Τρία μοναδικά ελιξίρια τριαντάφυλλων σε μια πολυτελή και αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία με τις BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates | 0 bovary.gr
Τρία μοναδικά ελιξίρια τριαντάφυλλων σε μια πολυτελή και αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία με τις BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates | 0 bovary.gr
BABOR

Τρία μοναδικά ελιξίρια τριαντάφυλλων σε μια πολυτελή και αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία με τις BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates


Η BABOR με την έκδοση Grand Cru παρουσιάζει τις απόλυτες αμπούλες για ολοκληρωμένη αντιγήρανση.

Οι BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates, με αποκλειστικά εκχυλίσματα τριαντάφυλλων και συμπυκνώματα δραστικών συστατικών υψηλής ακρίβειας, παρέχουν μια ιδιαίτερα αποτελεσματική και ολοκληρωμένη αντιγηραντική προστασία στο δέρμα.

Με τη νέα Grand Cru Edition η BABOR έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική επταήμερη εντατική θεραπεία με αμπούλες για ιδιαίτερα απαιτητικό δέρμα. Η θεραπεία ξεκινά με την ροζ αμπούλα, η οποία περιέχει πολύτιμο εκχύλισμα από τριαντάφυλλου δαμασκού για να σταθεροποιήσει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα. Στο επόμενο βήμα, η λευκή αμπούλα, με εκχύλισμα rosa alba (λευκό τριαντάφυλλο, χαρίζει νεανική λάμψη. Η μαύρη αμπούλα, με εκχύλισμα από μαύρο τριαντάφυλλο Baccara, προσφέρει μέγιστη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, είναι το τελευταίο βήμα που κλειδώνει το αποτέλεσμα, αυτής της εξαιρετικής θεραπείας.



The Rose Ampoule – Ultimate Rejuvenation

H The Rose Ampoule μειώνει το βάθος των γραμμών, με άμεσα ορατά αποτελέσματα και δημιουργεί ένα αισθητό αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Το εκχύλισμα από το ρόδο της Δαμασκού αυξάνει τον κύκλο ζωής των δερματικών κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενεργοποιεί την αναγέννηση του δέρματος. Συνδυασμός λακτικού και υαλουρονικό οξέως παρέχουν εντατική ενυδάτωση. Το γλυκό, λουλουδάτο άρωμα αυτής της αμπούλα θα καλλωπίσει όλες σας τις αισθήσεις.

The White Ampoule – Ultimate Radiance

Η The White Ampoule δημιουργεί μια ομοιόμορφη λαμπερή χροιά. Το εκχύλισμα του λευκού τριαντάφυλλου Rosa alba διεγείρει τη μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας και εξισορροπεί ανωμαλίες στον χρωματικό τόνο του δέρματος. Επιπλέον, το εκχύλισμα Perlaura (εκχύλισμα ρίζας Polygonum bistorta) βελτιώνει τόσο τον τόνο όσο και την υφή του δέρματος. Η επιδερμίδα έχει μια πιο φρέσκια, λαμπερή και ομοιόμορφη όψη, ενώ η ελαφριά νότα του αρώματος αυτού του ελιξίριου ομορφιάς σας περιβάλλει αναζωογονητικά.

The Black Ampoule – Ultimate Skin Protection

Η The Black Ampoule από εκχύλισμα μαύρου τριαντάφυλλου Baccara παρέχει την απόλυτη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και έτσι προλαμβάνει την πρόωρη, γήρανση του δέρματος που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επιπλέον, αντιοξειδωτικά, που προέρχονται από φερουλικό οξύ και δενδρολίβανο παρέχουν σφαιρική προστασία στο DNA των βλαστοκυττάρων, ακόμη και κατά τη διάρκεια της έκθεσης μας στο ηλιακό φως. Τέλος το εκχύλισμα κάκτων παρέχει την κατάλληλη υγρασία στην επιδερμίδα. Το πικάντικο άρωμα αυτής της αμπούλας θα σας μεταφέρει σε πολυτελείς κόσμους.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 2 x The Rose, 3 x The White, 2 x The Black: 7 x 2 ml