Μία ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά | 0 bovary.gr
Μία ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά | 0 bovary.gr
MATOULA CLINIC

Μία ημέρα αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά


Με αφορμή την έναρξη λειτουργείας της κλινικής Matoula Clinic, συγκεντρώθηκαν beauty editors και δημοσιογράφοι υγείας, προκειμένου να ανακαλύψουν τις πιο προηγμένες θεραπείες ομορφιάς, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στο Κολωνάκι.


Η νεοσύστατη Κλινική παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Κλινικής Δερματολογίας ενηλίκων και παίδων, Αισθητικής Δερματολογίας και Δερματοχειρουργικής, καθώς επίσης και εξειδικευμένη Ορθοδοντική φροντίδα σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, αντιμετωπίζοντας όλο το εύρος των Ορθοδοντικών και Στοματογναθικών προβλημάτων. Για να το επιτύχει, το ιατρείο διαθέτει εγκεκριμένο και πρωτοποριακό εξοπλισμό που υπακούει στα πρότυπα της τεχνολογίας αιχμής, εξυπηρετώντας οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε ασθενή.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την εμπειρία και την εξειδίκευση των ιατρών του Matoula Clinic, η ιατρός Θεώνη Θ. Ματούλα είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων, με εξειδίκευση σε θεραπείες αντιγήρανσης και ενέσιμων τεχνικών με χρήση υαλουρονικού οξέως  και βοτουλινικής τοξίης στο Λονδίνο. Παράλληλα, η Dr Ματίνα Θ. Ματούλα είναι Ορθοδοντικός με
πιστοποίηση στη μέθοδο διαφανών ναρθηκών Invisalign.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι δύο ιατροί υποδέχτηκαν τις καλεσμένες στο μοντέρνο και καλαίσθητο ιατρείο τους και ανέλυσαν τις τελευταίες εξελίξεις στην ορθοδοντική – τη θεραπεία “Invisalign” με διαφανείς νάρθηκες που είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για εφήβους και παιδιά. Παράλληλα, οι καλεσμένες μας ενημερώθηκαν για τις νεότερες εξελίξεις στη μεσοθεραπεία,
για τα τελευταία νέα γύρω από την ενυδάτωση του προσώπου και τις αισθητικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Τέλος, οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις άκρως ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το full face treatment χωρίς νυστέρι, που συνδυάζει και τις δύο ειδικότητες, βελτιώνοντας το χαμόγελο πρωτίστως και διορθώνοντας ή βελτιώνοντας ατέλειες των χαρακτηριστικών του προσώπου (μαλακών μορίων) με τη χρήση υαλουρονικού οξέως ή βοτουλινικής τοξίνης.
 

Η Dr Ματίνα Θ. Ματούλα, Ορθοδοντικός και η ιατρός Θεώνη Θ. Ματούλα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων
Η Dr Ματίνα Θ. Ματούλα, Ορθοδοντικός και η ιατρός Θεώνη Θ. Ματούλα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων

Η κλινική Matoula Clinic εδράζεται επί της οδού Καρνεάδου 32 & Πλουτάρχου στο Κολωνάκι.