Ανακαλύψτε το νέο κραγιόν "Dolcissimo" από τον οίκο Dolce&Gabbana Beauty | 0 bovary.gr
Ανακαλύψτε το νέο κραγιόν "Dolcissimo" από τον οίκο Dolce&Gabbana Beauty | 0 bovary.gr
31|10|2018 09:47
SHARE
DOLCISSIMO

Ανακαλύψτε το νέο κραγιόν "Dolcissimo" από τον οίκο Dolce&Gabbana Beauty


O οίκος Dolce&Gabbana Beauty παρουσιάζει το Dolcissimo, ένα νέο lipstick με ξεχωριστή υφή, υπέροχες αποχρώσεις και μια μοναδική συσκευασία, πλημμυρισμένη από τριαντάφυλλα.

Απογειώνοντας τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας, το Dolcissimo είναι το απόλυτο προϊόν ομορφιάς, προσφέροντας στα χείλη ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα και παράλληλα ένα έντονο-matte χρώμα που διαρκεί. Το όνομα του, φανερώνει την προσωπικότητα του: εμπεριέχοντας τη λέξη ‘Dolce’, αποτυπώνεται απόλυτα η ένταση του lipstick. Αν στα ιταλικά η λέξη ‘Dolce’ παραπέμπει σε κάτι γλυκό, η λέξη Dolcissimo μας ταξιδεύει σε ό,τι πιο γλυκό μπορεί να υπάρξει. Μια πραγματική απόλαυση των αισθήσεων, ωδή στην αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

The Product

H ξεχωριστή σύνθεσή του, το κάνει κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ένα lipstick που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το Dolcissimo αγκαλιάζει απαλά τα χείλη από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί τους, έχει υγρή μορφή ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταμορφώνεται σε ένα σταθερό matte lipstick, προσφέροντας ένα έντονο αποτέλεσμα με βελούδινη αίσθηση.

Ένα καινοτόμο προϊόν χειλιών, ιδιαίτερα σταθερό, που διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα, ενώ ταυτόχροντα συνδυάζει με τρόπο ιδανικό εμφάνιση και αίσθηση: άνεση και αποτέλεσμα που διαρκεί.

The Formula

Μια εξαιρετική σύνθεση που εγγυάται εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Iδιαίτερη, συμπυκνωμένη προσφέρει μια μοναδική αίσθηση στα χείλη και μια πρωτόγνωρη εμπειρία: Η υφή του Dolcissimo είναι ελαφριά, προσφέροντας απίστευτη βελούδινη αίσθηση.

Εύκολο στη χρήση και την εφαρμογή, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο πινέλο του. Απλώνεται στα χείλη απαλά και ομοιόμορφα, με μια μόνο κίνηση. Ο συνδυασμός των χρωστικών ουσιών που διαθέτει, εγγυάται ένα matte έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί 8 ώρες.

The Packaging

Το Dolcissimo διαθέτει μια μοναδική, λευκή συσκευασία, διακοσμημένη με ρομαντικά μοτίβα και πρωταγωνιστή το εμβληματικό άνθος του οίκου Dolce&Gabbana, το ρόδο που αποτελεί αιώνιο σύμβολο ρομαντισμού και θηλυκότητας.

The Range

H χρωματική παλέτα της σειράς διαθέτει 12 σαγηνευτικές αποχρώσεις, από εκλεπτυσμένα nudes μέχρι κλασικά κόκκινα.