3 βασικά προϊόντα για υγιή επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι από την Vichy | 0 bovary.gr
3 βασικά προϊόντα για υγιή επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι από την Vichy | 0 bovary.gr
VICHY

3 βασικά προϊόντα για υγιή επιδερμίδα φέτος το καλοκαίρι από την Vichy


Ο ζεστός καιρός αλλά και ο καυτός ήλιος κάνουν την περιποίηση του προσώπου απαραίτητη, αφού ο ιδρώτας, το ξηρό περιβάλλον, η σκόνη, αυξάνονται σημαντικά, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν και να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα του προσώπου μας.

Έτσι και φέτος το καλοκαίρι, η Vichy έρχεται με την πιο δροσερή και αποτελεσματική λύση με 3 βασικά προϊόντα περιποίησης: το PURETÉ THERMALE Δροσερό Gel Καθαρισμού, με απαλή σύνθεση, το καθημερινό booster Mineral 89, σε ειδική συσκευασία 30ml και τη νέα Aqualia Thermal σε μορφή tube 30ml, για να τα εντάξετε στο νεσεσέρ των διακοπών και όχι μόνο. 

Αυτό το καλόκαίρι η επιδερμίδα του προσώπου θα λάμπει φρέσκια και απόλυτα ενυδατωμένη, χάρη στην ολοκληρωμένη και πλέον ανανεωμένη σειρά, που έχουν λατρέψει οι γυναίκες. Το δέρμα θα σας ευγνωμονεί.

PURETÉ THERMALE, Δροσερό Gel Καθαρισμού

Το πρώτο gel καθαρισμού προσώπου που απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Καθαρίζει, δροσίζει και αναζωογονεί.

Συστατικά:

Amilite: Μειώνει τις επιπτώσεις που έχει το σκληρό νερό και τα άλατα στην επιδερμίδα μας.

Εκχύλισμα Μορίγκας: Δρα ενάντια στη σκόνη και επιτρέπει το βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.

 

ΜINERAL 89, Καθημερινό Booster προσώπου για ενυδάτωση, τόνωση και ενδυνάμωση

Συσκευασία 30ml για να το έχεις πάντα μαζί σου

Το MINERAL 89, είναι η πρώτη καθημερινή φροντίδα που βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας, κάνοντάς την ολοένα και πιο όμορφη, μέρα με τη μέρα. Μια σύνθεση που συνδυάζει όλη τη δύναμη της υψηλής περιεκτικότητας σε Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, με το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, για να ενισχύσει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Κάθε σταγόνα είναι και μια δόση δύναμης που θα χαρίσει υγεία στην επιδερμίδα σας. 

89% Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy & Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης

Μόνο 11% συστατικά για μέγιστη ανοχή

Κλινικές δοκιμές με το Mineral 89 έδειξαν οτι μετά τη χρήση η επιδερμίδα είναι...

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ: +21%

ΑΠΑΛΗ: +21%

ΛΑΜΠΕΡΗ: +26%

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ: +20%

AQUALIA THERMAL, Κρέμα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης για 48ώρη αποτελεσματικότητα

Συσκευασία on the go σε tube 30ml για να το έχεις πάντα μαζί σου. Στις διακοπές αλλά και σε κάθε άλλο ταξίδι ή καλοκαιρινή απόδραση.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας, η Aqualia Thermal έχει τη λύση: Κρέμα-gel για μικτή επιδερμίδα, κρέμα με ελαφριά υφή για κανονική επιδερμίδα και κρέμα με πλούσια υφή για ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Τα ενεργά συστατικά της αποτρέπουν την απώλεια νερού και αποκαθιστούν τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας –ιδιαίτερα σε ζεστό, υγρό κλίμα- δημιουργώντας ένα απαλό, βελούδινο φινίρισμα.

Συστατικά:

Φυτική Μανόζη: Δεσμεύει το νερό στην επιδερμίδα και το μεταφέρει στα κύτταρα. Επιπλέον, ενισχύει την κυτταρική συνοχή.

Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης: Συγκρατεί το νερό στις ανώτερες στοιβάδες, αποτρέποντας την απώλεια νερού και δίνοντας σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα και ελαστικότητα.

Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Της Vichy: Από τα βάθη της ηφαιστειακής περιοχής της Auvergne, χάρη στην περιεκτικότητά του σε 15 μεταλλικά στοιχεία, κάνει την επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο ανθεκτική ενάντια στους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες.

Υποαλλεργική σύνθεση, δοκιμασμένη σε 100% ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από δερματολογικό έλεγχο. Δοκιμασμένη σε ακραίες συνθήκες.