Οι κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς, δημιούργησαν για ακόμη μια χρονιά τα πιο ξεχωριστά δώρα  | 0 bovary.gr
Οι κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς, δημιούργησαν για ακόμη μια χρονιά τα πιο ξεχωριστά δώρα | 0 bovary.gr
ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ

Οι κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς, δημιούργησαν για ακόμη μια χρονιά τα πιο ξεχωριστά δώρα


Η μαγεία των εορτών είναι εδώ μαζί με μοναδικές εορταστικές συσκευασίες δώρων, υπέροχα αρώματα, πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ και ξεχωριστά σετ περιποίησης, έτοιμα να σκορπίσουν στιγμές χαράς, τόσο σε εσάς, όσο και στους αγαπημένους σας.

Οι κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς, δημιούργησαν για ακόμη μια χρονιά τα πιο ξεχωριστά δώρα και το μόνο που μένει είναι να τα ανακαλύψετε!

Απογειώστε τη διάθεση των δικών σας ανθρώπων, επιλέγοντας ως δώρα τα πιο ξεχωριστά αρώματα και προϊόντα περιποίησης. Το προϊόντα περιποίησης του οίκου Shiseido, είναι η ιδανική επιλογή δώρου για τη μητέρα ή την κόρη σας, υπενθυμίζοντας τους πόσο ξεχωριστό είναι να αφιερώνουν χρόνο για τον εαυτό τους. Θα λατρέψετε τη νέα ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ Shiseido, με τις υπέροχες υφές και τα ξεχωριστά προϊόντα που μπορούν να φορεθούν συνδυαστικά κάθε στιγμή της ημέρας.

Χαρίστε στην αδερφή σας ή τον αδερφό σας προϊόντα καθημερινής φροντίδας με τις μεθυστικές μυρωδιές του οίκου Molton Brown, υπογραμμίζοντας πως μια κουραστική ημέρα γίνεται αμέσως ευχάριστη, όταν ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο!

Τα προϊόντα περιποίησης της σειράς Total Age Correction του οίκου Lancaster, προσφέρουν την απόλυτη φροντίδα και αναζωγόνηση και αποτελούν μια ακόμη υπέροχη πρόταση δώρου. Εάν ψάχνετε ένα γλυκό, παραμυθένιο άρωμα, ιδανική επιλογή αποτελεί το άρωμα Daisy του οίκου Marc Jacobs, ενώ το Calvin Klein Women απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και επιλέγει ιδιαίτερες νότες, με προσωπικότητα, έτοιμες να αφήσουν το στίγμα τους. Ξεχωριστή επιλογή, αποτελεί το εκλεπτυσμένο άρωμα Bottega Veneta Eau De Parfum του οίκου Bottega Veneta που μπορείτε να το βρείτε σε συσκευασία δώρου μαζί με το Travel Spray 10ml. Ένα άρωμα γεμάτο πικάντικα συστατικά, κομψό και ντελικάτο.

Το μοναδικό Chloe Nomade που αποπνέει άρωμα ελευθερίας και η ξεχωριστή τριλογία των αρωμάτων Gucci Βloom, αποτελούν ιδανικά δώρα για τις γυναίκες που επιλέγουν να ζουν με ένταση και ταυτόχρονα ρομαντισμό, ενώ πάντα φλερτάρουν με την αποπλάνηση.

The Only One για εκείνη και The One Grey για εκείνον. Το αρωματικό δίδυμο του οίκου Dolce & Gabbana ταιριάζει ιδανικά ως δώρο σε ένα αγαπημένο σας φιλικό ζευγάρι. Δύο ιδιαίτερα αρώματα με γλυκιές, μαγικές νότες, που αγκαλιάζουν το δέρμα και παραμένουν ανεξίτηλα. Ανακαλύψτε τα σε πολύτιμες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και δώστε χαρά στους αγαπημένους σας. Έντονο, γλυκό και φρουτώδες, τo νέο γυναίκειο άρωμα Her του οίκου Burberry, θα κατακτήσει μια θέση στην καρδιά σας από την πρώτη κιόλας επαφή. Ενώ το αναζωγονητικό και γεμάτο ενέργεια ανδρικό άρωμα Mr. Burberry Indigo, αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για τον αγαπημένο σας σύντροφο.


Χαρίστε στον αδερφό ή τον μπαμπά σας, το άρωμα The Scent του οίκου Hugo Boss που αναδύει έντονες μνήμες ενώ η μυρωδιά του παραμένει ανεξίτηλη. Η αρμονική του σύνθεση θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη.
Ανακαλύψτε όλα τα εορταστικά πακέτα δώρων ντυμένα με υπέροχες συσκευασίες, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών. Εντυπωσιάστε και φέτος τους αγαπημένους σας με τις επιλογές των δώρων, συνδυάζοντας προϊόντα περιποίησης, αρώματα και προϊόντα καθημερινής φροντίδας, με Body Lotion, Shower Gel ή After Shave Balm σε οικονομικές & πρακτικές συσκευασίες ταξιδιού.
Ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου είναι εδώ και η διαδικασία επιλογής των δώρων μετατρέπεται σε ένα ευχάριστο ταξίδι γεμάτο ξεχωριστές μυρωδιές και πραγματικές στιγμές φροντίδας & αγάπης!