Update autumn/winter 2018 -H νέα φθινοπωρινή συλλογή της Εssence  | 0 bovary.gr
Update autumn/winter 2018 -H νέα φθινοπωρινή συλλογή της Εssence | 0 bovary.gr
12|10|2018 15:17
SHARE
ESSENCE

Update autumn/winter 2018 -H νέα φθινοπωρινή συλλογή της Εssence


Προϊόντα ομορφιάς που εστιάζουν στις τελευταίες τάσεις, στη μοναδικότητα και στην υψηλή ποιότητα – αυτό σημαίνει essence!

Η βασική σειρά εμπλουτίζεται με πολλά συναρπαστικά προϊόντα, απαραίτητα για τη φθινοπωρινή / χειμερινή σεζόν, σύμφωνα πάντα με τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής: εφέ ρευστού χρωμίου και kawaii. Φυσικά τα ολογραφικά στιλ και η σειρά "get your glitter on!" εξακολουθούν να είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μας!

eye & face palette

Οι τέσσερις παλέτες "ματιών & προσώπου", που κυκλοφορούν σε μία τέλεια, χάρτινη συσκευασία, είναι πραγματικά πολυτάλαντες: κάθε παλέτα περιλαμβάνει οκτώ σκιές ματιών, με ματ ή λαμπερό φινίρισμα, αλλά και ένα ρουζ ή highlighter, απόλυτα ταιριαστό με τις αποχρώσεις της κάθε παλέτας. " born awesome " με, έντονα, μοντέρνα χρώματα, " not your princess " με εντυπωσιακές nude και taupe αποχρώσεις, " the future is me " με trendy ολογραφικές αποχρώσεις και " too glam to give a damn " με λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις.

go for the glow highlighter palette

Οι τρεις ολογραφικές αποχρώσεις highlighter σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα λαμπερό, πρισματικό εφέ. Οι δύο εκδοχές της παλέτας – η μία με υπέροχες παστέλ αποχρώσεις και η άλλη με ζεστά μπρονζέ χρώματα - μπορούν να εφαρμοστούν μόνες τους ή και σε συνδυασμό, ώστε να πετύχετε trendy στιλ μακιγιάζ για κάθε τύπο δέρματος.

melted chrome eyeshadow

Οι σκιές ματιών με την ιδιαίτερα ανάλαφρη υφή θυμίζουν λιωμένο μέταλλο και προσφέρουν έντονο χρώμα στα μάτια σας. Είναι διαθέσιμες σε μία μοντέρνα ποικιλία χρωμάτων που περιλαμβάνει ασημένιες, χάλκινες, taupe, ροζ, nude και μπλε-μωβ αποχρώσεις.

melted chrome eyeliner

Το λεπτό eyeliner επιτρέπει ακριβείς γραμμές σε ακραίες μεταλλικές αποχρώσεις. Με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και υφή μακράς διαρκείας, διατίθεται σε μοντέρνα χρώματα όπως ασημί, ροζέ και μπορντό Βουργουνδίας.

melted chrome liquid lipstick

Τα υγρά κραγιόν της σειράς melted chrome χαρίζουν έντονο χρώμα και μεταλλικό φινίρισμα σε μία μόνο εφαρμογή, με ένα ιδιαίτερο εφέ που θυμίζει αλουμινόχαρτο. Αστραφτερές ροζ χρυσές, κόκκινες ή μωβ αποχρώσεις απλώνονται ανάλαφρα στα χείλη και δημιουργούν ένα μεταλλικό-ματ στιλ που ταυτόχρονα είναι και αδιάβροχο.

melted chrome nail powder

Η πούδρα νυχιών δημιουργεί μοντέρνα εφέ χαμαιλέοντα και χρωμίου που κανένα απλό βερνίκι νυχιών δεν μπορεί να προσφέρει! Απλώς εφαρμόστε τη πάνω σε ένα βερνίκι νυχιών, όσο αυτό είναι ακόμα υγρό, και τρίψτε τη απαλά - το απόλυτο εφέ χαμαιλέοντα θα επιτευχθεί ευκολότερα εάν χρησιμοποιήσετε ένα μαύρο βερνίκι νυχιών για βάση.

Μόνο η απόχρωση 06 απαιτεί ένα διαφανές βερνίκι νυχιών για βάση. Στη συνέχεια, “σφραγίστε” το αποτέλεσμα με το melted chrome sealing top coat.

melted chrome sealing top coat

Απαραίτητο για τη σταθεροποίηση της πούδρας νυχιών “melted chrome”: το απαλό αυτό γυαλιστικό νυχιών, που αποτελείται κυρίως από νερό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάνω από οποιοδήποτε άλλο βερνίκι νυχιών.

