H περιπέτεια της Essie στην Αρκτική | 0 bovary.gr
H περιπέτεια της Essie στην Αρκτική | 0 bovary.gr
ESSIE

H περιπέτεια της Essie στην Αρκτική


Είστε έτοιμη για ένα μαγευτικό ταξίδι στο φως;

Ακριβώς πάνω στην ώρα για τον χειμώνα, η Essie σας οδηγεί σε μια αστρική περιπέτεια, προσκαλώντας σας να ανακαλύψετε το Βόρειο Σέλας και την αιθέρια ομορφιά του. Οι έξι αποχρώσεις αυτής της συλλογής, που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, αιχμαλωτίζουν τη δύναμη του πιο εντυπωσιακού φωτεινού ουράνιου φαινομένου και την παγωμένη ομορφιά της Αρκτικής.

Ένα χειμωνιάτικο θαύμα που θα σας κάνει να ρεμβάσετε τον ουρανό προτού, τελικά, επιστρέψετε στο μανικιούρ σας. Σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Rebecca Minkoff, Global Color Designer της Εssie, τα κοσμικά αυτά χρώματα θα δώσουν άλλη διάσταση στο look σας.

Είτε νοιώθετε την ακαταμάχητη έλξη των κρεμωδών αποχρώσεων είτε μαγεύεστε από το εκπληκτικό εφέ των αστραφτερών και των μεταλλικών αποχρώσεων, η συλλογή αυτή θα δώσει στο μανικιούρ σας εκρηκτική λάμψη μεγέθους... σουπερνόβα!

Στον ορίζοντα έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται γιορτινές εκδηλώσεις και λαμπερά πάρτι; με την πανέμορφη αυτή συλλογή, η είσοδός σας θα προκαλέσει ένα πραγματικό Μπιγκ Μπανγκ!

Τα βερνίκια διαθέτουν το αποκλειστικό easy glide brush της essie για γρήγορη, ομοιόμορφη εφαρμογή και εξωπραγματικό look.