Μία ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων του Οίκου Carolina Herrera
CAROLINA HERRERA

Μία ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων του Οίκου Carolina Herrera

Μια συνεργασία μεταξύ Μητέρας και Κόρης.

Η ένωση της Υψηλής Ραπτικής με τον κόσμο της Υψηλής αρωματοποιίας, με στόχο να γίνει η πιο πολυτελής Private Συλλογή Αρωμάτων.

Με τη συλλογή Herrera Confidential που αποτελείται από 7 αρώματα Eau de Parfum, 6 αρώματα Eau de Toilette, 3 αρώματα εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή και 7 αρωματικά έλαια, η Carolina  Herrera de Baez, δημιουργική Διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Herrera.

Το σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι η ίδια η Carolina Herrera de Baez, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της και αποκαλύπτει μερικά μυστικά της οικογένειας Herrera.

 

Όλη η συλλογή Herrera Confidential έχει μοναδικό νόημα για εκείνη, ένα λόγο ύπαρξης καθώς είναι εμπνευσμένη μέσα από τα βιώματα της Carolina Herrera de Baez από την παιδική της ηλικία: «Οι μνήμες της παιδικής μου ηλικίας, τα τριαντάφυλλα στον κήπο του σπιτιού μας, οι κεχριμπαρένιες αποχρώσεις από το φως που έμπαινε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού μας, το ηλιοβασίλεμα... Όλα αυτά βρίσκονται σε αυτή τη συλλογή που είναι το προσωπικό μου αφιέρωμα σε όλα τα όμορφα πράγματα που έζησα όσο μεγάλωνα και πάνω απ’ όλα στη μητέρα μου».

Η Herrera Confidential είναι μια συλλογή εμπνευσμένη μέσα από βιώματα της Carolina Herrera de Baez από την παιδική της ηλικία. Η ίδια εξηγεί ότι πηγή έμπνευσής της για τη συλλογή που δημιούργησε, ήταν η εικόνα της μητέρας της. Το έργο της είναι μια απόδειξη της αναζήτησης της για τον κόσμο, την επιθυμία της να πειραματιστεί και να μάθει και την αναζήτησή της για την τελειότητα. Αυτές οι τρεις πτυχές ορίζουν τον χαρακτήρα της, τον οποίο κληρονόμησε από την ενεργητική και ζωηρή προσωπικότητα της μητέρας της.

Η Συλλογή Herrera Confidential διατίθεται αποκλειστικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Hondos Center Γλυφάδας.