυτό και είναι κατάλληλα για αμέτρητες βουτιές σε καταγάλανα νερά.

Το video clip υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, την χορογραφία η Μαρία Λυραράκη και την σύνθεση του τραγουδιού το Musou Music Group.

Το Carroten, με την παιδική σειρά, Carroten Kids, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτινών.

Η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Εμπλουτισμένη με Beta-Glucan & provitamin D, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και προστατεύει αποτελεσματικά από ερεθισμούς.

Έτσι το Carroten μετατρέπει την εφαρμογή του αντηλιακού από βαρετή σε άκρως διασκεδαστική και μας προσκαλεί όλους να δοκιμάσουμε τη χορογραφία!

Carroten και… μπλουμ μες στο νερό!