Η Roger&Gallet γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα μαγευτικό καρουζέλ εμπνευσμένο από τη Belle Epoque  | 0 bovary.gr
Η Roger&Gallet γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα μαγευτικό καρουζέλ εμπνευσμένο από τη Belle Epoque | 0 bovary.gr
ROGER&GALLET

Η Roger&Gallet γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα μαγευτικό καρουζέλ εμπνευσμένο από τη Belle Epoque


Η Roger&Gallet γεννήθηκε μέσα στον αναβρασμό της ιστορικής και θρυλικής περιόδου της Belle Epoque.

Μια εποχή κατάτην οποία, ενμέσωτης έντονηςαστικοποίησης και εκβιομηχάνισης, οι άνθρωποι χρειάζονταν διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Το Παρίσι και οι άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας έγινανφορέας εκπληκτικής πολιτιστικής ανάπτυξης, γεμίζοντας με μουσεία, γκαλερί, εκθέσεις και λούνα παρκ.

Τα λούνα παρκ έγιναν συνώνυμο των χαρούμενων αποδράσεων,της ελευθερίας και της ονειροπόλησης, μακριά από τη γκρίζα ζωή της ολοένα και πιο βιομηχανοποιημένης χώρας. Αυτά τα πάρκα διασκέδασης ήταν κρυμμένα στην καρδιά των πιο θαυμαστών γαλλικών κήπων. Περιτριγυρισμένα από την ολάνθιστη φύση, και σαν μαγεμένα από τις ζωηρές μουσικές,τις λαχταριστές γεύσεις και τα πολύχρωμα φώτα, ξυπνούσαν τις αισθήσεις δίνοντας στους ανθρώπους την ευκαιρία να ξεφύγουν γιαλίγο από τηνπολυάσχολη καθημερινότητά τους.



Ιππεύοντας τα πανέμορφα μπαρόκ άλογα, όλοι απολάμβαναν λίγες στιγμές ηρεμίας και ευφορίας, με φόντο τουςγεμάτους λουλούδια κήπους και τα αυτοκρατορικά δάση.
Φέτος τα Χριστούγεννα, αντλώντας έμπνευση από τη μαγεμένη “Belle Epoque”, η Roger&Gallet επανερμηνεύει το καρουζέλ ξαναζωντανεύοντας την ονειρική αύρα εκείνης της περιόδου.

Ανεβείτε στο χριστουγεννιάτικο καρουζέλ της Roger&Gallet και απολαύστε τη συναρπαστική διαδρομή!

Βυθιστείτε στην αυτοκρατορική χριστουγεννιάτικη ιστορία της Roger&Gallet: ένας στροβιλισμός με το καρουζέλ, μια μαγευτική...!Τα άλογα του καρουζέλ ζωντανεύουν και σας φέρνουν σπίτι με μια άμαξα γεμάτη δώρα, υπέροχες κορδέλες και θεσπέσια λουλούδια. Όλη η μαγεία ενός αυτοκρατορικού καρουζέλ που θα μαγέψει εσάς και τους αγαπημένους σας, σκορπώντας τη χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με καταπληκτικά αρωματικά δώρα.