shutterstock
shutterstock
RED LIPS

Κόκκινο κραγιόν για τις πρωινές εμφανίσεις-Tips για να μη δείχνει too much


Είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας.

Ελάχιστο κόκκινο κραγιόν στα χείλη αρκεί για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας, να ανανεωθεί το στιλ μας και να φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπό μας.

Ωστόσο αρκετές από εμάς αναρωτιόμαστε πολλές φορές μήπως είναι υπερβολικό στην εμφάνισή μας. Ιδιαίτερα για τα πρωινά looks, που πάμε στη δουλειά ή έχουμε ένα πιο casual look, το κόκκινο κραγιόν ίσως είναι too much στην εμφάνισή μας.

Πώς μπορούμε να κρατήσουμε ισορροπία και το look μας να μη δείχνει υπερβολικό, αλλά stylish και λαμπερό;

Είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξουμε και την κατάλληλη υφή στο κόκκινο κραγιόν. Για τις πρωινές εμφανίσεις είναι προτιμότερο να επιλέγουμε matte κραγιόν και όχι προϊόντα που περιέχουν shimmer ή έχουν glossy υφή. Άλλωστε τα matte κραγιόν έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και έτσι δε θα χρειαστεί να το ανανεώσουμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Αρχικά για τις πρωινές εμφανίσεις καλό είναι να περιορίσουμε γενικότερα το μακιγιάζ στο πρόσωπό μας. Ένα αντηλιακό με χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει το βαρύ foundation ή ακόμα και μία κρέμα BB

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν έχουμε φορτώσει ιδιαίτερα το πρόσωπό μας με διάφορα προϊόντα, λέμε ναι στο κόκκινο κραγιόν. Όσο για τα μάτια τα αφήνουμε φυσικά και τα τονίζουμε μόνο με μάσκαρα στις ρίζες των άνω και κάτω βλεφαρίδων. 

Ένα bronzer και ελάχιστο ρουζ στα ζυγωματικά αρκούν για να ολοκληρώσουν το πρωινό makeup look μας.

Με άλλα λόγια για να κρατήσουμε ισορροπία αποφεύγουμε να τονίσουμε μάτια και χείλη. Ακολουθούμε τον παλιό κανόνα στο μακιγιάζ που ήθελε τις γυναίκες να τονίζουν πάντα ένα από τα 2 βασικά σημεία του προσώπου τους.

Επίσης δοκιμάστε το κόκκινο κραγιόν να το εφαρμόσετε με ταμποναριστές κινήσεις στα χείλη σας, για να δείχνει πιο απαλό και σβησμένο.