By Ekaterina Jurkova/Shutterstock
By Ekaterina Jurkova/Shutterstock
ΣΕΡΟΥΜ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Το σέρουμ βλεφαρίδων για το οποίο μιλούν όλες οι beauty editors έφτασε στην Ελλάδα


«Οι μακριές βλεφαρίδες με όγκο δεν είναι απαραίτητες».

Καμία γυναίκα, ποτέ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο αφού όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι όμορφες βλεφαρίδες για την εμφάνιση μας. Είναι γνωστό πως λίγη μάσκαρα μπορεί και κάνει θαύματα.

Ανοίγει το βλέμμα και τονώνει την αυτοπεποίθηση μας με μία κίνηση του χεριού. Ακόμα κι αν δεν είστε φαν του μακιγιάζ λίγη μάσκαρα είναι must για ένα θηλυκό λουκ στην στιγμή.

Υπάρχουν βέβαια και οι φορές που η μάσκαρα δεν είναι αρκετή για να μας χαρίσει αυτό το πολυπόθητο εφέ και αναζητάμε τρόπους να μεγαλώσουμε φυσικά τις βλεφαρίδες μας, όπως απλώνοντας ελάχιστες σταγόνες καστορέλαιο. 

Το ίδιο υπόσχονται τα σέρουμ βλεφαρίδων, η νέα τάση στην ομορφιά. Λειτουργούν σαν ένα είδος θεραπείας. Θρέφουν και γεμίζουν τις βλεφαρίδες.

Το νέο drugstore προϊόν για το οποίο μιλούν οι απανταχού beauty editors είναι το Lash Sensational Boosting Eyelash Serum, ο πρώτος ορός βλεφαρίδων της Μaybelline.

Χάρη σε ένα μείγμα αργινίνης, όξινων πρωτεϊνών και Pro βιταμίνης Β5 αφήνει τις βλεφαρίδες πιο χοντρές, πυκνές και μακριές.

 

Το Lash Sensational Boosting Serum σας βοηθάει να αποκτήσετε απαλές, εύκαμπτες και δυνατές βλεφαρίδες.
Σε υγρή μορφή τζελ, έχει την ικανότητα να ενυδατώνει. Μέρα με την μέρα τα αποτελέσματα είναι όλο και πιο εμφανή (οι beauty addicts αναφέρουν πως την δοκίμασαν για 4 εβδομάδες, εφαρμόζοντας πρωί και βράδυ). Με αυτό θα πείτε τέρμα στις ψεύτικες βλεφαρίδες.

BOVARY
BOVARY

Το σέρουμ έρχεται σε κομψή ροζ συσκευασία με λεπτομέρειες σε μεταλλική χάλκινη απόχρωση, που θα θέλετε να επιδεικνύετε μέσα από την τσάντα σας.

Το ίδιο και τις πανέμορφες βλεφαρίδες σας. Θα το βρείτε με 16 ευρώ.

BOVARY
BOVARY