H νέα μάσκαρα Volume Effet faux Cils The Curler έρχεται να αλλάξει όσα ξέρατε για το μακιγιάζ των ματιών | 0 bovary.gr
H νέα μάσκαρα Volume Effet faux Cils The Curler έρχεται να αλλάξει όσα ξέρατε για το μακιγιάζ των ματιών | 0 bovary.gr
ΥSL BEAUTY

H νέα μάσκαρα Volume Effet faux Cils The Curler έρχεται να αλλάξει όσα ξέρατε για το μακιγιάζ των ματιών


Το 2018, οι βλεφαρίδες αποκτούν πιο ιλιγγιώδεις και τολμηρές καμπύλες από ποτέ με τη νέα MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER με την υπογραφή YSL Beauté.

Ξεχάστε το look που είχατε ως τώρα στις βλεφαρίδες σας. Μοναδική, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ιστορία της μάσκαρα. Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε το δικό σας #CURLPOWER.

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER

Παιχνιδιάρικη και τολμηρή, αρνείται να ακολουθήσει τους κανόνες του κλασικού μακιγιάζ: η MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER συνδυάζει ένα επαναστατικό απλικατέρ με μια αποκλειστική σύνθεση για μέγιστη ανάδειξη των καμπύλων στις βλεφαρίδες. Πείτε αντίο στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες: Από σήμερα, όλη τη δουλειά την κάνει η μάσκαρα.

Διπλός σχεδιασμός, διπλά ακαταμάχητες καμπύλες. Διαθέτοντας δύο διαφορετικές πλευρές, το απλικατέρ ικανοποιεί κάθε επιθυμία: Από τη μία, η στρογγυλεμένη πλευρά με το μαύρο βουρτσάκι αφήνει τη σύνθεση πάνω στις βλεφαρίδες και δίνει όγκο. Από την άλλη πλευρά, μια ροζ χτένα ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τους χαρίζει προκλητικές καμπύλες.

Η μεταλλική ροζ-χρυσή συσκευασία της MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER έρχεται με το λογότυπο YSL χαραγμένο σε ένα μαύρο, rock chic πλαίσιο. Μήκος, ανόρθωση, καμπύλες. Ένα βήμα μπροστά, χάρη στη νέα αποκλειστική σύνθεση YSL. Η σύνθεση ντύνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να αψηφούν τους νόμους τις βαρύτητας καθώς στεγνώνει. Άμεσα, η πυκνή υφή χαρίζει απίστευτο όγκο που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με κάθε πέρασμα. Τέλος, η αποκλειστική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με τρία φυτικά εκχυλίσματα – έλαιο καρύδας, φύλλα καρυδιάς και έλαιο μπαμπού – για να θρέφει τις βλεφαρίδες και να τις αφήνει απαλές, ελαστικές και λαμπερές – οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας. Διατίθεται σε τρεις εξαιρετικά εντυπωσιακές αποχρώσεις για τολμηρές καμπύλες και όγκο.

Το απόλυτο power couple: μαζί με τη MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER κυκλοφορεί το νέο MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS FLASH PRIMER. Το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζεστε για να μεγιστοποιείτε τις καμπύλες, τον όγκο και το μήκος – όποια μάσκαρα κι αν χρησιμοποιείτε.

Η ροζ σύνθεση του MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS FLASH PRIMER γλιστρά ομοιόμορφα πάνω στις βλεφαρίδες, χαρίζοντάς τους έντονες καμπύλες, μήκος και όγκο. Χρησιμοποιείται σαν βάση και σταθεροποιείται πάνω στις βλεφαρίδες, κάνοντας οποιαδήποτε μάσκαρα YSL να διαρκεί περισσότερο από ποτέ.

Το μυστικό πίσω από τις πιο μακριές και πιο πυκνές βλεφαρίδες κρύβεται σε δύο αναζωογονητικά συστατικά – το Ceramid R και την Πανθενόλη – που ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Το ροζ βουρτσάκι από ελαστομερές του FLASH PRIMER κρύβεται μέσα σε μία κομψή μεταλλική ροζ-χρυσή συσκευασία που ξεχωρίζει με μία ματιά.

 

ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ FULL MATTE SHADOW

Ξεχάστε την αθώα σας πλευρά. Κανείς δεν σας πιστεύει. Η επαναστατική ρευστή ματ σκιά συναντά το έντονο, ασυμβίβαστο χρώμα που διαρκεί έως 16 ώρες. Ανακαλύψτε τις νέες αποχρώσεις που αναδεικνύουν τις καμπύλες και εφαρμόζονται με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

- Χρησιμοποιήστε το κεντρικό τμήμα του απλικατέρ, ειδικά σχεδιασμένο για ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλο το κινητό βλέφαρο.