I love extreme curl & volume mascara

Η απόλυτη καμπύλη στις βλεφαρίδες σας! Η νέα προσθήκη στη δημοφιλή οικογένεια “I love extreme” εξασφαλίζει τεράστιο όγκο και μία φοβερή καμπύλη στις βλεφαρίδες σας, χάρη στο μεγάλο, στριφογυριστό, πλαστικό βουρτσάκι της. Η βαθιά μαύρη σύσταση της νέας μάσκαρα αναδεικνύει τις βλεφαρίδες σας και ταυτόχρονα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα.

aww my cuties kiss meeh lipbalm

Η βουτυρένια, μαλακή υφή του lipbalm, που περιέχει έλαιο argan, βούτυρο καριτέ, έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε, περιποιείται τα χείλη σας και ταυτόχρονα τους δίνει μία διακριτική πινελιά χρώματος. Κυκλοφορεί σε ένα πολύπρακτικό στικ για να εφαρμόζεται τόσο εύκολα όσο και το κραγιόν σας!

#insta perfect liquid make up

Το νέο make-up σε μία πρακτική συσκευασία που επιτρέπει το προϊόν να πέφτει σε σταγόνες, εξασφαλίζει μία άψογη ματ επιδερμίδα. Έχει υγρή σύσταση, είναι αδιάβροχο και προσφέρει εξαιρετική κάλυψη, η οποία κτίζεται σταγόνα-σταγόνα. Διατίθεται σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν το ιδανικό χρώμα για κάθε τύπο δέρματος. Έτοιμες, λοιπόν, για υπέροχες φωτογραφίες! #instaperfect

all about matt! T-ZONE primer stick

Το primer stick καλύπτει άμεσα μικρές ατέλειες, πόρους και ανωμαλίες του δέρματος - ειδικά στο Τ του προσώπου. Χάρη στη μεταξένια υφή του, αφαιρεί τη λιπαρότητα του δέρματος και δίνει ένα ματ τελείωμα. Η ιδανική προετοιμασία πριν από την εφαρμογή του foundation.

camouflage+ matt concealer

Το αδιάβροχο κονσίλερ δίνει μια ματ υφή στο δέρμα και κρύβει τέλεια τους μαύρους κύκλους και τις σκιές κάτω από τα μάτια, χάρη στην υψηλή του κάλυψη. Μπορεί να καλύψει προσωρινά ακόμα και τα τατουάζ.

camouflage+ healthy glow concealer

Η υγρή υφή του κονσίλερ, που περιέχει χρωστικές που αντανακλούν το φως, βιταμίνη Ε και προβιταμίνη B5, χαρίζει ένα καθαρό, υγιές look και μία φυσική λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το κονσίλερ είναι αδιάβροχο και συνεπώς εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας.

 

all about silky matt! fixing compact powder

Η ιδιαίτερα ανάλαφρη αυτή πούδρα σταθεροποιεί το μακιγιάζ, εξομαλύνει την επιδερμίδα και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα - για φυσική, αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το ροζ της χρώμα ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και χαρίζει μία υγιή λάμψη.

all about matt! fixing compact powder waterproof

Αυτή η αδιάβροχη, διάφανη πούδρα εγγυάται μία άψογη επιδερμίδα, ακόμη και σε μέρες με πολλή υγρασία.

prime+ studio redness correcting + pore minimizing primer

Αυτό το primer με πράσινη άργιλο είναι η ιδανική βάση για να διορθώσετε τις κοκκινίλες. Η ελαφριά σύστασή του βοηθά στην κάλυψη των κόκκινων περιοχών του δέρματος και βελτιώνει ορατά τους πόρους.

prime+ studio glow boosting + pore minimizing primer

Χλωμή επιδερμίδα; Αυτό το εξαιρετικά απαλό primer είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Η ροζ άργιλος δίνει στο πρόσωπο μία πινελιά φρεσκάδας και βελτιώνει ορατά τους πόρους - για μια καθαρήκαι λαμπερή επιδερμίδα.

prime+ studio mattifying + pore minimizing primer

Ιδιαίτερα συμβατό με τις ανάγκες του νεαρού δέρματος, το primer αυτό δίνει μια ματ υφή στο δέρμα και μειώνει τους πόρους. Η ανάλαφρη υφή του, με μαύρη άργιλο, κάνει ματ το δέρμα χωρίς να το βαραίνει.

volume hero mascara waterproof

Η δημοφιλής μάσκαρα “volume hero” για τεράστιες βλεφαρίδες αποκτά ενισχύσεις: η καινούργια εκδοχή με την αδιάβροχη σύσταση προσφέρει ατελείωτο όγκο στις βλεφαρίδες που μπορεί να «αντέξει» τα πάντα!

