Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή Jen Stark X Smashbox | 0 bovary.gr
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή Jen Stark X Smashbox | 0 bovary.gr
SMASHBOX

Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή Jen Stark X Smashbox


"Στην Smashbox, είμαστε ειδικοί στο να ξεχωρίζουμε.  Η Jen Stark ήταν ο τέλειος άνθρωπος για αυτή τη συνεργασία, καθώς η τέχνη της μετατρέπει συνηθισμένα αντικείμενα σε πολύχρωμα, μοναδικά κομμάτια που κάνουν τη διαφορά. Συνεργαστήκαμε με την καλλιτέχνη από την Καλιφόρνια για να δημιουργήσουμε μια συλλογή από σετ δώρων, ιδανικά για τολμηρά, μαγευτικά looks κατά τη διάρκεια των γιορτών ". -Davis Factor, Smashbox Cosmetics Founder and Photographer


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: Δώρα που υπνωτίζουν!


ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Αυτή τη σεζόν η Smashbox συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη  Jen Stark, από το L.A., για τη δημιουργία μιας exclusive συλλογής μαγευτικών δώρων. Ιδανική για κάθε λάτρη του μακιγιάζ, αυτή η συλλογή είναι γεμάτη με τα best-sellers της Smashbox, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε ατελείωτα γιορτινά μακιγιάζ! Το καλύτερο είναι πως κάθε σετ είναι ήδη έτοιμο για δώρο σε μαγευτική συσκευασία, με τα χαρακτηριστικά σχέδια της Jen!


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Η Jen Stark γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1983 και έλαβε το BFA της από το Maryland Institute College of Art το 2005, με ειδίκευση σε κινούμενα σχέδια σχηματισμένα από μικρο-ίνες. Διάσημη για την υπνωτιστική της τέχνη, η Jen Stark αγαπά τη δημιουργία διασκεδαστικών απεικονίσεων για την ανάπτυξη των φυτών, την εξέλιξη, το άπειρο και τις ιερές γεωμετρίες. Χρησιμοποιώντας κάθε υλικό που διαθέτει, όπως το χαρτί, το ξύλο, το μέταλλο και το χρώμα, δημιουργεί εξαίσιες τοιχογραφίες και περίπλοκες ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι οποίες έχουν προβληθεί σε εκθέσεις παγκοσμίως, βαρυσήμαντες εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Σικάγο, Ταϊλάνδη και Καναδά. Τα έργα της της περιλαμβάνονται στις συλλογές των Smithsonian American Art Museum, the West Collection, Crystal Bridges Museum of American Art, the Museum of Art Fort Lauderdale και MOCA Miami μεταξύ άλλων, ενώ τώρα μπορείτε να τα θαυμάσετε πάνω στις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες της Holidaze Collection από την Smashox Cosmetics!


ΤΑ HOLIDAZE SETS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:


Always On Eye Liner Set: Αυτή είναι σειρά κορυφαίων eye-liners που δεν μουτζουρώνουν και κρατούν τη γραμμή σε απόλυτη ευθεία, παρά το «χάος» των γιορτινών εκδηλώσεων. Το πλούσιο μαύρο χρώμα του Always On Liquid Liner δεν θα ξεθωριάσει και θα μοιάζει σαν να το έχετε μόλις τοποθετήσει, όλη την ημέρα. Το Always On Gel Liner διατίθεται σε τέσσερις πλούσιες αποχρώσεις, δημιουργημένες με βάση μια ελαφριά φόρμουλα που τις κάνει να γλιστρούν στο βλέφαρο, προσφέροντας 24ωρη διάρκεια. Αποχρώσεις: Fishnet (Μαύρο), Brewed (Καφέ), Nymph (Μωβ) and Bubbly (Ροζ Χρυσό)

