Το brand Kilian λανσάρει το νέο άρωμα Dark Lord | 0 bovary.gr
Το brand Kilian λανσάρει το νέο άρωμα Dark Lord | 0 bovary.gr
KILIAN

Το brand Kilian λανσάρει το νέο άρωμα Dark Lord


Το brand KILIAN προσθέτει ένα ακόμα άρωμα στη συλλογή Carpe Noctem, συστήνοντας για πρώτη φορά την απόλυτα δυναμική δημιουργία υπό την ονομασία Dark Lord ‘Ex Tenebris Lux’.


Απρόβλεπτο, έντονο και ακαταμάχητα αριστοκρατικό, το νέο αυτό άρωμα συμμαχεί με το Black Phantom ‘Memento Mori’ που ήδη υπάρχει στη συλλογή, αποτελώντας τον ιδανικό partner-in-crime σύντροφο για τις βραδινές υπερβολές. Ένα συνονθύλευμα σκιάς και φωτός, το Dark Lord ‘Ex Tenebris Lux’ κατορθώνει να αποπλανήσει μέσα σε δευτερόλεπτα χάρη στις μεγάλης διάρκειας νότες από δέρμα και vetiver, στο βουτηγμένο σε ρούμι γιασεμί, στο περγαμόντο και πιπέρι.

Ο δονκιχωτικός Oscar Wilde είπε κάποτε: «Ένας gentleman δεν πληγώνει ποτέ τα συναισθήματα κάποιου άλλου – κατά λάθος», σκιαγραφώντας έτσι τον ιδανικό άνδρα που είναι ο εαυτός του και γοητεύει με το χαρακτήρα του, ευχαριστώντας μόνο όσους είναι αρκετά εκλεπτυσμένοι για να τον δεχτούν όπως είναι.

 

Εμπνευσμένος από αυτό το διάσημο γνωμικό, ο Kilian Hennessy δημιουργεί τον gentleman της νύχτας που συναντάται στις πιο αναπάντεχες περιστάσεις, ξεδιπλώνοντας το μυστήριό του. Το ντουέτο από Sichuan Pepper και Bourbon Pepper μαγνητίζουν αμέσως, ενώ το Περγαμόντο δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας στην πρώτη εντύπωση. Στη συνέχεια, η καρδιά του αρώματος σπινθηρίζει με Indian Jasmine Sambac και Davana – μία νότα που αλλάζει ανάλογα με το δέρμα με το οποίο έρχεται σε επαφή – και τα δύο τυλιγμένα με απολαυστικό ρούμι. Το Dark Lord τότε ‘βουτάει’ στο σκοτάδι, χάρη στο έντονο Vetiver και τη πολυπλοκότητα του Indian Cypriol που αποπνέει δέρμα, συνδυαστικά με την έντονη, ξυλώδη αίσθηση που αφήνει το Atlas Cedarwood και το Indonesian Patchouli.

 

Οι νότες αλκοόλ και δέρματος αφήνουν ένα αξέχαστο ίχνος – όπως η εμπειρία του να δοκιμάζεις παλαιωμένο λικέρ στην ιδιωτική βιβλιοθήκη ενός gentleman.

«To Dark Lord αποτελεί την ιδανική καθημερινή μυρωδιά – είναι κομψό, πλούσιο και διαρκεί όλη μέρα», εξηγεί ο Kilian Hennessy. «Το Vetiver από την Αϊτή είναι ουσιαστικά η ραχοκοκαλιά του Dark Lord, καθώς είναι παρόν από την κορυφή μέχρι τη βάση του αρώματος. Αλλά, όπως κάθε μου άρωμα, το Dark Lord αποτελείται από πολλές διαφορετικές πλευρές που προσθέτουν χαρακτήρα και πολυπλοκότητα».

Κάθε άρωμα της σειράς Carpe Noctem έρχεται σε ένα γυαλιστερό μαύρο κουτί από λάκα, που κρατάει τα μυστικά της νύχτας καλά φυλαγμένα χάρη στην κλειδαριά και το μοναδικό κλειδί της, διακοσμημένο με ένα μεταξένιο μαύρο θύσανο στην άκρη του. Στο πλάι φέρει το χαρακτηριστικό μοτίβο της ασπίδας του Αχιλλέα, που άλλωστε συναρπάζει τον Kilian, ενώ μία νεκροκεφαλή αναδύεται από τα βάθη του σκότους, σχεδόν χαμογελώντας προς τους θνητούς.