shutterstock
shutterstock
NUXE PARIS

H σειρά Rêve de Miel με πλούσια σύνθεση μελιού και φυτικών ελαίων χαρίζει στην ξηρή επιδερμίδα βελούδινη αίσθηση


Ανακαλύψτε τη νέα σειρά της Nuxe, Rêve de Miel.

Balm χειλιών με έξτρα ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες

Ένα νέο προιόν εμπλουτισμένο με έλαιο πρόπολης και βούτυρο καριτέ. Η εντατική θεραπεία περιποίησης για ξηρά και ταλαιπωρημένα χείλη κυκλοφορεί με νέα, πιο πλούσια σύνθεση.

Μέλι Ακακίας: Ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς, γνωστό για την ικανότητά του να επιδιορθώνει το τραυματισμένο δέρμα.
Πολύτιμα φυτικά έλαια: 'Ελαιο απο τριαντάφυλλο και αμυγδαλέλαιο πλούσια σε απαραίτητα για το δερμα λιπαρά οξέα, τα οποία θρέφουν τα ξηρά χείλη.
Κηρήθρα: Δημιουργεί ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ που βοηθά στην προστασία των χειλιών από τις εξωτερικές επιθέσεις (άνεμος, κρύο, κ.λπ.).
Βούτυρο Καριτέ: προσφέρει ενυδάτωση, ανακούφιση και απαλότητα στα χείλη.



Έλαιο Πρόπολης: ένας φυσικός θησαυρός που παράγεται από τις μέλισσες. Για να εκμεταλλευτεί τις αντιοξειδωτικές και επουλωτικές ιδιότητές της, η NUXE επέλεξε μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία εξαγωγής: την ελαιό-οικολογική εκχύλιση. Αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει 100% φυσικό και 100% γαλλικό έλαιο πρόπολης, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά που τρέφουν, καταπραΰνουν και αναπλάθουν τα χείλη.

Έξτρα Ενυδατική Κρέμα Σώματος


Θρέψη και περιποίηση για το ευαίσθητο δέρμα.

Απολύτως απαραίτητη για την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, η πλούσιας υφής και ταυτόχρονα ρευστή κρέμα σώματος θρέφει και ανακουφίζει το δέρμα. Αποτελείται από συστατικά 95,5% φυσικής προέλευσης, περιλαμβάνοντας ένα τέλειο μείγμα μελιού, βουτύρου καριτέ, ελαίου άργκαν και φυτικών ελαίων (πίτουρο ρυζιού και σουσάμι), τα οποία θρέφουν και προσφέρουν βελούδινη υφή στο δέρμα.
Η βελτιστοποιημένη υφή της απορροφάται άμεσα από το δέρμα και προσφέρει βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρις να κολλάει. Το 100% των εθελοντών που το δοκίμασαν αισθάνθηκαν το δέρμα τους άμεσα πιο απαλό. Το γλυκό άρωμά του με νότες μελιού και μιμόζας υπόσχεται ένα αναζωογονητικό διάλλειμα μέσα στην ημέρα.

Dream tip: Ζεσταίνετε την κρέμα στις παλάμες των χεριών σας και στη συνέχεια την εφαρμόζετε στο σώμα, με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις, ώστε να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα και να απορροφήσει όλα τα ενεργά συστατικά.