Θεραπεία HI-PHOS. Φωτογραφία Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Θεραπεία HI-PHOS. Φωτογραφία Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δοκίμασα τη νέα μέθοδο HI-PHOS και εξαφάνισα το διπλοσάγονο από τον πρώτο κιόλας μήνα

Οι θεραπείες προσώπου μπορούν να κάνουν θαύματα. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να βλέπουν τις έντονες ρυτίδες, τη χαλάρωση, αλλά ούτε και τις πρώτες γραμμές έκφρασης στο πρόσωπό τους (ευτυχώς).

Μια επίσκεψη στον δερματολόγο μπορεί να καταλήξει σε μια ξεκούραστη, πιο νεανική όψη, μια όψη που αξίζει σε όλες μας. 

Και αν το πρόσωπο ακούγεται εύκολη υπόθεση, υπήρχε μέχρι τώρα ένα σημείο, που ήταν σχεδόν αδύνατο να βελτιώσουμε. Το ενοχλητικό διπλοσάγονο ή κοινώς, προγούλι. Αυτό το περιττό δέρμα που έχει χαλαρώσει κι έχει εγκατασταθεί στο πιο θηλυκό σημείο του σώματός μας. Τον λαιμό.

Και τι δεν έχουμε προσπαθήσει. Ασκήσεις, μάσκες, μασάζ. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο, καταλήγουμε πάντα στα φουλάρια για να κρύψουμε το πρόβλημα. Μέχρι τώρα για την χαλάρωση του λαιμού, το προγούλι και το ντεκολτέ (τα σημεία δηλαδή που μπορούν να αποκαλύψουν την ηλικία μιας γυναίκας) υπήρχε μόνο το χειρουργικό Lifting.

Σήμερα όμως, το FDA έδωσε έγκριση σε μια νέα τεχνολογία, ‘’μοναδική’’ μέθοδο μη χειρουργικού face lift, για Lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος του προσώπου.
Πλέον, η τέλεια σύσφιξη για το λαιμό, το ντεκολτέ και ιδιαίτερα για το προγούλι με ταυτόχρονη λιποδιάλυση γίνεται με το HI-PHOS (MMFU).

Το HI-PHOS είναι η ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου χωρίς τους κινδύνους του χειρουργείου και του σχετικού χρόνου αποκατάστασης. Είναι κατάλληλο και για όσους παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, ως αντιγήρανση (μακροχρόνια ώθηση κολλαγόνου) και προληπτική παρέμβαση.

Και για να δούμε αν πραγματικά λειτουργεί, το δοκιμάσαμε μια Παρασκευή στο ιατρείο του Στέλιου Αγγελίδη.

Θεραπεία με HI-PHOS. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Θεραπεία με HI-PHOS. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης

Πώς δουλεύει λοιπόν το HI-PHOS

Η πρωτοπορία της τεχνολογίας HI-PHOS (MMFU) βρίσκεται στην αποτελεσματική δράση της σε τρία διαφορετικά επίπεδα του δέρματος. Κάτω από την επιδερμίδα, σε βάθος 1,5mm, στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, σε βάθος 3mm, στο επίπεδο του επιφανειακού μυοαπονευροτικού συστήματος (SMAS), σε βάθος 4,5mm. 

Θεραπεία με HI-PHOS. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Θεραπεία με HI-PHOS. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης

Τι ακριβώς κάνει;

To HI-PHOS οριοθετεί εκπληκτικά το περίγραμμα τις γνάθου και σχεδόν εξαφανίζει τις ρυτίδες «πικρίας-μαριονέτας» που μας κάνουν να δείχνουμε μονίμως λυπημένες. 

Συσφίγγει κάνοντας λιπογλυπτική στο διπλοσάγονο, ανορθώνει το πρόσωπο, ενώ αναδομει και βελτιώνει το δέρμα. Πετυχαίνει δηλαδή ένα ετυπωσιακό lifting προσώπου και λαιμού από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.                     
 

Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης. Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης

Είναι η μοναδική θεραπεία που κάνει ταυτόχρονα αναζωογόνηση επιδερμίδας, επιφανειακή σύσφιξη (τόνωση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου), σύσφιξη μυϊκών στρωμάτων, λιπόλυση: Καταστροφή τοπικών-εντοπισμένων λιποκυττάρων, ενώ στοχεύει ειδικά κι εκλεκτικά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς να διαταράσσεται η επιφάνεια του δέρματος και χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Το αποτέλεσμα έγινε αντιληπτό αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία. Αρχικά, νιώθεις μια αίσθηση τεντώματος της περιοχής στην οποία έγινε η θεραπεία, η οποία συνεχίζει να βελτιώνεται σταδιακά για τις επόμενες 4 εως και 12 εβδομάδες (το κολλαγόνο χρειάζεται 30-90 ημέρες για την αναγέννησή του).

Η βελτίωση μπορεί να συνεχιστεί για 6 μήνες μετά το τέλος της θεραπείας, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια εώς και 2 χρόνια.

Όσον αφορά το διπλοσάγονο, το μέγιστο των αποτελεσμάτων θα είναι 8-12 εβδομάδες μετά το πέρας της θεραπείας. Αυτό συμβαίνει γιατί ο οργανισμός χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να μεταβολίσει και να αποστραγγίξει το λιπώδη ιστό, που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Έναν μήνα μετά την θεραπεία, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Το διπλοσάγονο υποχώρησε ενώ το περίγραμμα του προσώπου έγινε πιο νεανικό, πιο σφρυγιλό, σαν να μην το έχει αγγίξει η βαρύτητα. 

Narcissus by Stelios Angelidis