shutterstock
shutterstock
NUXE PARIS

Μοναδική ενυδάτωση για πολύ ξηρό δέρμα


Η Nuxe μετά την σύλληψη της ιδέας του ξηρού ελαίου, τώρα αποκαλύπτει την απόλυτα ξεχωριστή εκδοχή του: το πλούσιο λάδι σπρέι Huile Prodigieuse® Riche.

Μια αισθησιακή εμπειρία ενυδάτωσης για το αφυδατωμένο δέρμα, που χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή του το θρέφει, το αναπλάθει και του χαρίζει μια μεταξένια υφή.
 
Το μυστικό για υπέροχη υφή με ματ φινίρισμα

Το Huile Prodigieuse® Riche είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε, διαθέτει φυσική σύνθεση (98,1% συστατικά φυσικής προέλευσης) χωρίς παραφινέλαια, συντηρητικά ή σιλικόνη. 
Μία σύνθεση που περιέχει ενισχυμένη αναλογία από Πολύτιμα Φυτικά Έλαια, τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης θρέψης. Η NUXE έχει συνδυάσει 7 πολύτιμα φυτικά έλαια, πλούσια σε λιπαρά οξέα ικανά να αφομοιωθούν από το δέρμα και τα μαλλιά. Το Huile Prodigieuse® Riche περιέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό φυτικών ελαίων και μεγάλη συγκέντρωση Macadamia, που ωφελεί αποτελεσματικά τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά.

Τα 7 πολύτιμα φυτικά έλαια είναι τα εξής:

Έλαιο Tsubaki 
Το πολύτιμο έλαιο Tsubaki προέρχεται από το λουλούδι Tsubaki (ή Ιαπωνική Καμέλια) και αποτελεί το βασικό μυστικό ομορφιάς των γκέισας, οι οποίες το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες για την προστασία, τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματος και των μαλλιών τους. Το έλαιο Tsubaki διακρίνεται για τις θρεπτικές (Ω9 και φυτοστερόλες), αντιγηραντικές (κολλαγόνου Ι) και αντιοξειδωτικές ιδιότητές του.

‘Ελαιο Macadamia 
(+ 30% ενισχυμένη σύνθεση *)
Η σύνθεσή του είναι παρόμοια με εκείνη του σμήγματος του δέρματος. Είναι θρεπτικό, ενυδατικό και καταπραϋντικό και ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

Έλαιο Argan
Περιέχει Ω6 και βιταμίνη Ε. Είναι πλούσιο σε στερόλες που του προσδίδουν το χαρακτηριστικό της αναδόμησης, ιδιαίτερα για τα μαλλιά. 

Έλαιο Αμυγδάλου
Πλούσιο σε Ω9, είναι ιδανικό για να μαλακώνει το δέρμα. Επουλώνει τις ραγάδες και αναδομεί τις σπασμένες άκρες των μαλλιών. 

Έλαιο Camellia 
Μια πολύ πλούσια πηγή Ω9, που θρέφει και ενυδατώνει άμεσα το δέρμα και τα μαλλιά.

Έλαιο Borage
Έχει ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση σε Ω6 και ενισχύει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος.

Έλαιο Φουντουκιού
Είναι μια πολύ πλούσια πηγή Ω9 και βιταμίνης Ε και έχει ενυδατικές, μαλακτικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες.


Η αισθησιακή εμπειρία της μεταξένιας υφής

Η επίτευξη της απαλής υφής του Huile Prodigieuse® αποτελεί ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό στο χώρο της κοσμετολογίας. Οι ειδικοί ερευνητές της NUXE δημιούργησαν μια πλούσια φόρμουλα που απευθύνεται στα πολύ ξηρά δέρματα, με την ιδιότητα να μην αφήνει λιπαρό ή κολλώδες φιλμ στην επιφάνεια τους. Χάρη στην αυστηρή επιλογή των συστατικώντου, προσφέρει μια υγρή και πλούσια υφή που θρέφει το πολύ ξηρό δέρμα...

Η αισθησιακή εμπειρία του signature αρώματος

Ακόμη και στην πλούσια εκδοχή του, το Huile Prodigieuse® δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την απαράμιλλη, διακριτική και εθιστική μυρωδιά που το κάνει απόλυτα ξεχωριστό. Ένα άρωμα που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο στους φανατικούς θαυμαστές του. Ο στόχος ήταν να αναδημιουργηθεί το ακριβές οσφρητικό αποτύπωμα του Huile Prodigieuse® στη νέα εμπλουτισμένη έκδοση του, με κορυφαίες νότες πορτοκαλιού και περγαμόντου και με μια ακαταμάχητη βάση καρύδας και βανίλιας.


ΥΨΗΛΕΣ ΝΟΤΕΣ
Άνθος πορτοκαλιάς, Περγαμόντο, Μανταρίνι

ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ
Τριαντάφυλλο, Γαρδένια, Μανώλια

ΒΑΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ
Βανίλια, Γάλα Καρύδας


Στοχευμένη αποτελεσματικότητα για το πολύ ξηρό δέρμα

Περιποίηση προσώπου
1. Ψεκάστε το Huile Prodigieuse®  στις παλάμες σας και ζεστάνετε ελαφρώς το προϊόν τρίβοντας απαλά τα χέρια σας
 
2. Απλώστε το Huile Prodigieuse®  στο πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω.
Ιδανικό για τη θρέψη του δέρματος, το πρόσωπό σας είναι πιο απαλό, μαλακό και ελαστικό(2).


Περιποίηση σώματος
1. Ψεκάστε το Huile Prodigieuse®  στις επιθυμητές περιοχές (μπούστο, χέρια, κοιλιά, μηροί..)
2. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις με το Huile Prodigieuse®   στην κάθε περιοχή.

Το δέρμα είναι απαλό σαν μετάξι. 
Οι ραγάδες μειώνονται(3).


Περιποίηση μαλλιών
1. Ψεκάστε το Huile Prodigieuse®  κατευθείαν στα μαλλιά (από απόσταση περίπου 20 εκατοστών) και βοηθείστε το να διεισδύσει κάνοντας μασάζ στα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού
2. Τυλίξτε τα μαλλιά σε μία στεγνή πετσέτα και αφήστε το Huile Prodigieuse® για 15 με 20 λεπτά για να διεισδύσει. Λουστείτε με το σαμπουάν της επιλογής σας®.
Τα μαλλιά είναι πιο απαλά, πιο μαλακά και πιο λαμπερά(4).


To Huile Prodigieuse Riche με ανανεωμένη εμφάνιση
Η ανανεωμένη εμφάνιση της συσκευασίας του Huile Prodigieuse Riche, το διαφοροποιεί αμέσως από την κλασική εκδοχη του...

Πολύτιμα Μυστικά Χρήσης 
Για έξτρα περιποίηση του πολύ ξηρού δέρματος, ανακατέψτε λίγες σταγόνες του Huile Prodigieuse® Riche με την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Το δέρμα θα ακτινοβολεί, θα είναι μαλακό και απαλό.
Μετά το ντους, ενώ το δέρμα σας είναι ακόμη υγρό, εφαρμόστε το Huile Prodigieuse® Riche σε μπούστο, πόδια, ώμους, ντεκολτέ, κ.λπ. χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις μασάζ. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις πολύ ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Επισης, μπορείτε να κάνετε το scrub σώματος πιο αραιό, προσθέτοντας μερικές σταγόνες Huile Prodigieuse® Riche.
Για πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά χρησιμοποιείστε το Huile Prodigieuse® Riche ως μάσκα μαλλιών πριν το σαμπουάν. Εφαρμόστε το στα μήκη της τρίχας χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας και προσθέστε στα μαλλιά σας λάμψη.