Always On Liquid Lip Set: Αυτά τα έξι Always On Liquid Lipsticks σε travel size μέγεθος θα τραβήξουν την προσοχή, ακόμη και στο πιο ανιαρό πάρτυ! Τα νέα Matte Metallic κραγιόν, προσδίδουν αστραφτερή όψη στα χείλη με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς περίγραμμα, ενώ οι ματ αποχρώσεις αποδίδουν έντονη, τολμηρή απόχρωση. Η ενυδατική φόρμουλα δεν θα προκαλέσει ξεφλούδισμα ή πληγές στα χείλη, παρέχοντας ελαφρύ χρώμα που μένει σταθερό. Αποχρώσεις: Miss Conduct (Βαθύ/Ζεστό Μωβ Ματ), Stepping Out (Βαθύ Ματ Nude), Babe Alert (Ματ Nude-Ροζ), Maneater (Μεταλλικό Ματ Κόκκινο), XO, Vlada (Μεταλλικό Ματ Ροζ Χρυσό) and Rust Fund (Μεταλλικό Ματ Μπρονζέ)

Artist Brush Set: Ιδανικό για τον επίδοξο make-up artist, αυτή η πενταμελής συλλογή πινέλων διαθέτει υψηλής τεχνολογίας συνθετικές ίνες, για ανθεκτικότητα και έλεγχο, παρέχοντας άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ κάθε φορά. Κάθε καλειδοσκοπική λαβή είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ούτως ώστε να υποδεικνύει ακριβώς από πού θα πρέπει να κρατηθεί για κάθε τεχνική στο μακιγιάζ. Το σετ είναι συσκευασμένο σε νεσεσέρ με σχήμα φακέλου και περιλαμβάνει: Blurring Foundation Brush, Fan Brush, Contour Shadow Brush, Shadow Intensifier Brush and Angled Brow Brush



Be Legendary Lipstick + Lip Mattifier Set: Κάθε μεταξένιο κρεμώδες κραγιόν ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη παρέχοντας λαμπερό χρώμα, με ένα μόνο πέρασμα! Οι αποχρώσεις μπορούν εύκολα να πάρουν ματ υφή, με ένα μόνο άγγιγμα του Insta-Matte Lipstick Transformer. Αποχρώσεις : Pretty Social (Nude Rose Cream), Honey (Sheer Chestnut Cream), Legendary (True Red Cream), 9 to 5 (Raspberry Cream) and Deal Breaker (Deep Berry Cream)

Be Legendary Liquid Lip Ornament: Το γιορτινό, μεταλλικό κόκκινο κραγιόν προσφέρει πλήρη κάλυψη με την αστραφτερή όψη ενός gloss, ενώ παράλληλα είναι τέλεια πακεταρισμένο, έτοιμο για δώρο, σε ζωηρή χριστουγεννιάτικη συσκευασία-στολίδι! 

Contour + Spotlight Palette: Αυτή η παλέτα δημιουργεί μακιγιάζ που θα ανταγωνιστούν ακόμα και το πιο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο σπίτι της γειτονιάς. Περιέχει μια ευρεία γκάμα σκιών, σε χάλκινες και φωτεινές αποχρώσεις. Οι Matte shimmer αποχρώσεις καθορίζουν το σχήμα και διαμορφώνουν ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ που ακτινοβολεί.

Lash + Liner Set: Το Photo Finish Lash Primer ενισχύει την ανόρθωση, αυξάνει την ένταση και την ανθεκτικότητα, ενώ η Full Exposure Mascara δίνει ακόμη περισσότερο όγκο για βλεφαρίδες που κλέβουν την παράσταση, χωρίς κόμπους ή μουτζούρες. Συμπληρώστε το look με το Always On Gel Liner για πολύ έντονο χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Photo Finish Travel Primer Trio: Ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος, αυτές οι φόρμουλες έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν το foundation να εφαρμόζεται πιο ομαλά, να διαρκεί περισσότερο και να φαίνεται ομορφότερο. Κάθε σετ περιλαμβάνει το αρχικό, σήμα-κατατεθέν της Smashbox, Photo Finish Smooth + Blur Primer, ένα διάφανο gel που λειαίνει το δέρμα και καλύπτει τα ελαττώματά του, το Photo Finish Primerizer, primer και ενυδατική κρέμα 2-σε-1, που κλειδώνει στο make-up, και το Photo Finish Primer Water, ένα primer 3-σε-1 που προετοιμάζει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα.