Η essence υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια ξεχωριστή συλλεκτική σειρά που θα λατρέψετε | 0 bovary.gr
Η essence υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια ξεχωριστή συλλεκτική σειρά που θα λατρέψετε | 0 bovary.gr
ESSENCE

Η essence υποδέχεται τα Χριστούγεννα με μια ξεχωριστή συλλεκτική σειρά που θα λατρέψετε


Ho, ho, ho – ήρθαν τα Χριστούγεννα!

Διακοπές, γεύματα με την οικογένεια, βόλτες με φίλους και συναρπαστικά look! Με τα προϊόντα της συλλεκτικής σειράς “ho!ho!ho!”, από τον Δεκέμβριο και μέχρι τον Ιανουάριο, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά στιλ σε υπέροχες γιορτινές αποχρώσεις.

Η σειρά περιλαμβάνει, επίσης, φανταστικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνουν τις φίλες σας να χαμογελάσουν!

 

Highlighter Brush



Κουνήστε το! Χάρη στο στρογγυλεμένο του σχήμα, το συνθετικό αυτό πινέλο εφαρμόζει και αναμιγνύει εξαιρετικά την πούδρα ή το highlighter.

Και όταν το κουνήσετε, μικρά χριστουγεννιά και ασημένια glitter λάμπουν στο διαφανές χερούλι του!

Eyeshadow Palette



Εορταστικά smokey eyes ή μονόχρωμα στιλ μακιγιάζ στα μάτια για το οικογενειακό τραπέζι – οι εννέα απόλυτα ταιριαστές αποχρώσεις της παλέτας εξασφαλίζουν το τέλειο χριστουγεννιάτικο look. Η παλέτα περιλαμβάνει μεταλλικές και ιριδίζουσες χρυσές, καφέ και βιολετί αποχρώσεις που αναμιγνύονται πανεύκολα χάρη στην πουδρένια υφή τους.

Iridescent Powder Highlighter



Το ροζ highlighter, με την υψηλή περιεκτικότητα σε χρώμα, είναι ιδανικό για τις εορταστικές εμφανίσεις! Διακριτικοί κόκκοι λάμψης δημιουργούν ιριδίζοντα εφέ και χάρη στην πουδρένια υφή
του, το highlighter αναμιγνύεται πανεύκολα.

Lip Balm



Μια χαριτωμένη χριστουγεννιάτικη μπάλα για γοητευτικά χείλη για φίλημα! Η απαλή σύνθεση του καταπραϋντικού χειλιών εξασφαλίζει απαλά χείλη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και τους χαρίζει μια διακριτική κόκκινη απόχρωση. Μπορείτε επίσης να την κρεμάσετε σαν δώρο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Body & Hair Shimmer Spray



Για τα μαλλιά ή το σώμα - το ελαφρώς αρωματισμένο σπρέι δίνει μια φανταστική λάμψη σε δευτερόλεπτα και συνοδεύει τέλεια το look σας για το ρεβεγιόν.

Nail Stickers



Τα χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα νυχιών χαρίζουν μια εντυπωσιακή, ξεχωριστή πινελιά σε κάθε μανικιούρ. Τα χαριτωμένα και μοντέρνα σχέδια με τους ταράνδους, τις χιονονιφάδες και τα ζαχαρωτά κολλάνε και αφαιρούνται πανεύκολα μετά από κάθε εμφάνιση.

Bath Bomb Greeting Card



Η βόμβα μπάνιου με το χαριτωμένο ταρανδάκι εξασφαλίζει τη μέγιστη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου. Απλώς προσθέστε τη στη μπανιέρα με ζεστό νερό, ξαπλώστε και απολαύστε το χαλαρωτικό άρωμά της. Η μικρή ευχετήρια κάρτα αποτελεί ένα χαριτωμένο δωράκι με αρκετό χώρο για να γράψετε τη δική σας προσωπική ευχή!

Stampy Set



Το χριστουγεννιάτικο σετ σφραγίδων περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για εξατομικευμένα σχέδια στα νύχια. Δείτε πώς δουλεύει: Εφαρμόστε το βερνίκι νυχιών σε ένα από τα σχέδια στο υπόδειγμα, στη συνέχεια αφαιρέστε όσο προϊόν περισσεύει με την ξύστρα και αποτυπώστε το σχέδιο από το υπόδειγμα με τη σφραγίδα. Μετά, απλώς σφραγίστε το επιθυμητό σχέδιο στα νύχια σας.