PANOULIS PHOTOGRAPHY
PANOULIS PHOTOGRAPHY
KIEHL'S

Η Kiehl’s γιόρτασε τα 10 χρόνια στην Ελλάδα με μια ξεχωριστή συνεργασία και ένα μοναδικό πάρτι


Η Kiehl’s έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Για τα 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, συνεργάζεται με το brand AtoZGreek και τον ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σχεδιάζει τις συλλεκτικές συσκευασίες 4 θρυλικών προϊόντων της Kiehl’s (Ultra Facial Cream, Midnight Recovery Concentrate, Avocado Eye Cream, Crème de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter) αλλά και μία συλλεκτική tote τσάντα.

Μέρος των εσόδων και πιο συγκεκριμένα, το ποσό των 3.000€ θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την προσφορά μεταμορφωτικών εμπειριών σε παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους.

H φιλοσοφία της Kiehl’s αποτυπώνεται στην έντονη προσφορά προς την κοινότητα που στηρίζει και αγαπά το νεοϋορκέζικο brand με τη μεγάλη ιστορία.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται διεθνώς με φημισμένους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμερίζονται την δέσμευση αυτή και εντάσσονται στις φιλανθρωπικές δράσεις χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή, όπως ο Brad Pitt, η Julianne Moore, ο Jeff Koons, η Uma Thurman, η Alicia Keys, ο Matthew McConaughey κ.α.

Σε τοπικό επίπεδο, η Kiehl's έχει δραστηριοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με δράσεις που έχουν στόχο να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο φορέων στους άξονες παιδί, περιβάλλον και HIV/AIDS.

PANOULIS PHOTOGRAPHY
PANOULIS PHOTOGRAPHY

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ KIEHL'S X ATOZGREEK

H έμπνευση πίσω από τη limited edition συλλογή είναι η Ελλάδα. Οι μύθοι και τα στερεότυπά της. Η ομορφιά και τα χρώματά της. Τα νησιά και η ενδοχώρα.

Οι παραδόσεις και η σύγχρονη ζωή. Οι άνθρωποι και τα ζώα. Η φύση και τα έργα των ανθρώπων. Το φαγητό και η μουσική. Οι τέχνες και ο ελεύθερος χρόνος.

Φέτος λοιπόν, η Kiehl’s σε συνεργασία με το brand AtoZGreek φέρνει μία νέα πνοή στη μακρόχρονη σχέση της με την καλλιτεχνική κοινότητα, απεικονίζοντας έντονα το ελληνικό στοιχείο, με τη μοναδική χρωματική παλέτα της Ελλάδας: Το πράσινο της ελιάς και του κυπαρισσιού.

Το κίτρινο του ήλιου και των λιβαδιών. Το πορτοκαλί-κόκκινο της δύσης. Το μπλε της σημαίας, της θάλασσας και του ουρανού. Πρόκειται για μία δημιουργική συνεργασία με τον creative director Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη, η οποία περιλαμβάνει πρωτότυπες ελληνικές δημιουργίες που θα κοσμήσουν τις συσκευασίες, τις βιτρίνες και τις προωθητικές ενέργειες της Kiehl’s στα καταστήματα, ενώ θα εμφανίζονται σε όλα τα διαδικτυακά κανάλια της εταιρείας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης/PANOULIS PHOTOGRAPHY

Η συλλογή ATOZGREEK X KIEHL’S περιλαμβάνει:

ULTRA FACIAL CREAM

Μια καθημερινή ενυδατική προσώπου με ανάλαφρη υφή που χαρίζει αίσθηση άνεσης και υπέροχη όψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεση προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση: αναπληρώνει το νερό στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και εμποδίζει την απώλεια νερού έλκοντας υγρασία από την ατμόσφαιρα.

CREME DE CORPS WHIPPED BODY BUTTER

Η υπέροχη αυτή αρωματική κρέμα σώματος έχει εξαιρετικά ανάλαφρη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην επιδερμίδα πλούσια, 24ωρη ενυδάτωση.

Με μοναδική υφή βελούδινης μους, διεισδύει άμεσα για να επανορθώσει, να προστατεύσει και να απαλύνει την επιδερμίδα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας ένα ανάλαφρο, μεθυστικό άρωμα.

CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO

Το Creamy Eye Treatment With Avocado της Kiehl’s, μια πλούσια σύνθεση που ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, κυκλοφόρησε το 2002 και γρήγορα ανέβηκε στη λίστα των πιο αγαπημένων σκευασμάτων της Kiehl’s!

Όντας οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη, είναι μια σύνθεση που έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχοντας γίνει γνωστή για τη μοναδική, συμπυκνωμένη υφή της και την έκρηξη ενυδάτωσης που προσφέρει από το πρώτο λεπτό.

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Το Midnight Recovery Concentrate είναι ένα δραστικό συμπύκνωμα φυτικών εκχυλισμάτων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπληρώνει βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωση της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το ισχυρό ελιξίριο είναι κατά 99% φυσικής προέλευσης και δεν

περιέχει paraben.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ KIEHL’S

Η συλλεκτική τσάντα της Kiehl’s είναι οικολογική και εξαιρετική για τις αγορές. Θα διανέμεται δωρεάν με την αγορά προϊόντων Kiehl's και μίας συλλεκτικής συσκευασίας, συνολικής αξίας 60 ευρώ και άνω.


 

Με ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων γιόρτασε η Kiehl's 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Μπορεί το ιστορικό brand με έδρα τη Νέα Υόρκη να διανύει το 167ο χρόνο ζωής, έχουν περάσει όμως μόνο 10 χρόνια από τότε που άνοιξε το πρώτο ολοκληρωμένο corner Kiehl's στην Ελλάδα, που έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει τα εξαιρετικά φυσικά προϊόντα περιποίησης.

Το πάρτι, για τα γενέθλια της Kiehl's, πραγματοποιήθηκε στο Coyoacan Athens, και συνέπεσε με τα γενέθλια του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη. Γι' αυτό εξάλλου το “Happy Birthday” ακούστηκε δύο φορές, ενώ δύο εντυπωσιακές τούρτες με την υπογραφή Papaspirou έκλεψαν την παράσταση.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Την ατμόσφαιρα της ξεχωριστής βραδιάς συμπλήρωσε μουσικά ο Dj & Radio Producer του EnLefko 87.7, Χάρης Βαρζαμπετιάν.

Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός& Αλέξανδρος Λεμονής/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός& Αλέξανδρος Λεμονής/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Βαλέρια Ταράντο, Εύη Κλαουδάτου & Λάκης Γαβαλάς/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Βαλέρια Ταράντο, Εύη Κλαουδάτου & Λάκης Γαβαλάς/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Ελένη Βαΐτσου/PANOULIS PHOTOGRAPHY
Ελένη Βαΐτσου/PANOULIS PHOTOGRAPHY