Η Bobbi Brown γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στη Γλυφάδα | 0 bovary.gr
Η Bobbi Brown γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στη Γλυφάδα | 0 bovary.gr
BOBBI BROWN

Η Bobbi Brown γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στη Γλυφάδα


Η Bobbi Brown γιορτάζει 2 χρόνια παρουσίας στη Γλυφάδα, με την ομώνυμη boutique στην οδό Άγγελου Μεταξά 35 και Ζησιμοπούλου, όπου λειτουργεί το πρώτο ανεξάρτητο κατάστημα της διάσημης εταιρίας καλλυντικών στην Ελλάδα.


Με μοντέρνα αισθητική και κυρίαρχη την αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και το λευκό, η boutique της Γλυφάδας, πιστή στα πρότυπα καταστήματα της Bobbi Brown ανά τον κόσμο, προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους για How To's (μαθήματα μακιγιάζ), υπηρεσίες για τα φρύδια και περιποίηση της επιδερμίδας – σύμφωνα με τη φιλοσοφία της μάρκας, η οποία πρεσβεύει το Secret to Perfect Skin -.
Το κατάστημα της Γλυφάδας διαθέτει τις ολοκληρωμένες συλλογές μακιγιάζ και προϊόντων περιποίησης της δημοφιλούς μάρκας καλλυντικών που λατρεύουν οι απανταχού beauty addicts, ενώ πιο συγκεκριμένα, αυτήν την περίοδο φιλοξενεί τη νέα συλλογή Luxe Lip αλλά και τη συλλεκτική Christmas Collection του οίκου.

Για τον εορτασμό των 2 χρόνων παρουσίας της Bobbi Brown Boutique στην Γλυφάδα, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το κατάστημα από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου και να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει ο οίκος για τους πιστούς οπαδούς του. Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού για λαμπερά γιορτινά μακιγιάζ από τους έμπειρους Makeup Artists της Bobbi Brown και με τις αγορές σας ο οίκος σας προσφέρει το must - have Crushed Lip Color σε mini συσκευασία στις αποχρώσεις Ruby και Babe, ιδανικά για τα εκθαμβωτικά μακιγιάζ των Χριστουγέννων αλλά και σαν αξεσουάρ που δεν θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας.

@BobbiBrown
#BobbiBrown #LuxeLip