H νέα Effaclar Duo της La Roche Posay αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της ακμής από τις 12 πρώτες ώρες | 0 bovary.gr
H νέα Effaclar Duo της La Roche Posay αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της ακμής από τις 12 πρώτες ώρες | 0 bovary.gr
LA ROCHE-POSAY

H νέα Effaclar Duo της La Roche Posay αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της ακμής από τις 12 πρώτες ώρες


Ενδείξεις: Σοβαρές ατέλειες. Σημάδια. Φραγμένοι πόροι. Υποτροπιάζουσα ακμή.

H ακμή είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί και πολλές. Από  τα πρώτα χρόνια της εφηβείας όταν και συνήθως είναι πιο έντονη, μέχρι και στην ενήλικη ζωή εξακολουθεί να σας ταλειπωρεί. Η λύση στα συμπτώματα της είναι η νέα Effaclar Duo της La Roche Posay.

➔ Κατά των σοβαρών ατελειών, κατά των σημαδιών, κατά της επανεμφάνισης.

➔ Αποτελεσματικότητα από τις πρώτες 12 ώρες.

➔ Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικό Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής.3

➔ Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ακμής: «Στόχος της θεραπείας βάσει μικροβιώματος είναι η εξασφάλιση ενός φυσιολογικού μικροβιώματος, μέσω της προστασίας ή αποκατάστασης της ισορροπίας των μικροβίων και της αντικατάστασης ή ενίσχυσης της λειτουργίας του ξενιστή», Δρ. Brigitte Dréno, Δερματολόγος, Τμήμα Δερματολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Νάντης, Γαλλία.

➔ Με την αγαπημένη υφή EFFACLAR DUO (+) που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλη την ημέρα.

LA ROCHE-POSAY: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

Η La Roche-Posay, με πολυετή έρευνα στον τομέα του μικροβιώματος του δέρματος -του συνόλου των μικροοργανισμών στην επιφάνειά του- αντιμετώπισε αρχικά παθήσεις όπως η ψωρίαση και η ατοπική δερματίτιδα. Σήμερα, η μάρκα αποκαλύπτει νέες σημαντικότατες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της ακμής.

ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ: Ο ρόλος του στην ακμή

Μέχρι σήμερα, οι συνήθεις θεραπείες για την ακμή επικεντρώνονταν σε ένα συγκεκριμένο βακτήριο με μεγάλη σημασία σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της ακμής: το P. Acnes. Πρόσφατες έρευνες της La Roche-Posay κατέδειξαν ότι ένα διαφορετικό γένος παίζει επίσης σπουδαίο ρόλο στην προκαλούμενη φλεγμονή στην επιφάνεια του δέρματος: ο Σταφυλόκοκκος8. Στο δέρμα με τάση ακμής, το μικροβίωμα -το ζωντανό οικοσύστημα που ζει στην επιφάνειά του- παρουσιάζει έλλειψη ισορροπίας. Πέραν της παρουσίας του P. Acnes, παρατηρείται υπερανάπτυξη του Σταφυλόκοκκκου. Η ανισορροπία αυτή μπορεί να προκαλέσει αλλεπάλληλες φλεγμονώδεις αντιδράσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι ατέλειες επανεμφανίζονται -ακόμα και μετά από αποτελεσματική θεραπεία.

Η ΛΥΣΗ: ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

Συνεργαζόμενη στενά με τους δερματολόγους εδώ και δεκαετίες, η La Roche-Posay πρωτοπορεί συνεχώς με καινοτόμα δερμοκαλλυντικά προϊόντα που στοχεύουν στη διαχείριση της ακμής. Σήμερα, το EFFACLAR αποτελεί πραγματικό θρύλο, έχοντας γίνει συνώνυμο της διόρθωσης των σοβαρών ατελειών και της πρόληψης των σημαδιών, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε περισσότερους από 13.000 ασθενείς2.

Το 2018, η La Roche-Posay αποκαλύπτει μια νέα προσέγγιση στον τομέα της επανεξισορρόπησης του μικροβιώματος με στόχο την πρόληψη της υποτροπής.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

[Aqua Posae Filiformis + ΜΑΝΝΟΖΗ]

Το APF είναι ένα φυσικό πρεβιοτικό, προερχόμενο από το βακτήριο Vitreoscilla Filiformis, το οποίο καλλιεργείται σε Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Λειτουργεί ως θρεπτικό συστατικό για τα "φιλικά" βακτήρια του δέρματος, ευνοώντας την ανάπτυξη ενός ισορροπημένου μικροβιώματος.

Ενισχυμένο από το σάκχαρο μαννόζη, το APF συμβάλλει στην επανεξισορρόπηση του μικροβιώματος:

Περιορίζοντας την υπερανάπτυξη του Σταφυλόκοκκου.

Ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος.

Ρυθμίζοντας τα επίπεδα της φλεγμονής στο εσωτερικό του δέρματος3.

[ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ]

Μείωση της φλεγμονής.

Τι σημαίνει αυτό για το δέρμα με τάση ακμής;

Το μικροβίωμα του δέρματος ανακτά την ισορροπία του. Η χαμηλού βαθμού φλεγμονή υποχωρεί, με αποτέλεσμα τη συνολική βελτίωση των ατελειών και των σημαδιών. Η υποτροπή της ακμής περιορίζεται.