Το πλαστικό βουρτσάκι για όγκο απορροφά πολύ προϊόν και φτάνει κάθε μία βλεφαρίδα ξεχωριστά.

I need a miracle! volumizing & strengthening mascara

Η μάσκαρα με το ειδικό βουρτσάκι σε σχήμα “φυστικιού“ προσφέρει μακριές βλεφαρίδες με παχύ όγκο που κόβει την ανάσα. Με ένα ειδικά αναπτυγμένο σύμπλεγμα χρώματος, η μάσκαρα αυτή ενισχύει τις βλεφαρίδες και τις καλύπτει με έντονο χρώμα με μία μόνο εφαρμογή.

it‘s all about the brows 4in1 palette

Δύο πούδρες φρυδιών, ένα highlighter και ένα κερί φρυδιών κάνουν αυτή την παλέτα το απόλυτο it κομμάτι για τα τέλεια φρύδια. Περιλαμβάνει απλικατέρ για να δίνετε εύκολα σχήμα στα φρύδια σας, να τα γεμίζετε και να τα τονίζετε ακόμη κι όταν είστε εν κινήσει.

hi-light eyebrow lifter

Το jumbo lifter φρυδιών σε ματ μπεζ απόχρωση, βοηθάει στην ορατή ανόρθωση των φρυδιών. Η κρεμώδης υφή του μπορεί εύκολα να αναμιχθεί κάτω από το φρύδι για να δημιουργήσει ένα φρέσκο και ξεκούραστο look.

insta-care lipstick

Συνδυάζει το χρώμα ενός κραγιόν με την πλούσια φροντίδα ενός balm. Βιταμίνη Ε και 20% έλαιο βούτυρο καριτέ περιποιούνται εντατικά τα χείλη - για μία απαλή αίσθηση στα χείλη. Αποχρώσεις όπως μούρο ή καφέ εξασφαλίζουν πανέμορφα στιλ στα χείλη.

velvet matte lipstick

Αγαπάμε τα ματ! Η πρωτοποριακή σύσταση συνδυάζει το ματ αποτέλεσμα με την ευχάριστη αίσθηση στα χείλη. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε χρωστικές ουσίες, το νέο κραγιόν απλώνει ομοιόμορφα το χρώμα στα χείλη και η κρεμώδης υφή του προσφέρει ημι-ματ αποτελέσματα χωρίς να στεγνώνει τα χείλη.

my beauty nail ritual

Το τελετουργικό 3 βημάτων κάνει τα νύχια μεταξένια και απαλά, χάρη στα ενεργά συστατικά από γλυκό αμυγδαλέλαιο, και ταυτόχρονα χαρίζει φρουτώδη αρώματα. Τα προϊόντα “my nail ritual” έχουν ένα χαριτωμένο vintage στιλ.

my beauty nail ritual smoothing nail & cuticle sugar peeling

Βήμα 1: το peeling ζάχαρης με ένα ελαφρύ άρωμα αχλαδιού απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και εξομαλύνει την επιφάνεια των νυχιών.

my beauty nail ritual moisturizing nail & cuticle jelly mask

Βήμα 2: στη συνέχεια, η μάσκα με ζελέ με άρωμα ζουμερού βερίκοκου ενυδατώνει και θρέφει τα νύχια και τις παρωνυχίδες προστατεύοντας παράλληλα το νύχι.

my beauty nail ritual hydrating hand cream

Βήμα 3: εφαρμόστε την κρέμα. Η ενυδατική υφή της προσφέρει εντατική φροντίδα στα νύχια και στα πετσάκια και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα βατόμουρου.

ultra quick dry top coat

Το πρωτοποριακό γυαλιστικό νυχιών επιταχύνει τον χρόνο στεγνώματος του βερνικιού νυχιών. Αφήστε το βερνίκι νυχιών να στεγνώσει για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια εφαρμόστε από πάνω το εξαιρετικά γρήγορο γυαλιστικό στεγνώματος.

