Νέα σειρά καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIRⓇ Professional | 0 bovary.gr
Νέα σειρά καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIRⓇ Professional | 0 bovary.gr
NIVEA

Νέα σειρά καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ NIVEA MicellAIRⓇ Professional


Ένα νέο «αέρα» στον καθαρισμό προσώπου φέρνει η ολοκαίνουργια σειρά NIVEA MicellAIR Professional, που εμπιστεύονται οι ειδικοί.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός για την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου μας. 

Το καθημερινό μακιγιάζ είναι ένας πολύ επιβαρυντικός παράγοντας για την επιδερμίδα και η σωστή αφαίρεσή του είναι ιδιαίτερα σημαντική για να μπορεί η επιδερμίδα μας να «αναπνεύσει» και να δείχνει πάντα υγιής.

Η επιλογή των ειδικών

Αξιοποιώντας τα μυστικά των επαγγελματιών make-up artists για σωστό καθαρισμό, η NIVEA δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ, που εμπιστεύονται οι ειδικοί, MicellAIR Professional. Για τη νέα σειρά, η NIVEA συνεργάζεται στην Ελλάδα με τον γνωστό make-up artist, Σπύρο Σαμοΐλη, ο οποίος και την εμπιστεύεται ως επαγγελματίας.

Η νέα σειρά NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από το νερό καθαρισμού δύο φάσεων και τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, που εξαφανίζουν άμεσα και αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Δεν χρειάζεται πλέον να παλεύεις να αφαιρέσεις το μακράς διαρκείας μακιγιάζ, τις σκούρες σκιές, το έντονο eyeliner ή την αδιάβροχη μάσκαρα, τρίβοντας επίμονα το πρόσωπό σου. Με τη νέα σειρά της NIVEA, η διαδικασία ντεμακιγιάζ γίνεται απλή και αποτελεσματική, με ελάχιστες κινήσεις και χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ακόμα, μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να διορθώσεις οποιοδήποτε λάθος σου στο μακιγιάζ, όπως μία στραβή γραμμή μολυβιού ή το κραγιόν, που ξέφυγε από το περίγραμμα, χωρίς να καταστρέψεις το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα τεχνολογία & επαναστατική φροντίδα της επιδερμίδας

Η νέα σειρά αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, διαθέτει σύνθεση με εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, θρέφει και προστατεύει.

Η σύνθεση του νερού καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional αποτελείται από δυο φάσεις: από νερό και έλαιο. Καθώς οι δύο φάσεις αναμειγνύονται δημιουργείται ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό νερό ντεμακιγιάζ που αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Τα μαντηλάκια καθαρισμού NIVEA MicellAIR Professional είναι εμποτισμένα με νερό ντεμακιγιάζ κι ως εκ τούτου με μία κίνηση καθαρίζουν το πρόσωπο ενώ παράλληλα φροντίζουν τις βλεφαρίδες μας.

Όλη η φροντίδα, η μακρόχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση της NIVEA στην περιποίηση της επιδερμίδας έρχεται στη νέα σειρά ντεμακιγιάζ για επαγγελματικό αποτέλεσμα.