Το μοναδικό Discovery Set.
Το μοναδικό Discovery Set.
KILIAN

Τo brand Kilian ντύνει με κομψή πολυτέλεια τα φετινά Χριστούγεννα με την πιο εκλεκτή πρόταση δώρου


Ο Kilian Hennessy αποκαλύπτει το προσωπικό του αρχείο από αγαπημένες του αρωματικές συλλογές που σαγηνεύουν.

Σαν ένα μακροχρόνιο εραστή που σταδιακά ξεδιπλώνει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς του, υπάρχει πάντα κάτι καινούριο να ανακαλύψει κανείς στις συλλογές του brand KILIAN.

Το Discovery Set, ειδικά σχεδιασμένο για την περίοδο των γιορτών, περιλαμβάνει μία σειρά από χειροποίητα αρώματα 7,5ml καθώς και μία πολυτελή travel συσκευασία από μαύρη λάκα που φέρει την εμβληματική ασπίδα του Αχιλλέα, για να συνοδεύει κανείς το lifestyle του με το ιδανικό άρωμα που ολοκληρώνει τη διάθεση της στιγμής.

Το Discovery Set γιορτάζει τα Χριστούγεννα με το δώρο της αποκάλυψης, αποπνέοντας μία μεθυστική, γιορτινή λάμψη. Η συσκευασία αποτελείται από οκτώ iconic μυρωδιές από τις πιο δημοφιλείς συλλογές του brand KILIAN, που αποτελούν όχι μόνο τα σημεία-σταθμούς της κληρονομιάς της εταιρείας, αλλά και την προσωπική επιλογή του ιδρυτή για αρώματα που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και διάθεση: Love, Don’t Be Shy | Straight to Heaven, White Cristal | Good Girl Gone Bad | Intoxicated | Black Phantom, Memento Mori | Woman In Gold | Bamboo Harmony | Moonlight in Heaven.

Σαν μία συνέχεια των συμβολισμών που χαρακτηρίζουν το brand, το Discovery Set έρχεται σε μία ασπρόμαυρη συσκευασία, αποκαλύπτοντας τη φωτεινή και τη σκοτεινή εκδοχή του εαυτού μας και μας ταξιδεύει στον κόσμο του Killian Hennessy μέσω των εμπειριών και των αναμνήσεων που έχει αιχμαλωτίσει στα πολυτελή αρώματά του.

Τα σημεία πώλησης της μάρκας KILIAN είναι: στο πολυκατάστημα Αttica που βρίσκεται στο Golden Hall & στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή, στο Hondos Center στη Μύκονο και online στo atticabeauty.gr