Shutterstock
Shutterstock
BEAUTY DIARIES

10 υπέροχες μάσκες προσώπου που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κάποια στιγμή


Καιρός να δεις την περιποίηση αλλιώς κι αλλιώτικα. Εικόνες κι επιθυμίες μίας ολόκληρης χρονιάς γίνονται μάσκες τόνωσης και αναζωογόνησης και τοποθετούνται στο πρόσωπο για να φωτίσουν τη δυναμική σου και στο τέλος να αναδείξουν την όποια αυτοπεποίθησή σου.

Η ομορφιά είναι συναίσθημα κι αν το καταλάβεις αυτό, θα μπορείς να δέχεσαι έξτρα ευεργετικά οφέλη από χρήση κάθε ειδικού και θαυματουργού προϊόντος περιποίησης. Κι οι μάσκες προσώπου είναι θαυματουργές και τέλειες.

Είναι η απόλυτη κούρα ομορφιάς και λάμψης. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να σε φροντίζεις και να σ’ αγαπάς για όσα μικρά καταφέρνεις καθημερινά. Και μία μάσκα προσώπου, ένα βράδυ, μετά από μια δύσκολη μέρα ή ένα πρωί μετά από ένα απρόβλεπτο ξενύχτι, προσφέρει ονειρεμένη επιδερμίδα κι αφήνει μια αίσθηση ξεγνοιασιάς έτσι απλά.

Ξεκάθαρα λοιπόν, έφτασε η ώρα (ειδικά τώρα που ακολουθεί μια λαμπερή περίοδος, αυτή των γιορτών) να επαναπροσδιορίσεις τις μάσκες προσώπου γενικότερα. Έχουν μια μοναδική δύναμη και δρουν αποτελεσματικά κι άμεσα (δηλαδή στο δευτερόλεπτο).

Συγκέντρωσα παρακάτω τις 10 πιο αγαπημένες μου, κατάλληλες για κάθε τύπο κι ανάγκη. Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει και ορκίζομαι ότι θα κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου...

Ανακάλυψε  τις 10 σούπερ μάσκες, κατάλληλες για κάθε τύπο στο Beautydiaries