Ac-Norm Peel-Off Mask: Η δερμοκαλλυντική απάντηση στον βαθύ καθαρισμό | 0 bovary.gr
Ac-Norm Peel-Off Mask: Η δερμοκαλλυντική απάντηση στον βαθύ καθαρισμό | 0 bovary.gr
09|10|2018 11:02
SHARE
FREZYDERM

Ac-Norm Peel-Off Mask: Η δερμοκαλλυντική απάντηση στον βαθύ καθαρισμό


Ο μη σχολαστικός και επιφανειακός καθαρισμός του προσώπου, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα και το άγχος, είναι λίγοι από τους παράγοντες που ταλαιπωρούν το δέρμα και φράσσουν τους πόρους, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αποκτά λιπαρότητα, μαύρα στίγματα και θαμπή όψη. 

H μάσκα καθαρισμού προσώπου Ac-Norm Peel-Off Mask της FREZYDERM είναι η σταθερή επιλογή για να καταπολεμήσουμε όλες τις ατέλειες και να αποκτήσουμε ξανά επιδερμίδα απλώς… τέλεια.  

Κατά την εφαρμογή της και μόλις στεγνώσει η μάσκα, προσκολλώνται στην επιφάνειά της και απομακρύνονται με την αφαίρεσή της: 
-    ρύποι 
-    σμήγμα
-    νεκρά κύτταρα 
-    μαύρα στίγματα 

Η Ac-Norm Peel-Off Mask:

- Προστατεύει από τους ερεθισμούς

- Συσφίγγει τους πόρους

- Αφαιρεί τη γυαλάδα

-Έχει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση


Έχει μη φαγεσωρογόνο σύνθεση και είναι ιδανική για λιπαρά με τάση ακμής δέρματα αλλά και για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς αποσυμφορεί το δέρμα και το βοηθά να αναπνέει. 
Η Ac-Norm Peel-Off Mask προετοιμάζει το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών των προϊόντων περιποίησης που θα εφαρμοστούν μετά τη χρήση της. Έτσι, ανάγεται σε μία σημαντική δερμοκαλλυντική δύναμη ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για ένα καθαρό, λαμπερό και όμορφο δέρμα. 


Μετά την αφαίρεση της μάσκας, μπορείτε να εφαρμόσετε το Ac-Norm Micellar Water, για να αφαιρεθούν τυχόν υπολείμματα και να βοηθήσετε το δέρμα σας να αποκτήσει ξανά ζωντάνια και ευεξία. 
Η FREZYDERM έχοντας πολυετή εμπειρία στην παραγωγή δερμοκαλλυντικών, καταφέρνει να βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους και τεχνολογίες για να προσφέρει στον καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα για τη σωστή φροντίδα του δέρματος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.