- Δημιουργείστε ένα εμβληματικό look με το κεντρικό τμήμα του απλικατέρ και μετά χρησιμοποιήστε το άκρο του, για να σχηματίσετε μια τολμηρή ανοδική γραμμή.

- Χρησιμοποιήστε μόνο το άκρο του απλικατέρ, για να τραβήξετε με ακρίβεια μια γραμμή.

Διατίθεται σε 10 ματ αποχρώσεις σε ρευστή υφή που μεταμορφώνεται σε πούδρα και περιέχεται σε μία αδιαφανής συσκευασία που παραπέμπει στο ματ τελείωμα της σύνθεσης.

COUTURE BROW SLIM ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Ένα πανέξυπνο προϊόν: η πολύ λεπτή μηχανική μύτη, που δεν χρειάζεται ποτέ ξύσιμο, δημιουργεί απόλυτα φυσικές γραμμές που μοιάζουν με τις τρίχες των φρυδιών.

Ξανασχεδιάστε ή γεμίστε τα φρύδια σας και δώστε τους σχήμα. Η πλούσια σύνθεση μεταμορφώνει τα φρύδια μέσα σε δευτερόλεπτα. Χάρη στην αδιάβροχη υφή, το αποτέλεσμα διαρκεί όλη την ημέρα, χωρίς ρετούς.

Διατίθεται σε 4 φυσικές αποχρώσεις.

DESSIN DES SOURCILS PINK ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ

Μήνυμα προς όλα τα κορίτσια: εκφράστε την προσωπικότητά σας συνδυάζοντας την καινοτομία με την επανάσταση.

Πειραματιστείτε, δημιουργήστε, φτιάξτε νέους κανόνες. Το νέο DESSIN DES SOURCILS PINK αφήνει στο πέρασμά του ένα ροζ παστέλ ίχνος με διακριτικό γκλίτερ. Διαθέτει βουρτσάκι στο ένα άκρο του για να χτενίζετε τα φρύδια και μολύβι στο άλλο. Τίποτα το συμβατικό δεν έχει θέσει εδώ – μόνο η δική σου άποψη.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ CURL POWER & ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ασπρόμαυρη καμπάνια με την υπογραφή του πρωτοπόρου Craig McDean έχει ως πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα YSL Beauté, Edie Campbell. Μια αντισυμβατική καμπάνια στην καρδιά του Παρισιού.

Η Edie φοράει μαύρο δερμάτινο jacket και τα μαλλιά της ανεμίζουν. Το σχήμα της γέφυρας πίσω της τονίζει τις καμπύλες των μακριών μαύρων βλεφαρίδων της, καθώς εκείνη μας υπνωτίζει με το βλέμμα της.

Η ιστορία αποκαλύπτεται στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Fabien Constant. Μια ιστορία γυναικείας ανταρσίας που ξεκινά σε ένα μίνιμαλ παριζιάνικο διαμέρισμα. Στο πλευρό ενός άνδρα που κοιμάται, η Edie ετοιμάζεται. Βάζει MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER.

Με ένα πέρασμα, οι βλεφαρίδες της γίνονται πιο μακριές και αποκτούν συγκλονιστικές καμπύλες. Αφήνει την κομψή ροζ-χρυσή μεταλλική συσκευασία και τηλεφωνεί στην παρέα της:

«Κορίτσια, ήρθε η ώρα!».

Οι φίλες της καταφτάνουν εξοπλισμένες με πινέλα και μπογιές. Μέσα σε λίγα λεπτά, γεμίζουν το διαμέρισμα με μηνύματα. Στο τέλος και ενώ ο άνδρας εξακολουθεί να κοιμάται, αποφασίζουν να γράψουν στην πλάτη του το μήνυμα: “I love curls”.

Η συνέχεια λαμβάνει χώρα στο δρόμο, με πλακάτ να υψώνονται θριαμβευτικά. Ο άνδρας ξυπνά και αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Εκείνες κρεμάνε ένα πανό σε μια γέφυρα, καλώντας όλη την πόλη να απελευθερώσει την #CURLPOWER.

Η Edie βγάζει τη ροζ-χρυσή συσκευασία της μάσκαρα και βάφει τις βλεφαρίδες του άνδρα – τώρα, είναι κι αυτός συνένοχος στην ανταρσία. Βάζει τη MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER στην τσέπη της και ρίχνει μια τελευταία συνωμοτική καιπροκλητική ματιά στην κάμερα. Είναι αδύνατον να μην υποκύψει κανείς στην #CURLPOWER.