Getty Image/Ideal Image:Samir Hussein
Getty Image/Ideal Image:Samir Hussein
BRITISH FASHION AWARDS

2+1 beauty looks στα British Fashion Awards 2018 που θα μας μείνουν αξέχαστα


Μία ακόμη λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στον κόσμο της μόδας και στους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. 

Μοντέλα, φωτογράφοι και διάσημες προσωπικότητες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για τα Fashion Awards της Βρετανίας, με διοργανωτές το British Fashion Council σε συνεργασία με την εταιρεία κοσμημάτων Swarovski.

Οι κυρίες που μας εντυπωσίασαν ήταν αρκετές.

Olivia Palermo, Meghan Markle, Sarah Harris, Rita Ora -μάλιστα οι δύο τελευταίες επέλεξαν δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti και φωτογραφήθηκαν μαζί της λίγο πριν την έναρξη των βραβείων.

Για ακόμα μια φορά, οι διάσημες μας άφησαν άφωνες με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Ωστόσο, το εντυπωσιακό -εκτός από τις υπέροχες δημιουργίες τους- ήταν και το beauty look τους.

Μάλιστα, ξεχωρίσαμε τρεις διάσημες, που είχαν ξεχωριστό μακιγιάζ αλλά και hairstyle. 

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Celia Kritharioti στο προφίλ της στο Ιnstagram.

Doutzen Kroes

Το διάσημο μοντέλο ήταν μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς.

Η ίδια επέλεξε ένα messy smokey look, ενώ τα μαλλιά της προτίμησε να τα κάνει σε ανέμελο στιλ. Sexy κι εντυπωσιακή, ανέδειξε την αισθησιακή πλευρά που κρύβει μέσα της και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων πάνω της.

Το μακιγιάζ αναμφισβήτητα ανέδειξε τα μάτια της ενώ ήρθε σε απόλυτη ισορροπία με τα nude χείλη που προτίμησε να συνδυάσει.

 

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP
Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Olivia Palermo

Συνεχίζουμε με το απόλυτο Ιt Girl που δε μας απογοητεύει ποτέ με τις εμφανίσεις της.

Ο λόγος για την fashionista, Olivia Palermo η οποία απογείωσε το κατακόκκινο κοστούμι της με ένα κλασικό smokey και ένα αυστηρό, απλό ίσιωμα στα μαλλιά της επιβεβαιώνοντας για μία φορά τον κανόνα που τηρεί πιστά  «Less is More».

Meghan Markle

Για το τέλος, αφήσαμε την εμφάνιση-έκπληξη της βραδιάς.

Η πανέμορφη mother-to-be, Δούκισσα του Σάσεξ, βρέθηκε στα Βρετανικά Fashion Awards με ένα υπέροχο, μαύρο, βελούδινο one-shoulder φόρεμα του οίκου Givenchy κι ένα beauty look τόσο απλό και κομψό που πραγματικά μόνο η ίδια μπορεί να υποστηρίξει τόσο καλά.

Ένα κλασικό, χαμηλό σινιόν ήταν αρκετό για να προσθέσει κομψότητα στην εμφάνισή της, ενώ για το μακιγιάζ όλα ήταν φυσικά και απλά. Για μία ακόμη φορά η Meghan Markle απέφυγε την έντονη βάση, τόνισε ελαφρώς τα μάτια της με μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων της και άφησε τα χείλη της σε φυσικούς τόνους.