instagram @jomalone
instagram @jomalone
JO MALONE

Η Jo Malone London γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στην Γλυφάδα


Η Jo Malone London γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στην Γλυφάδα, με την ομώνυμη boutique στην οδό Άγγελου Μεταξά 35 και Ζησιμοπούλου.

Πρόκειται για το πρώτο ανεξάρτητο κατάστημα του διάσημου βρετανικού οίκου στην Ελλάδα, που αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της υψηλής αρωματοποιίας. Αναμειγνύοντας την αγγλική κουλτούρα με το νεωτερισμό, επιλέγοντας σαν συνεργάτες παγκοσμίου φήμης αρωματοποιούς και δημιουργικά ταλέντα από το Λονδίνο, οι boutique της Jo Malone London ανά τον κόσμο δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου οι αγορές γίνονται μια μοναδική εμπειρία γεμάτη έμπνευση. Ομοίως το κατάστημα της Γλυφάδας ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές του οίκου με διακόσμηση που αναδεικνύει τη βρετανική κληρονομιά σε συνδυασμό με σύγχρονα στοιχεία.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage™ στο Tasting Bar™ ή να ξεναγηθεί στο Fragrance Table και να μυηθεί στην τέχνη του συνδυασμού αρωμάτων (Fragrance Combining) από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που παρέχει μοναδικές συμβουλές σχετικά με το styling αρωμάτων για την εύρεση ενός πραγματικά ιδιαίτερου δώρου.

Η boutique της Γλυφάδας διαθέτει τις ολοκληρωμένες συλλογές των διάσημων αρωμάτων του οίκου που προκαλούν τις αισθήσεις, από την τελευταία δημιουργία Honeysuckle &
Davana, μέχρι το αυθεντικό και σύγχρονα κλασικό Lime Basil & Mandarin και φυσικά, τη συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη συλλογή του οίκου.

Για τον εορτασμό των 2 χρόνων παρουσίας της Jo Malone London Boutique στην Γλυφάδα, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου και να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό Hand & Arm Massage, ενώ με τις αγορές σας μπορείτε να φιλοτεχνήσετε τα μοναδικά signature κουτιά του οίκου με Χριστουγεννιάτικο foliage, επιμελημένα από τον top florist Σωτήρη Βρεττό και η ομάδα του.

@JoMaloneLondon
#CreateYourScent
#AllThatSparkles