CHANEL
CHANEL
CHANEL

Le Volume Révolution De Chanel μάσκαρα -Η πρώτη με 3D printed βουρτσάκι


Μια νέα μάσκαρα; Όχι απλά. Η πρώτη μάσκαρα της γενιάς της.

Η πρώτη με 3D-printed μάσκαρα με βουρτσάκι.

Ενα κατόρθωμα που τελειοποιήθηκε χάρη στην συνεργασία της CHANEL Parfums, του τμήματος Beauté Packaging Innovation και του εξειδικευμένου start-up ERPRO 3D FACTORY.

Το πρώτο αντικείμενο καθημερινής χρήσης που τυπώθηκε σε 3D βιομηχανική κλίμακα.

Αυτό έγινε εφικτό από 6 μηχανές που παράγουν 50.000 βουρτσάκια η καθεμία μέσα σε 24 ώρες και 250.000 βουρτσάκια την εβδομάδα, δηλαδή 1 εκατομμύριο μηνιαίως.

Η πρώτη μάσκαρα που προσφέρει άμεσα ακραίο όγκο, χωρίς καθόλου κόμπους, εξασφαλισμένο από ένα βουρτσάκι με πρωτοφανή σχεδιασμό, αδύνατο να κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Το πρώτο έργο μιας νέας ιστορίας μακιγιάζ.

Ακόμη πιο επιθυμητό, μέσα σε κομψή και εντυπωσιακή συσκευασία.

Περισσότερο από ένα νέο προϊόν: μια επανάσταση!

Μια πιο προσεκτική ματιά στο βουρτσάκι

Το 3D πινέλο, που παράγεται σε εκατομμύρια για την κυκλοφορία του LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL αποκαλύπτει τα μυστικά της κατασκευής του.

Υλικό υψηλής απόδοσης

Δημιουργήθηκε με την εκτύπωση διαδοχικών στρωμάτων μιας σκόνης πολυαμιδίου, πολυμερισμένη με μια δέσμη λέιζερ. Το βουρτσάκι αποτελείται από ένα υλικό που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για βουρτσάκι μάσκαρα. Η επιφάνεια που σχηματίζει κόκκους υπόσχεται τέλεια εφαρμογή στις βλεφαρίδες και συγκρατεί την φόρμουλα όπως ποτέ πριν.

Ένα πρωτότυπο σχήμα

Η εκτύπωση 3D επιτρέπει την επεξεργασία "lace" με απόλυτη ακρίβεια. Το πινέλο περιέχει κυρίως μικρο-κοιλότητες κηρήθρας, οι οποίες δεν μπορούν να επιτευχθούν με μια κλασική διαδικασία κατασκευής. Αυτές οι μικρο-κοιλότητες απορροφούν τη φόρμουλα της μάσκαρα πριν απλώσει ακριβώς τη σωστή δόση για να χτίσει σταδιακά τον όγκο με κάθε πέρασμα, χωρίς να χρειαστεί να βουτήξετε ξανά το βουρτσάκι στο μπουκάλι μεταξύ των εφαρμογών σε κάθε μάτι.

Για να εξασφαλίσει τέλειο ορισμό, διαθέτει επίσης μια κωνική άκρη και τοποθέτηση των τριχών σε κλίμακα χιλιοστών. Οι βλεφαρίδες είναι γεμάτες, χωρίς κόμπους, για άμεσα αποτελέσματα ακράιου όγκου.

Ένας σχεδιασμός που επιζητά την τελειότητα

Χάρη στην εκτύπωση 3D, η οποία επιτρέπει την αλλαγή του σχήματος ενός αντικειμένου μέσα σε λίγες μόνο μέρες, όσο συχνά χρειάζεται, το βουρτσάκι της LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL μάσκαρα επανεξετάστηκε περισσότερες από 100 φορές, μέχρι να φτάσει στο σημείο της τελειότητας, σε συνεργασία με το Makeup Creation Studio.

Η διαδικασία αποκαλύφτηκε

Σχεδιασμένο για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, κάθε βουρτσάκι ακολουθεί μια διαδικασία κατασκευής τόσο ακριβή, όσο και αυστηρή: από την ανάλυση της σκόνης στην εκτύπωση στον πολυμερισμό με δέσμες λέιζερ, από την τεχνική ψύξης στην σχολαστική διαδικασία καθαρισμού, για να μην αναφερθούν οι έλεγχοι ποιότητας και οι δοκιμές μηχανικής αντοχής. Τίποτα περισσότερο από το απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η απαράμιλλη απόδοση και αδιαμφισβήτητη ασφάλεια.

Μια φόρμουλα σε τέλεια αρμονία

Αναπτύχθηκε παράλληλα με το βουρτσάκι για τέλεια συμβατότητα. Η φόρμουλα της LE VOLUME RÉVOLUTION DE CHANEL περιέχει συνδυασμό κεριών (κερί ρυζιού, κερί μελισσών) και μια ευέλικτη υφή που καλύπτει και γεμίζει τις βλεφαρίδες. Οι φυσικοί παράγοντες ζελατινοποίησης εκτείνουν τις βλεφαρίδες μία προς μία, από τη ρίζα ως την άκρη, για να τονιστεί η καθοριστική δράση που έχει το βουρτσάκι.

Στην καρδιά της φόρμουλας, οι καθαρές μαύρες χρωστικές διαχέουν στην υφή το απόλυτο βαθύ μαύρο. Τέλος, ένα πολυμερές φιλμ κρατά αυτό τον πολύτιμο μείγμα "εντυπωσιακού όγκου" μέχρι το ντεμακιγιάζ. Για να παραμείνουν οι βλεφαρίδες όμορφες, μια προβιταμίνη τις ενδυναμώνει σε κάθε εφαρμογή.