fast cuticle remover

Η πιο γρήγορη αφαίρεση των παρωνυχίδων! Αυτό το gel αφαιρεί τα πετσάκια και τις παρανυχίδες σε λίγα δευτερόλεπτα. Απαιτούμενος χρόνος; 15 δευτερόλεπτα και οι παρανυχίδες σας είναι πλέον μαλακές. Το ενσωματωμένο εργαλείο για να σπρώξετε τα πετσάκια σας καθιστά ακόμα πιο

εύκολη την αφαίρεσή τους. Δεν γίνεται πιο γρήγορα από αυτό...

my must haves holo powder

Από τώρα και στο εξής, οι παλέτες 4 και 8 χρωμάτων μπορούν να εξατομικευθούν με την απόλυτη τάση της μόδας, το holo. Τέσσερις ολογραφικές αποχρώσεις εξασφαλίζουν πρισματικά εφέ στα μάτια ή το πρόσωπο. Απλώς επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν και χρησιμοποιήστε τον ειδικό μηχανισμό με κλικ για να το τοποθετήσετε στην πολύλειτουργική παλέτα my must haves.

electric vibes liner

Τα πιο εντυπωσιακά στιλ eyeliner και #buttomlashes είναι εύκολο πλέον να επιτευχθούν με αυτό το μολύβι ματιών. Αδιάβροχο, με απαλή υφή και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια. Διατίθεται στα χρώματα που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη μόδα - φωσφοριζέ κίτρινο και κοραλί, γαλάζιο του νερού καθώς και βασιλικό μπλε.

cosmic cuties liquid highlighter

Τα τρία υγρά highlighter, με χρωστικές που αντανακλούν το φως, δίνουν μια γαλαξιακή λάμψη στο πρόσωπο. Είναι διαθέσιμα σε τρεις εκδοχές - “unicorn love”, “fox love” και “dragon love” για ροζ, ασημένια ή bronze highlights αντίστοιχα στα ζυγωματικά και κάτω από τα φρύδια.

lash on lash off volumizing magnetic accent lashes

lash on lash off lengthening magnetic accent lashes

Το απόλυτο must στον κόσμο των βλεφαρίδων που δίνει τέλος στα ενοχλητικά υπολείμματα κόλλας. Οι καινοτόμες ψεύτικες βλεφαρίδες προσαρμόζονται στις βλεφαρίδες σας με μαγνητική ταινία. Ξεχωρίστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας και στη συνέχεια απλώς εφαρμόστε το προϊόν με τη μαγνητική ταινία πάνω και κάτω από τις βλεφαρίδες σας. Οι μαγνήτες θα ενωθούν αμέσως για να εξασφαλίσουν φυσικό ή έντονο όγκο στις βλεφαρίδες - χωρίς την ανάγκη για κόλλα βλεφαρίδων!

stay cool llama highlighter

Διασκεδαστικό: το νέο highlighter συνδυάζει ένα bronzer και δύο αποχρώσεις highlighter με ολογραφικό εφέ - λευκό και ροζ. Όταν οι αποχρώσεις αυτές εφαρμόζονται συνδυαστικά, το δέρμα αποκτά μια πανέμορφη, bronze λάμψη.

glazed donut highlighter

Το highlighter σε μορφή πούδρας, σε λευκή απόχρωση του πάγου, δίνει στο δέρμα ένα γυαλιστερό φινίρισμα που θυμίζει ντόνατ με γυαλιστερή επικάλυψη. Είναι κατάλληλο για ανοιχτούς αλλά και πιο σκούρους τύπους δέρματος.

colour boost mad about matte liquid lipstick

Το υγρό κραγιόν στεγνώνει δίνοντας ένα πουδρένιο ματ τελείωμα και καλύπτει άψογα τα χείλη με χρώματα, όπως nude, κόκκινο ή σκούρο μωβ. Η υφή είναι ευχάριστη και ελαφριά στα χείλη και αφού στεγνώσει δεν αφήνει λεκέδες.

get your glitter on! lip topper

Το νέο topper σε ασημί, βερικοκί-ροζ και μωβ χρώμα, χαρίζει ένα αστραφτερό στιλ στα χείλη - ανεξάρτητα από το αν φοριέται μόνο του ή πάνω από το κραγιόν. Η σύστασή του, που περιέχει πολλά μικρά σωματίδια glitter, γίνεται κυριολεκτικά ένα με τα χείλη, στεγνώνει γρήγορα και εξασφαλίζει ότι τα glitter θα παραμείνουν στη θέση τους και δεν θα θαμπώσουν.

