Cacharel
Cacharel
CACHAREL

Το άρωμα Agua de Amor Amor της Cacharel κάνει το καλοκαίρι τροπικό


Ζωηρή μουσική, παραλίες, φοίνικες. Προορισμός: Κούβα, για ένα ηλιόλουστο, πολύχρωμο καλοκαίρι!

Η Αβάνα φορά τα πιο όμορφα χρώματά της και ζωντανεύει μέσα από τον ρυθμό των κρουστών και τους αισθησιακούς χορούς.

Η Cacharel, αντλώντας έμπνευση από το γιορτινό κλίμα της τροπικής Κούβας, δίνει τη δική της διάσταση στο καλοκαίρι με την υπογραφή «Fiesta Cubana».

Για το καλοκαίρι του 2018, ο οίκος ανανεώνει το εμβληματικό άρωμά του, δίνοντάς του μια τροπική νότα.

Το Amor Amor μεταμορφώνεται σε Agua de Amor Amor, ένα νέο άρωμα εμποτισμένο με όλη τη ζωντάνια της καλοκαιρινής, γιορτινής ατμόσφαιρας της Κούβας. Γλυκό και χαρούμενο, αναδεικνύεται μέσα από την απαράμιλλη φρεσκάδα του γιασεμιού και Valley και αποκτά ένταση με τις φρουτώδεις νότες εσπεριδοειδών και φραγκοστάφυλου.

Στη βάση του, η συμφωνία νερού καρύδας και το ρούμι absolute συνθέτουν έναν gourmand συνδυασμό, ο οποίος μετατρέπει το Agua de Amor Amor σε ένα τροπικό, μαγικό φίλτρο αγάπης που κάνει τη γυναίκα που το φορά ακαταμάχητα σαγηνευτική...

Cacharel
Cacharel

Ο σχεδιασμός της «Fiesta Cubana» φέρνει μια ριζική μεταμόρφωση. Το εμβληματικό μπουκάλι αποκτά ένα δροσερό και ταυτόχρονα γλυκό χρώμα, καθώς από λευκό ντύνεται στο κόκκινο του ροδιού, ενώ η εξωτερική συσκευασία γίνεται ωδή στους ζωηρούς ρυθμούς και στα χρώματα του νησιού.

Γεμάτα ζωντάνια και χρώμα, μαζί επανερμηνεύουν τα σύμβολα της Κούβας: τη σημαία με το θρυλικό αστέρι και την τροπική βλάστηση. Ένας κόσμος που δίνει τον ρυθμό, μια ανοιχτή πρόσκληση να γιορτάσετε το κουβανέζικο καλοκαίρι μαζί με την Cacharel.

Τα δύο άλλα αρώματα Cacharel, το Anaϊs Anaϊs Premier Délice, το ακαταμάχητο λουλουδάτο άρωμα, και το Noa, το χαλαρωτικό λουλουδάτο άρωμα με τις νότες μόσχου/musk, κυκλοφορούν επίσης σε νέα συσκευασία με τα φλογερά χρώματα της Κούβας.

Cacharel
Cacharel