M.A.C. Cosmetics: Επιμελήθηκε τα beauty looks στην 24η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AXDW | 0 bovary.gr
M.A.C. Cosmetics: Επιμελήθηκε τα beauty looks στην 24η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AXDW | 0 bovary.gr
M.A.C. COSMETICS

M.A.C. Cosmetics: Επιμελήθηκε τα beauty looks στην 24η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, AXDW


Η M.A.C. Cosmetics ως Official Make Up Sponsor στην 24η Eβδομάδα Mόδας, Athens Xclusive Designers Week, επιμελήθηκε το makeup για τα shows των καταξιωμένων & ανερχόμενων σχεδιαστών μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 4 Νοεμβρίου.

Η ομάδα της M.A.C. Cosmetics, υπό την καθοδήγηση της Global Senior Artist, Αλεξάνδρας Σπυριδοπούλου, αποκάλυψε τις τάσεις του μακιγιάζ για τη νέα σεζόν, δημιουργώντας μοναδικά beauty looks για τα μοντέλα που έλαβαν μέρος στα shows όλων των σχεδιαστών.

Η εβδομάδα μόδας άνοιξε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, με το υπέροχο show του Σωτήρη Γεωργίου, στο Ωδείο Αθηνών, στο οποίο επικράτησαν έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη. Την Πέμπτη, μεταξύ άλλων, παρουσίασε τη συλλογή του ο Tassos Mitropoulos, σε ένα λαμπερό show με φυσικό δέρμα, πολλές λάμψεις και φωτεινό κόκκινο χρώμα στα χείλη να επικρατεί στο μακιγιάζ. Το Σάββατο παρακολουθήσαμε ένα «δυνατό» show από τη Daphne Valente, όπου η μόδα συναντήθηκε με την οικολογική συνείδηση.

 Το μακιγιάζ εμπνευσμένο από το απέραντο γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας, με έντονους μπλε τόνους να επικρατούν στα πρόσωπα των μοντέλων με ακαθόριστες πινελιές στα μάτια.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό show του Βασίλη Ζούλια, στο περιστύλιο του Ζαππείου, με το κάθε μοντέλο να έχει διαφορετικό beauty look, αλλά σε όλα να επικρατεί το φυσικό δέρμα με λάμψεις.

Μεταξύ πολλών ανερχόμενων δημιουργών μόδας, το Fashion Workshop παρουσίασε δημιουργίες των σπουδαστών του, με περίπου 100 μοντέλα να συμμετέχουν στο show, με μακιγιάζ από τη M.A.C.

Η τελευταία ημέρα έκλεισε με το μοναδικό show των Mi-Ro στο Ωδείο Αθηνών με φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ. Ανάμεσα στις τάσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν τα έντονα χρώματα στα χείλη, το eyeliner και οι έντονες λάμψεις.



Πρωταγωνιστής σε όλα τα looks ήταν το Studio Fix Foundation το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, φυσική κάλυψη, που διαρκεί για 24 ώρες.

Follow @MACCosmeticsGreece
#MACCosmeticsGreece #MACStudioFix