hello holo! lipstick

Αυτά τα τέλεια κραγιόν με ιριδίζουσες, λαμπερές χρωστικές σε συναρπαστικά χρώματα, όπως βερικοκί, μωβ της λεβάντας και ροζ, απλώνονται ευχάριστα στα χείλη χωρίς να τα βαραίνουν. Το πρακτικό σχήμα τους, σε μορφή στυλό, εξασφαλίζει μία απόλυτα ακριβή εφαρμογή.

glitter on glitter off peel off nail polish

Το βερνίκι νυχιών με διαλύτη, σε χρώματα όπως ροζ-χρυσό και μωβ και με διάφορα glitter, αρκεί απλώς να ξεφλουδιστεί για να αφαιρεθεί! Σας προτείνουμε να εφαρμόσετε δύο λεπτές στρώσεις από το βερνίκι. Μόλις στεγνώσει, μπορεί να ξεφλουδιστεί όποτε θέλετε! Τώρα, ακόμη και το μανικιούρ με glitter είναι εύκολο να αφαιρεθεί!

cosmic lights nail polish

Η σειρά προσφέρει απίθανα βερνίκια νυχιών σε χρώματα όπως μωβ ή μπλε, με ολογραφικά glitter που παίρνουν διαφορετικά εφέ στο φως και λάμπουν στα πιο πανέμορφα φασματικά χρώματα. Για νύχια που θα συζητηθούν!

prismatic top coat

Το πρισματικό γυαλιστικό νυχιών μετατρέπει κάθε μανικιούρ σε ολογραφικό έργο τέχνης. Χάρη στις χρωστικές του που αντανακλούν το φως, το νέο γυαλιστικό λάμπει σε διαφορετικές αποχρώσεις όταν έρχεται σε επαφή με το φως και χαρίζει ένα πραγματικά μοναδικό στιλ.

mermaid sprinkles top coat

Το γυαλιστικό με τα μεγάλα σωματίδια glitter σε μπλε-πράσινο χρώμα, θα δώσει σε κάθε βερνίκι μία μοναδική εμφάνιση που θα θυμίζει την ουρά της γοργόνας και την ιριδίζουσα λάμψη του ωκεανού

nails in style

Τα "Stiletto Nails", που είναι τώρα πολύ στη μόδα, κυκλοφορούν σε holo ή ροζ σχέδια. Η δημιουργικότητά σας δεν θα έχει όριο: τα δώδεκα νύχια σε έξι μεγέθη είναι εύκολο να προσαρμοστούν στα νύχια σας, χάρη στα διαφανή αυτοκόλλητα μαξιλαράκια που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο, και είναι εξίσου εύκολο να αφαιρεθούν.

broken holo nail stickers

Τα διάτρητα αυτοκόλλητα που αντανακλούν το φως, κυκλοφορούν σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα και δημιουργούν ένα θρυμματισμένο ολογραφικό αποτέλεσμα. Σφραγίστε αυτό το μοναδικό στιλ με ένα γυαλιστικό για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.

the sili helpers

Η επόμενη γενιά στα εργαλεία μακιγιάζ. Το καινοτόμο, τρισδιάστατο σφουγγαράκι σιλικόνης έχει μία πλευρά σε σχήμα σταγόνας για να εφαρμόζει και να δουλεύει εύκολα το κονσίλερ στο δέρμα, και μία επίπεδη πλευρά που είναι ιδανική για την εφαρμογή του foundation.

cheek brush

Το πινέλο με τις παχιές, κυματιστές τρίχες προσαρμόζεται στα περιγράμματα από τα μάγουλά σας. «Πιάνει» και αναμειγνύει ιδανικά τις πουδρένιες υφές, όπως την πούδρα για contouring ή το bronzer, αλλά και τις πιο κρεμώδεις υφές, όπως το κρεμώδες ρουζ.

angled crease brush

Το λοξό πινελάκι για τις σκιές ματιών δημιουργεί στη στιγμή ακαταμάχητα cat-eye looks και τέλειες σκιάσεις στα μάτια

angled lip brush

Η λοξή, στρογγυλή κεφαλή του πινέλου είναι ιδανική για να ορίσετε το τόξο των χειλών σας ή να βάψετε τελείως τα χείλη σας. Το πινέλο λειτουργεί με ακρίβεια και ταιριάζει σε κάθε σχήμα χείλους.

make-up bag

Ο ιδανικός σύντροφος για την αποθήκευση όλων των αγαπημένων σας προϊόντων από την essence. Το μεγάλο αυτό νεσεσέρ χωράει ακόμα και τα πινέλα και τις νέες παλέτες. Κυκλοφορεί σε υφασμάτινη συσκευασία με ένα υπέροχο ροζ-χρυσό σχέδιο.