L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018: Ανακαλύψτε τς limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές δώρων | 0 bovary.gr
L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018: Ανακαλύψτε τς limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές δώρων | 0 bovary.gr
L'OREAL

L'Oréal Professionnel Xmas Kits 2018: Ανακαλύψτε τς limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές δώρων


Φέτος τις γιορτές, χαρίστε μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας,από τη L'Oréal Professionnel.

Έξι ξεχωριστές, επαγγελματικές προτάσεις haircare, για κάθε τύπο και ανάγκη μαλλιών, με συναρπαστικά αρώματα και υφές μέσα σε πολυτελές, συλλεκτικό και εορταστικό gift box.

Τις limited edition Χριστουγεννιάτικες συλλογές δώρων θα τις βρείτε αποκλειστικά στα επιλεγμένα κομμωτήρια & ηλεκτρονικά καταστήματα συνεργαζόμενων κομμωτηρίων σε όλη την Ελλάδα.

ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ HUILE ORIGINALE, MYTHIC OIL
Tο κορυφαίο επαγγελματικό έλαιο μαλλιών της L'oreal Professionnel. Η σύνθεσή του, ενισχυμένη με υψηλής συγκέντρωσης φυσικό έλαιο Argan, προστατεύει τα μαλλιά και τους χαρίζει λάμψη, θρέψη και πειθαρχία.

Σειρά Λάμψης Mythic Oil

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, 250ml
Το σαμπουάν Mythic Oil δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας, προσφέροντας ευκολότερο ξεμπέρδεμα και λάμψη ενώ χαρίζει πειθαρχία στα πυκνά, ατίθασα μαλλιά.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, 200ml
Η μάσκα Mythic oil τιθασεύει τα πυκνά, ατίθασα μαλλιά προσφέροντας άμεση και βαθιά θρέψη. Η υφή της βελτιώνει ορατά την ελαστικότητα και τη λάμψη των μαλλιών.

Σειρά Vitamino Color AOX για Βαμμένα Μαλλιά

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ VITAMINO COLOR A OX
Εμπλουτισμένο με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα και με φίλτρα UV, το χρώμα που έχετε επιλέξει έχει λάμψη και ζωντάνια. Τα κατάλοιπα εξαλείφονται ενώ τα μαλλιά και το χρώμα παραμένουν προστατευμένα.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ VITAMINO COLOR A OX
Η θρεπτική μάσκα σε μορφή gel Vitamino Color A-OX, στοχεύει σε αδύναμες και ευαισθητοποιημένες περιοχές των βαμμένων μαλλιών και τις τυλίγει με ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας κατά της καθημερινής φθοράς.

Σειρά Nutrifier για Ξηρά Μαλλιά

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ NUTRIFIER
Σαμπουάν θρέψης χωρίς σιλικόνη για ξηρά, άτονα μαλλιά. Μία νέα επαγγελματική σύνθεση που περιέχει glycerol και λάδι καρύδας σε μια ανάλαφρη υφή. Χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ NUTRIFIER
Μάσκα θρέψης χωρίς σιλικόνη για ξηρά μαλλιά. Μία νέα επαγγελματική σύνθεση που περιέχει glycerol και λάδι καρύδας σε μια ανάλαφρη υφή. Τα μαλλιά είναι ενυδατωμένα, ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα.

Σειρά Inforcer για αδύναμα μαλλιά

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ INFORCER
Σαμπουάν ενδυνάμωσης και κατά του σπασίματος της τρίχας. Ενισχυμένη σύνθεση με βιταμίνη B6 και Βιοτίνη για άμεση μείωσητου σπασίματος. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά και δυνατά μετά από συχνή χρήση.

ΜΑΣΚΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ INFORCER
Εντατική μάσκα μαλλιών με ενισχυμένη σύνθεση που περιλαμβάνει Βιταμίνη B6 και Βιοτίνη για άμεση μείωση του σπασίματος της τρίχας και μαλακτική δράση.

Σειρά αναδόμησης Absolut Repair Lipidium

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ
Σαμπουάν που αναδομεί και περιποιείται εντατικά την τρίχα. Τα ευαισθητοποιημένα και αδύναμα μαλλιά αναδομούνται και μεταμορφώνονται από μέσα προς τα έξω.

ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ
Αναδομεί σε βάθος και θρέφει τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά, αφήνοντάς, απαλά, λαμπερά, λεία και εύκολα στο ξεμπέρδεμα.

Σειρά Source Essentielle Περιποίηση με Φυσικά Συστατικά

DELICATE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ & ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ
Σαμπουάν με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένο με άνθη καλέντουλας και εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού. Ξεμπερδεύει τους κόμπους και κρατά τα μαλλιά ευκολοχτένιστα.

RADIANCE ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΑΝΘΗ ΕΛΙΧΡΥΣΟΥ & ΣΥΚΟ
Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιποιείται τα μαλλιά και προστατεύει το χρώμα διατηρώντας το λαμπερό έως και 28 λουσίματα.

RADIANCE ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΑΝΘΗ ΕΛΙΧΡΥΣΟΥ & ΣΥΚΟ
Φυσικό λάδι με 100% φυσικά συστατικά που θρέφει σε βάθος, κάνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.