Πέντε γυναίκες πέντε μοναδικές Bio-Oil ιστορίες
BIO OIL

Πέντε γυναίκες πέντε μοναδικές Bio-Oil ιστορίες

Οι νικήτριες του διαγωνισμού του Bio-Oil μοιράστηκαν μαζί μας τις ιστορίες του δέρματος τους.

Η νέα digital καμπάνια του Bio-Oil με τίτλο «Μοναδική, όπως το δέρμα σου» ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τέσσερις αγαπημένες Ελληνίδες, η Ελένη Βαΐτσου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μυρτώ Αλικάκη και η Τόνια Σωτηροπούλου, πρωταγωνίστησαν σε τέσσερα μοναδικά βίντεο και μοιράστηκαν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν με το δέρμα τους και πώς το Bio-Oil συμβάλλει στην αντιμετώπισή τους.

Όσες γυναίκες θέλησαν, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν και αυτές την δική τους ιστορία. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και πέντε τυχερές είπαν την ιστορία τους στην κάμερα.

Αποτέλεσμα; Ένα μοναδικό βίντεο, με 5 απλές καθημερινές γυναίκες που λένε την δική τους προσωπική ιστορία για το δέρμα τους.

Ο ειλικρινής και άμεσος τρόπος με τον οποίο διηγήθηκαν τις ιστορίες στους σίγουρα μίλησε στην καρδιά κάθε γυναίκας που παρακολούθησε το video.

Ξηροδερμία, ακμή, ραγάδες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και οι πρώτες ρυτίδες ήταν οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν. Μέχρι τη στιγμή που έβαλαν στη ζωή τους το Bio-Oil. To Bio-Oil ήταν δίπλα τους, φροντίζοντας κάθε ανάγκη του δέρματός τους.

Χάρη στη μοναδική του σύσταση, το Bio-Oil εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, μειώνει αισθητά τις ραγάδες ενώ ενυδατώνει βαθιά το δέρμα επαναφέροντας την ελαστικότητά του. Το Bio-Oil δεν είναι ένα ακόμα έλαιο περιποίησης· είναι ένα έλαιο που προσφέρει ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου.

Δείτε το video με τις πέντε νικήτριες στη σελίδα του Bio-Oil Greece στο Facebook.

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»