Φωτογραφία: BOVARY
Φωτογραφία: BOVARY
ESTEE LAUDER

Το προϊόν που άλλαξε μια για πάντα την κουρασμένη όψη των ματιών μου


Αν ξυπνάς το πρωί και: τσεκάρεις κινητό για email, μπαίνεις στα social για να δεις τι συμβαίνει στον κόσμο, διαβάζεις από το tablet τα τελευταία νέα με τον καφέ σου λίγο πριν πας στο γραφείο, μάλλον είσαι μία από εμάς. 

Αν και στο γραφείο βρίσκεσαι μπροστά σε μία οθόνη γράφοντας κάποιο κείμενο, ή ένα άρθρο, ή απλά σερφάροντας, για να καταλήξεις αργά το βράδυ στο κρεβάτι να κάνεις ατελείωτα scroll down στο (εθιστικό) Instagram, τότε σίγουρα είσαι μία από εμάς. 

Περίπου 12 ώρες κάθε ημέρα -ναι τις έχω μετρήσει λεπτό προς λεπτό- τα τελευταία 6 χρόνια, αν δεν δουλεύω στον υπολογιστή, θα έχω σίγουρα μπροστά μου το τάμπλετ, ή το κινητό μου τηλέφωνο. Τσεκάρω τα άρθρα μου πριν ανέβουν, ποστάρω στο Instagram, μιλάω με τις ώρες στο Skype με την αδερφή μου που ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη. Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις για μια γυναίκα που έχει περάσει τα 30 και έχει κάνει προέκταση του χεριού της το κινητό, είναι μαθηματικά ακριβές ότι αυτό θα αποτυπωθεί με τον χειρότερο τρόπο στο πρόσωπο και κυρίως κάτω από τα μάτια της.

Αυτό συμβαίνει γιατί πέρα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική ρύπανση, έρχεται να αφήσει τα σημάδια του και το μπλε φως, η ακτινοβολία δηλαδή κάθε ηλεκτρονικής συσκευής (μαζί και του κινητού) που σε αφήνει ξάγρυπνη βράδια και βράδια.
Και μπορεί κατά τη διάρκεια της ημέρας η έκθεση στο μπλε φως να βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς κιρκαδικού ρυθμού, ωστόσο αυτός διαταράσσεται από την παρουσία μπλε φωτός το βράδυ -την ώρα δηλαδή που μπαίνεις στα social χωρίς να σε ενοχλεί κανείς- προκαλώντας ουσιαστικά αϋπνία. 

Shutterstock/tenenbaum
Shutterstock/tenenbaum

Το αποτέλεσμα, άγρια, θαμπή όψη, ξηρότητα, μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, λεπτές ακτινωτές ρυτίδες στο πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου. Τα μάτια. Αυτό το τόσο λεπτό δέρμα, πιο λεπτό από οποιοδήποτε άλλο σημείο του ανθρώπινου σώματος είναι το νούμερο ένα ξυπνητήρι της γυναικείας ματαιοδοξίας. Μπορεί να καταστρέψει ή να φτιάξει τη μέρα σου. Εμείς επιλέξαμε το δεύτερο.

Σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό σημείο, χρειάστηκα έναν και μοναδικό σύμμαχο. Την Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex της Estée Lauder. Ένα μαγικό προϊόν με φουλ ανανεωμένη σύνθεση που κατάφερε να αναστρέψει την κακή κατάσταση στο δέρμα κάτω από τα μάτια μου, σε λιγότερο από έναν μήνα. 

Δουλεύει όταν κοιμάμαι

Η Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex είναι σούπερ δυνατή γιατί έχει 10 φορές πιο συμπυκνωμένη Τεχνολογία Επιδιόρθωσης, που σημαίνει ότι όταν εσύ κοιμάσαι (στην προκειμένη περίπτωση εγώ) δουλεύει ασταμάτητα (x10), επιδιορθώνοντας όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από την έλλειψη ύπνου, την ηλιακή ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση, και φυσικά από το μπλε φως, το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ τα επόμενα χρόνια. 

Φωτογραφία: BOVARY
Φωτογραφία: BOVARY

Καταρχάς αυτή η υπέροχη, ελαφριά και τόσο απαλή υφή της κρέμας-τζελ, απλώνεται εύκολα στο δέρμα λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι. Τότε δεκάδες δραστικές ουσίες ξεκινούν να αναδομούν τα κατεστραμένα σημεία, ενώ εσύ αρχίζεις να νιώθεις στο δέρμα σου την βαθιά και πλούσια ενυδάτωση. Η ξηρότητα που ταλαιπωρεί καθημερινά τις γυναίκες εξαφανίζεται, όπως και οι ενοχλητικοί μαύροι κύκλοι, οι οποίοι μέσα σε τρεις εβδομάδες, γίνονται παρελθόν. 

Το πρήξιμο μειώνεται αισθητά, ενώ οι λεπτές γραμμές λειαίνονται με αποτέλεσμα το δέρμα κάτω από τα μάτια να ακτινοβολεί. Περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο αναπλάθει, επουλώνει, μεταφέρει πρωτεΐνες δίνοντας στην επιδερμίδα υγιή όψη.

Φωτογραφία: BOVARY
Φωτογραφία: BOVARY

Περιέχει το αποκλειστικό ChronoluxCB ™

Η φόρμουλα περιέχει το αποκλειστικό ChronoluxCB ™ το οποίο προωθεί τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης του δέρματος, η οποία είναι απαραίτητη για τη νεανική, πιο φωτεινή όψη. 

Μεγάλο προτέρημα της Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex, είναι και η συνεχής προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, καθώς η αντι-οξειδωτική ισχύς του ChronoluxCB ™ διαρκεί 8 ολόκληρες ώρες. Μετά τη χρήση, το δέρμα γύρω από τα μάτια αρχίζει να ακτινοβολεί. Η αίσθησή του είναι απαλή, μεταξένια. Η όψη του προσώπου γίνεται πιο νεανική, πιο φρέσκια.

Η προστασία των ματιών απαιτεί τον καλύτερο σύμμαχο. Εγώ επέλεξα την Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex.