Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Fresh Line στη Γλυφάδα με λαμπερούς καλεσμένους | 0 bovary.gr
Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Fresh Line στη Γλυφάδα με λαμπερούς καλεσμένους | 0 bovary.gr
11|12|2018 15:08
SHARE
FRESH LINE

Εγκαίνια του νέου καταστήματος της Fresh Line στη Γλυφάδα με λαμπερούς καλεσμένους


Opening έκανε το νέο κατάστημα της Fresh Line στη Γλυφάδα στην οδό Αγγέλου Μεταξά.

Celebrities, δημοσιογράφοι, bloggers και fans της εταιρείας επισκέφθηκαν το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο concept.

Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα Peacock XMAS Gift Sets!

Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας.

Το Fresh Bar και το experience counter κέντρισαν το ενδιαφέρον τους, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν live όλα τα νέα προϊόντα. 

Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα 3 ολοκαίνουρια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο Fashion City Outlet στη Λάρισα.

Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand.