CHANEL
CHANEL
CHΑNEL

Rouge Allure: Τα νέα κραγιόν της Chanel είναι μια ωδή στο ματ χρώμα


«Προσπαθώ να μην περιορίσω το να φοράς χρώμα σε έννοιες όπως ημέρα και νύχτα. Θέλω οι γυναίκες να είναι ελεύθερες να επιλέξουν το αποτέλεσμα που τους ταιριάζει» - Lucia Pica.

Κι άλλες εντυπωσακές ματ αποχρώσεις ήρθαν να προστεθούν στο φωτεινό χρωματικό λεξικό του ROUGE ALLURE.

Το αγαπημένο κραγιόν ROUGE ALLURE VELVET δανείζει την μακράς διάρκειας απαλότητα του σε τέσσερις νέες ματ αποχρώσεις, των οποίων τα ροζ-καραμελέ, απαλά ροζ και δαμασκηνί αντισταθμίζουν τα έντονα μάτια. Τα κραγιόν ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME προσφέρουν διαστάσεις χρωμάτων με μέγιστο οπτικό εφέ χωρίς να απαρνούνται την κρεμώδη πολυτέλεια. Τα έξι χρώματα ταιριάζουν με το drama look στα μάτια σε μια επιλογή από έντονα μούρα, κόκκινα μπορντό και πορτοκαλί.

«Υπάρχει ακόμα άνεση, είναι πιο creamy και τα κόκκινα είναι πολύ δυνατά και τολμηρά».- Lucia Pica

Η απόλυτη απορρόφηση του φωτός ολοκληρώνει το όραμα για τη συλλογή Rouge Allure 2018, προσφορά του ROUGE ALLURE LIQUID POWDER. Η πουδρένια σύνθεση μεταμορφώνεται σε επαφή με τα χείλη, εξασφαλίζοντας διαρκή άνεση και υπερσύγχρονο λουκ.

ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME

Η CHANEL ωθεί τα υπάρχοντα όρια του ματ προς το extrême με ένα νέο κραγιόν που τα ξεπερνά. Το ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME είναι ένα εξαιρετικά ματ κραγιόν με αποτέλεσμα σαν δεύτερο δέρμα και άνετη υφή που προσφέρει ένα έντονο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Εξασφαλίζει την τέλεια χρωματική ένταση χάρη στις εξαιρετικά μικροσκοπικές χρωστικές ουσίες σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύμπλεγμα που αποτελείται από τσάι matcha, έλαιο αμυγδάλου και βιταμίνη Ε.

Η σύνθεση από φυσικό ρύζι και σκόνες οξειδίου του μαγνησίου παρέχει ένα ισχυρή ματ, καθώς και απαλή αίσθηση και εξομαλύνει τα στα χείλη.

Το 2018, και για πρώτη φορά οίκος CHANEL επαναφέρει τη συσκευασία του ROUGE ALLURE σε μια απόλυτα μαύρη ματ έκδοση.

ROUGE ALLURE LIQUID POWDER

Το ROUGE ALLURE LIQUID POWDER είναι μια νέα γενιά ματ υγρού χρώματος για τα χείλη που δημιουργεί μια εξαιρετικά μαλακή, πουδρένια αίσθηση στα χείλη για ένα μοναδικό θολό-ματ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Η αισθαντική της κρεμώδης υφή σαν δεύτερο δέρμα γλιστράει και λειαίνει τα χείλη κατά την εφαρμογή για να προσφέρει άνεση.

Το ROUGE ALLURE LIQUID POWDER ξεχωρίζει με τα έξι ζωντανά χρώματα με ένταση που χτίζεται χάρη στις εξαιρετικά μικρές χρωστικές και ένα συγκεκριμένο ελαφρύ και διάφανο έλαιο που εξασφαλίζει την βέλτιστη εφαρμογή του.

Το applicator αφρού που είναι ενσωματωμένο σε μια πολύχρωμη συσκευασία που συμπιεζόμενη χαρίζει εύκολη χρήση ακόμα και εν κινήσει.

ROUGE ALLURE VELVET

Για να καλύψει όλα τα ματ φινιρίσματα, η CHANEL δημιουργεί μια περιορισμένη, μαύρη ματ και χρυσή συσκευασία για το ROUGE ALLURE VELVET. Με την βελούδινη υφή του, το ROUGE ALLURE VELVET πάει το έντονο χρώμα ακόμα πιο μακριά. Ενισχύει τα χείλη με ένα άνετο και φωτεινό ματ τελείωμα, καθώς και βαθιές, έντονες αποχρώσεις.