Nivea
Nivea
NIVEA

Η αγαπημένη σειρά Oil in Lotion τώρα με άρωμα ανθού πορτοκαλιάς στην απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία


Η σειρά NIVEA Oil in Lotion έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ, παρουσιάζοντας τη νέα λοσιόν σώματος της σειράς Orange Blossom & Avocado Oil, που φέτος το καλοκαίρι μας ταξιδεύει με το υπέροχο άρωμα ανθού πορτοκαλιάς.

Η πρωτοποριακή σειρά NIVEA Oil in Lotion κατάφερε να αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μετατρέποντας την για όλες τις γυναίκες, σε μια εμπειρία που μαγεύει τις αισθήσεις.

Τα υπέροχα αρώματα της σειράς σε συνδυασμό με τα πλούσια έλαια που περιέχει, έφεραν την επανάσταση στην ενυδάτωση. Η μοναδική σύνθεση της σειράς μεταμορφώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, λαμπερή κι ενυδατωμένη για 24 ώρες. Χάρη στα καινοτόμα συστατικά και στα αισθησιακά αρώματά της, έγινε το απαραίτητο καλλυντικό σώματος!

Φέτος το καλοκαίρι, η μοναδική σειρά NIVEA Oil in Lotion μας παρουσιάζει τη NIVEA Oil in Lotion Orange Blossom & Avocado Oil που χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχο άρωμα ανθού πορτοκαλιάς, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει χωρίς να αφήνει την δυσάρεστη αίσθηση λιπαρότητας.

Η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια φορά και ενισχύει τη νέα λοσιόν της σειράς, με έλαιο Avocado που ενυδατώνει μοναδικά την επιδερμίδα, ενώ απορροφάται γρήγορα κι έτσι απολαμβάνουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση…την περιποίηση που ψάχνουμε από μία την κάθε λοσιόν σώματος. Η ανάγκη για ενυδάτωση είναι εξαιρετικά σημαντική πόσο μάλλον τώρα το καλοκαίρι που η ζέστη και ο ήλιος ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Η νέα λοσιόν της σειράς έρχεται για να καλύψει την ανάγκη αυτή με τον καλύτερο και τον πιο…αρωματικό τρόπο!

Η νέα NIVEA Oil in Lotion Orange Blossom & Avocado Oil θα απογειώσει τις αισθήσεις σας με το ντελικάτο άρωμα του ανθού πορτοκαλιάς ενώ θα αφήσει την επιδερμίδα σας απαλή και λαμπερή για όλη την διάρκεια της ημέρας!

Η σειρά NIVEA Oil in Lotion περιλαμβάνει:

Rose & Argan Oil 

Απολαυστική εμπειρία φροντίδας σε έναν αρμονικό συνδυασμό φυσικού ελαίου Argan σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα, με το αισθησιακό άρωμα τριαντάφυλλου.

Vanilla & Almond Oil 

Μοναδική περιποίηση χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου ελαίου Αμυγδάλου σε λοσιόν που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και χαλαρώστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα βανίλιας.

Cherry Blossom & Argan Oil

Η απόλυτη φροντίδα της NIVEA ενισχύεται από το πολύτιμο έλαιο Jojoba σε λοσιόν που απορροφάται άμεσα. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με ένα διακριτικό άρωμα άνθους κερασιάς.