panoulis photography
panoulis photography
LONGAVITE

LONGAVITE: 30 ημέρες μέχρι τη νεότητα


Η Τσέχικη Healthcare Εταιρεία PHENOMENO παρουσίασε σήμερα στους δημοσιογράφους το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής LONGAVITE, που συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας, στην αντιγήρανση και την επιμήκυνση του χρόνου ζωής.

Όπως επεσήμανε, μεταξύ άλλων, κατά την παρουσίαση του προϊόντος LONGAVITE ο Αλκιβιάδης Σταϊκούρας, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας PHENOMENO στην Ελλάδα «η LONGAVITE είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής, ο τέλειος συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων, αμινοξέων και βιταμινών, μια θεραπεία μακροζωίας, που σκοπεύει να βελτιστοποιήσει την υγεία, να επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής και να φέρει τη ζωτικότητα πίσω στη ζωή μας. Εάν η γήρανση είναι η μείωση της αποδοτικότητας των λειτουργιών του σώματος, τότε τη LONGAVITE μπορεί να αντισταθμίσει τη διαδικασία της γήρανσης, αντιστρέφοντας τη ζημιά που προξενεί το πέρασμα του χρόνου, επαναφέρνοντας το σώμα μας σε πλήρη λειτουργική ικανότητα...

Η φόρμουλα της LONGAVITE αποτελείται από 34 ενεργά συστατικά, όλα πρωτογενή φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα και βιταμίνες πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Ακούγεται απλό, ή μάλλον το έχουμε κατασκευάσει να είναι απλό και εύκολο στη χρήση, αλλά κατ’ ουσίαν είναι σαν κάποιος να έπαιρνε την ημέρα και κάθε ημέρα πάνω 30 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής από το φαρμακείο της φύσης, και αυτό σε συγκεκριμένο συνδυασμό και συγκεκριμένη δοσολογία διαφορετικών ενεργών συστατικών ανά ημέρα».
 

 Από αριστερά: Άννα Μαρία Παπίρη, Μάρβα Σκαρμέα, Εμμανουέλα Φωτεινού, Αλκιβιάδης  Σταικούρας
Από αριστερά: Άννα Μαρία Παπίρη, Μάρβα Σκαρμέα, Εμμανουέλα Φωτεινού, Αλκιβιάδης Σταικούρας

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η κυρία Εμμανουέλα Φωτεινού, Βιολόγος Msc-Κλινική Βιοχημικός, Σύμβουλος Ευεξίας, η οποία υπογράμμισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η διατροφή στην υγεία, ευεξία και μακροζωϊα του ανθρώπου, δίνοντας έμφαση στα βότανα που διαθέτουν ανοσοποιητικές, αντιφλεγμονώδεις και ιαματικές ιδιότητες. Ειδικότερα αναφερόμενη στη σύσταση της LONGAVITE είπε χαρακτηριστικά : «Η LONGAVITE έχει εμπνευστεί από τη φύση την οποία έχει αναβαθμίσει με ιατρική τεχνογνωσία για να δώσει στο κοινό ένα συμπλήρωμα άρτιο απ’ όλες τις απόψεις. Η σύνθεση του βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων βοτάνων, καρπών και φρούτων που έχουν επιλεγεί από φυσικές πηγές οι οποίες θα χαρακτηρίζονταν οι «βασιλιάδες» της αντιγήρανσης. Ένας τέλειος συνδυασμός αντιοξειδωτικών μπορούν μέσα σε 30 μέρες να «εξουδετερώσουν» τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν και επιταχύνουν το γήρας και τις ασθένειες. Φλαβονοειδή και φαινόλες σε άριστα ποσοστά προσφέρουν μια «ένεση» νεότητας στον οργανισμό, που έρχεται να ενισχυθεί με τις θαυματουργές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον μέταλλα , βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ολοκλήρωσαν αυτόν τον μικρό φαρμακευτικό θησαυρό. Όλα τα συστατικά του ενισχύουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό ώστε να υπάρξει άμεση και ταχεία επούλωση των γερασμένων ιστών, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλή αντιφλεγμονώδη δράση ώστε να υπάρξει κυτταροπροστασία σε βάθος χρόνου. Τα ενεργά συστατικά του ενισχύουν την μιτοχονδριακή λειτουργία των κυττάρων και απελευθερώνουν σημαντικά επίπεδα ενέργειας που θα γίνουν ορατά από τις πρώτες ημέρες της χρήσης του. Παράλληλα η LONGAVITE μέσω των θρεπτικών στοιχείων που εμπεριέχει προκαλεί πτώση των επιπέδων ζαχάρου στο αίμα με ταυτόχρονη πτώση των λιπιδίων, γεγονός το οποίο βοηθάει τα αγγεία και τους απομακρυσμένους ιστούς να θραφούν καλύτερα και να αναγεννηθούν».

Για τον δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό παράγοντα μακροζωίας, την ψυχική μας υγεία μίλησε η ψυχοθεραπεύτρια κυρία Μάρβα Σκαρμέα: «Η ψυχική υγεία ταυτίζεται με τη δραστηριότητα και τη λειτουργικότητα καθώς αυτές αποδεικνύουν τη φυσική νοητική ικανότητα και αποτελεί προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής μας. Για δεκαετίες, οι ειδικοί ψυχικής υγείας αντιμετωπίζονταν με επιφύλαξη από το κοινό και τον ιατρικό κόσμο όταν υποστήριζαν την επουλωτική δράση της θετικής σκέψης και στάσης ζωής , εν γένει... Ώσπου η 30ετής έρευνα της σχολής ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Ζυρίχης, με επικεφαλής το Ντέιβιντ Φέε, που ξεκίνησε το 1970 με δείγμα 8000 εθελοντών, έδωσε τις πρώτες αξιόπιστες μετρήσεις. Από τότε πλήθος ερευνών το αποδεικνύουν ξανά και ξανά και ενισχύουν τις θεραπευτικές μεθόδους με νέα ευρήματα. Συγκεκριμένα, η πιο πάνω έρευνα κατέδειξε ότι αν δηλώνουμε/ βιώνουμε ότι είμαστε καλά, τότε έχουμε σημαντικά αυξημένες πιθανότητες να είμαστε. Αυτό συμβαίνει άσχετα από άλλους παράγοντες (κάπνισμα, πίεση, χρόνιες ασθένειες) που δρουν αρνητικά στη μακροζωία. Οι 8000 συμμετέχοντες ζητήθηκε να αυτοαξιολογήσουν το επίπεδο της υγείας τους, ενώ ταυτόχρονα υποβλήθηκαν σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις. 30 χρόνια αργότερα, τα αποτελέσματα μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι που θεωρούν ότι η υγεία τους είναι πολύ καλή, δείχνει να διαθέτουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να διατηρούν σε καλό επίπεδο την υγεία τους, ή και να την βελτιώνουν. Αυτά , είναι κυρίως, η θετική στάση για τη ζωή, η αισιόδοξη ματιά στα πράγματα κι ένα άνω του μετρίου επίπεδο ικανοποίησης από τη ζωή...».

Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος-συγγραφέας ΄Αννα Μαρία Παπίρη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αtlantic του ξενοδοχείου N.J.V. ATHENS PLAZA.